• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager » Muffins og cupcakes

    Squashmuffins

    Udgivet: okt 18, 2022 · Opdateret: okt 18, 2022 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    Her finder du min allerbedste opskrift på squashmuffins med ostecreme, der er virkelig lækre og svampede i konsistensen. Muffins med squash og nødder er ret nemme at lave, og så smager de altså bare lækkert. Det er squashmuffins med olie, hvilket jeg synes giver en dejlig smag.

    Squashmuffins

    Jeg er selv meget stor fan af både squashkage og gulerodskage, og derfor tager denne her opskrift udgangspunkt min anden opskrift på squashkage med ostecreme. I stedet har jeg justeret lidt på opskriften, så det giver 15 muffins. Dog skal der bruges en smule mere ostecreme på de her muffins med squash end i squashkagen.

    Det er sådan nogle muffins, der er allerbedst på dagen, når de er helt friskbagte. Dog kan de sagtens holde sig et par dage, hvor der stadig vil være god smag, og de vil være lækre og svampede.

    Se også disse opskrifter:
    Squashkage med ostecreme | Kanelkage | Gulerodskage med ostecreme

    Squashmuffins med ostecreme

    Jeg kommer en frosting/ostecreme på toppen af mine muffins med squash og nødder. Du kan godt undvære det, hvis du ikke lige har ingredienserne, eller hvis du bare ikke vil have det på. Dog synes jeg, at det fuldender smagen af squash, at der kommer den lækre flødeostecreme på toppen.

    Den bliver lavet af neutral flødeost, flormelis og smør hvor de tre ting piskes sammen til en jævn masse. Det er ikke sådan, at det smager af ost, men det har en sød smag fra flormelis og så kommer cremetheden fra flødeosten.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Squashmuffins

    15 muffins
    Holdbarhed: 3 dage
    Fryseegnet: Ja
    Forb. tid 15 min
    Tilb. tid 20 min
    Samlet tid 35 min

    Udstyr (reklamelink)

    • Muffinsforme
    • Sprøjtepose
    • Stjernetyl
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Squashmuffins

    • 350-400 g squash 1 mellemstor squash
    • 50 g valnødder
    • 50 g hasselnødder
    • 4 æg
    • 100 g sukker
    • 150 brun farin
    • 300 g hvedemel
    • 1 tsk salt
    • 2 tsk stødt kanel
    • 1 tsk stødt kardemomme jeg maler selv kardemommekerner
    • 1 tsk stødt ingefær
    • 2 tsk natron
    • ½ tsk bagepulver
    • 1,5 dl olie smagsneutral - evt. rapsolie

    Ostecreme

    • 200 g flødeost Philadelphia eller lignende
    • 125 g smør
    • 125 g flormelis

    Sådan gør du
     

    • Tag smørret ud af køleskabet, så det bliver blødt til du skal lave ostecremen.

    Squashmuffins

    • Skyl squashen og riv den på den grove side af rivejernet.
    • Hak hasselnødder og valnødder. Brug eventuelt en minihakker.
    • Pisk æg, sukker og brun farin sammen i en skål med en elpisker eller i en røremaskine på piskeris i cirka 5 minutter. Det skal blive lyst og luftigt.
    • Bland hvedemel, salt, kanel, kardemomme, ingefær, natron og bagepulver sammen i en skål. Vend det i æggesnapsen.
    • Tilsæt olien til dejen.
    • Vend revet squash og hakkede nødder i dejen.
    • Fordel dejene i muffinsformene og bag kagen i ovnen ved 175 grader i cirka 20-25 minutter.
    • Lad dine muffins køle helt af.

    Ostecreme

    • Når kagen er kølet af skal flødeostecremen laves.
    • Med en elpisker piskes flormelis, flødeost og blødt smør sammen i en skål til den er helt cremet og uden klumper.
    • Kom cremen i en sprøjtepose med tyl sprøjt på dine muffins. Cremen kan ligges på køl hvis den er for blød til at blive sprøjtet pænt ud.
    • Pynt eventuelt med lidt hakkede hasselnødder på toppen.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 muffin | Kalorier: 429 kcal | Kulhydrater: 43 g | Protein: 6 g | Fedt: 27 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Tip til opskriften!

    • Jeg bruger både hasselnødder og valnødder i opskriften, men du kan sagtens bruge enten kun hasselnødder eller kun valnødder. Så dobler du bare mængden op.
    • Det er sådan en kage, der minder rigtig meget om en gulerodskage. Hvis du derfor ikke har nok squash, så kan du sagtens supplere med lidt revet gulerod.
    • Hvis du godt kan lide lidt ekstra friskhed, så kan du rive lidt citronskal i ostecremen.

    💭 Spørgsmål og svar til opskriften

    Kan jeg fryse mine squashmuffins med olie ned?

    Ja, det kan du sagtens. Dog vil jeg anbefale dig ikke at fryse dem ned med cremen ovenpå men blot en ren muffin.

    Kan jeg bruge smør i stedet for olie?

    Ja, det kan du godt. Jeg har fundet en omregner på Samvirke.dk. På den side står der, at man skal bruge 100 gram smør for at erstatte 85 gram olie. Derfor skal du i denne her opskrift bruge 160 gram smør til en portion squashmuffins.

    Hvordan opbevarer jeg mine muffins bedst?

    De bliver bedst opbevaret i køleskabet i en lufttæt beholder.

    Squashmuffins
    Følg mig på Instagram
    « Blommemarmelade
    Vafler »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Paaske cookies
      Påske cookies
    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
      #wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
      #wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
      #wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-33); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-50); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
      #wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-33); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-50); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      #wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-33); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-50); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
      #wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-33); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-50); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-66 stop { stop-color: #343434; }

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her