Æggehvider
Æggehvider er den del af ægget, der indeholder færrest kalorier. Hvis man pisker hviden, så vil den til sidst blive stor og luftig. Af den grund er det meget populært i meget bagværk. Så bliver bagværket nemlig luftigt, hvis man pisker hviderne for sig. Herefter vender man de andre ingredienser i, så hele dejen er luftig.
Jeg elsker at bruge æggehviderne i mine opskrifter. De er særligt gode i klassiske æbleskiver, der kræver, at dejen er dejlig luftig. Sådan er det også med marengs, der består af hvider og sukker.
Du kan her finde en samlet oversigt over alle mine opskrifter, der indeholder æggehvider.
-
Chokolade pavlova
-
Glasur med æggehvide
-
Påskeflødeboller med lemoncurd
-
Napoleonshatte
-
Kransekage
-
Hjemmelavet guf
-
Daim islagkage
-
Skildpadde® islagkage
-
Blinis med røget laks, creme fraiche, rogn og rødløg
-
Kransekage tal
-
Marengs juletræer
-
Marengs spøgelser
-
Hjemmelavede flødeboller med karamel, marcipanbund og mørk chokolade
-
Snebolde med marcipan og sprød sukkerskal
-
Hjemmelavede sukkerøjne
-
Små mazarinkager med rabarber, vaniljecreme og marengs
-
Tiramisu i glas
-
Tiramisu
-
Pavlova med laktosefri Carte d'or is og friske jordbær
-
Chokolademousse
-
Baked Alaska i miniformat
-
Æggehvideomelet
-
Saftige kokosmakroner med marcipan og chokolade
-
Chokolade fondant med hjemmelavet vaniljeis
-
Islagkage med chokoladetrøffelcreme
-
Hjemmelavede flødeboller med nøddebund