• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    BBQ kyllingelår på grill

    Udgivet: okt 14, 2014 · Opdateret: jun 22, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Opskrift på barbecuemarinererede kyllingelår på grill
    Lækre grillet kyllingelår med en skøn barbecue sauce!

    Kyllingelår med barbecuemarinade på grill eller i ovn er noget af det bedste og nemmeste man kan lave om sommeren. Barbecue marinaden laves klar aftenen før og du ligger din kylling i marinaden i enten en pose eller en skål. Så kan dine kyllingelår ligge og trække smag fra marinaden indtil du er klar til at komme dem på din grill dagen efter. Hvis du ikke har nået at lave det klar dagen før kan de også sagtens laves samme dag. Men de må meget gerne få et par timer i marinaden. Det giver en rigtig lækker smag og mørhed til din kylling.

    Giv dine kyllingelår cirka 20 minutter på din grill til de får skønne grillstriber. Vi har en gasgrill som vi bruger til at grille vores kyllingelår på. Du kan også sagtens stege dine kyllingelår i ovn i stedet for, hvis du nu ikke lige har en grill. Her vil jeg anbefale at du lige steger din kylling lidt på en grillpande først. Så får du de fine grillstriber og sukkeret i marinaden kan bedre karamellisere og give en lækker smag. Så kan du sætte dine kyllingelår ind i en ovn bagefter i cirka 30 minutter ved 200 grader.

    Læs også: Grillede majskolber | Grillede grønne asparges med bacon | Pastasalat med karrydressing

    Denne opskrift på grillet kyllingelår er meget simpel. Det er super nemt at røre en portion hjemmelavet barbecue sauce sammen lade kyllingen marinere i den.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    BBQ kyllingelår på grill

    4 personer
    Holdbarhed: 2-3 dage
    Fryseegnet: Ja
    Forb. tid 10 min
    Tilb. tid 20 min
    Hviletid 5 t
    Samlet tid 5 t 30 min

    Udstyr (reklamelink)

    • Grill
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 700-900 gram kyllingeunderlår
    • 1 portion barbecue marinade

    Sådan gør du
     

    • Følg min opskrift på barbecuemarinade.
    • Placer kyllingeunderlårene i en stor frysepose, eller i en stor skål.
    • Hæld barbecuemarinaden ned i posen (gem lidt til senere) og fordel den godt rundt om kyllingen.
    • Slå knude på posen og læg den i køleskabet - gerne til dagen efter - men ellers bare mindst et par timer.
    • Tag kyllingelårene op af posen og læg dem på en varm grill. Pensl med lidt af den barbecuemarinade du gemte tidligere.
    • Grill kyllingelårene ved inddirekte varme i cirka 10-15 minutter på hver side, eller til de er gennemstegte (der skal komme klar kødsaft ud af dem). Du kan med fordel pensle med lidt af barbecuesaucen undervejs.
    • Giv dem gerne lidt på direkte varme til sidst så de får fine grillstriber.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 181 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 16 g | Fedt: 13 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 2 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Oftest stillede spørgsmål til opskrift på kyllingelår

    Hvad kan jeg servere af tilbehør til grillet kyllingelår?

    Her er det jo kun fantasien der sætter grænser. Men du kunne servere en lækker pastasalat, en god kartoffelsalat og måske noget lækkert brød.

    Kan jeg lave kyllingelårene i ovnen?

    Ja, disse kyllingelår kan snildt laves i en ovn. De skal have cirka 30 minutter ved 200 grader alm. ovn eller 180 grader varmluft. Hvis du vil have grillstriber på kyllingen kan du give dem lidt på en grillpande til at starte med.

    Kan kyllingelårene spises kolde?

    Hvis der er rester af kyllingen er de helt perfekte at komme med i børnenes madpakker. Du kan vikle lidt madpapir omkring bunden af kyllingen med lidt snor omkring. Så er det nemmere for børnene at holde på kyllingen uden at blive helt fedtet ind.

    Kyllingelår i marinade
    Kyllingelår pensles med barbecue marinade
    Opskrift på hjemmelavede grillede BBQ kyllingelår
    Opskrift på kyllingelår på grill eller i ovn
    Opskrift på grillet kyllingelår
    Følg mig på Instagram

    « Banankage med chokolade
    Nøddepaneret slethvar med ovnbagte rodfrugter »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Paaske cookies
      Påske cookies
    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
      #wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
      #wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
      #wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-33); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-50); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
      #wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-33); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-50); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      #wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-33); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-50); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
      #wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-33); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-50); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-66 stop { stop-color: #343434; }

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her