
Det kan nogle gange være lidt svært at finde på lækkert tilbehør til sommerens grillmad. Men med disse grillede asparges med bacon går man aldrig galt i byen. De er super nemme at lave, og de kan gøres klar i rigtig god tid før der skal spises og så skal de blot på grillen og gøres færdige. De kan laves både på en grill, men også på en grillpande.
Grillede grønne asparges med bacon
Ingredienser
- 500 g grønne asparges 1 bundt
- 100 g bacon i skiver
Sådan gør du
- Skyl dine asparges og knæk den nederste del af. Hold i hver ende af den og der hvor den knækker naturligt kasserer du det nederste stykke.
- Saml dine asparges i bundter af 2 stk og vikl en skive bacon omkring.
- Læg på en varm grill eller grillpande og grill indtil baconen har taget godt farve og er blevet let sprød.
Dine egne noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Skrevet af: Louise DamAsparges, BaconKategori: Grillmad, Hovedret til nytår, Nytår, Sommer, Sunde retter, Tilbehør til aftensmaden, Videoopskrift
Skriv et svar