Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Julesmåkager

Glasur med æggehvide

Udgivet: 20. dec 2023 · Opdateret: 19. dec 2023

Glasur med æggehvide også kaldet royal icing, er den perfekte glasur når du skal dekorere småkager eller kransekage.

Æggehvideglasur - glasur til småkager

Glasur til småkager

Glasur lavet med æggehvide er bedre til at dekorere småkager med end almindelig glasur lavet med vand. Glasur er nemlig tykkere og løber ikke på samme måde.

Vil du gerne dekorere dine kager med forskellige farver glasur, så vil jeg anbefale dig at farve æggehvideglasuren med (reklamelink)pastafarve i forskellig farver. Det er meget nemmere at styre end frugtfarve, som gør glasuren tyndere.

Æggehvideglasur

En æggehvideglasur laves helt simpelt ved at man pisker æggehvide og flormelis sammen i en skål. Ved at gøre det får du en tykkere glasur, der er mere holdbar. Derudover tørrer den også hurtigere end glasur lavet med vand.

piskeris Grullo

Glasur med æggehvide (Royal icing)

ingen anmeldelser endnu
Holdbarhed: 2 dage
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 10 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 æggehvide
  • 150 g flormelis

Sådan gør du
 

  • Kom æggehvide i en skål og pisk med en elpisker til den er skummende.
  • Sigt flormelis ned i skålen imens du pisker med elpiskeren ved lav hastighed.
  • Skru op for hastigheden og pisk et par minutter eller indtil der kommer stive toppe
  • Hvis glasuren skal farves kan du farve den med lidt pastafarve.
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Tip til opskriften!

  • Du kan vælge enten at bruge pasteuriserede æg eller almindelige æg til din æggehvideglasur. Salmonella er så godt som udryddet i Danmark, hvis du køber dine æg i super markedet. Men hvis du har det bedre med at bruge pasteuriserede æg gør du bare det.
  • Hvis du synes glasuren får en bismag fra æggehviden kan du komme lidt vaniljesukker i.
Glasur med æggehvide

Comments

No Comments

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required