• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Højtider og særlige lejligheder » Halloween

    Marengs spøgelser

    Udgivet: nov 1, 2021 · Opdateret: nov 1, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv

    Marengs spøgelser er nok en af de nemmeste halloween kager du kan lave. Du skal kun bruge ganske få ingredienser til min opskrift på marengs spøgelser. Og du har dem sikkert allerede derhjemme.

    Marengs spoegelser er lækre halloween kager

    Marengs spøgelser er super nemme at lave, og her kan du også nemt at have børnene med i køkkenet. Det er helt enkelt bare en marengs der sprøjtes ud på bagepapir, bages i ovnen og pyntes med kakaoglasur eller sort glasur.

    Halloween kager er en sjov måde at fejre halloween på. Jeg kan godt lide de halloween kager, der ikke er for ulækre, men mere søde og lidt uhyggelige. Det er lige sådan disse små spøgelses marengs er.

    Se også disse opskrifter:
    Halloween romkugler | Hjemmelavede sukkerøjne | Små marengskys med lakrids og hindbær

    De søde spøgelses marengs er sprøde uden på, og så er de sådan lidt chewy i midten. Hvis man vil have dem mere tørre i midten skal de blot bages lidt længere tid i ovnen.

    Her får du min super nemme opskrift på marengs spøgelser, som er noget de fleste vil kunne klare at lave til halloween.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Marengs spøgelser

    20 stk.
    Holdbarhed: 1 uge
    Fryseegnet: Nej
    Forb. tid 10 min
    Tilb. tid 1 t 10 min
    Samlet tid 1 t 20 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Marengs

    • 3 æggehvider
    • 150 g sukker
    • ½ tsk hvidvinseddike

    Pynt

    • Kakao glasur, sort glasur eller smeltet chokolade

    Sådan gør du
     

    Marengs

    • Pisk æggehviderne skummende enten med elpisker eller røremaskine. Tilsæt sukker og pisk til det er helt stift og kom så eddiken i.
    • Hæld din marengs i en sprøjtepose med en glat lidt tyk tyl. Og sprøjt marengsen ud som små spøgelser på en bageplade med bagepapir.
    • Bag i ovnen ved 110 grader i cirka 1 time og 10 minutter.

    Pynt

    • Bland en glasur af flormelis, vand og kakao. I stedet for kakao kan du også bruge sort pastafarve eller smeltet chokolade. Du kan se her hvordan man laver glasur.
    • Tegn øjne og mund på dine marengs spøgelser når de er kølet af. Hæld glasuren i en sprøjtepose og klip et lille hul i bunden af posen, så glasuren kan komme ud og du kan tegne med den.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk | Kalorier: 31 kcal | Kulhydrater: 8 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 2 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    💭 Spørgsmål og svar til opskriften

    Hvorfor skal der eddike i marengs?

    Eddiken er med til at stabilisere din marengs, da det binder proteinerne i æggehviderne sammen.

    Du kan erstatte eddike med citronsaft. Det er syren der er vigtig i denne sammenhæng.

    Hvorfor bliver mine æggehvider ikke stive?

    Hvis du har problemer med at piske dine æggehvider stive kan det være fordi de redskaber du anvender ikke er HELT rene. Der må slet ikke være rester af fedtstof eller lignende på skål og piskeris. Så kan du ikke piske din æggehvider stive.

    Derudover kan temperaturen på æggene også have en betydning. Tag gerne æggene ud af køleskabet ½ time før du skal i gang med at lave din marengs, så dine æg ikke er for kolde.

    Kan jeg tilføje smag til mine spøgelses marengs?

    Ja, det kan du sagtens. Men du skal bare være opmærksom på at det meste smag også vil afgive noget farve. Men f.eks. et par dråber pebermynte olie kan bruges uden at farve marengsen en anden farve.

    Følg mig på Instagram
    « Halloween romkugler
    Æbler med gelé »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Kristina

      november 17, 2021 at 8:17 pm

      Tak for lækre madopskrifter - jeg har generelt lidt svært ved at passe på mig selv men dine opskrifter har givet mig motivation og overskud 👍🏼🌷

      Et enkelt spørgsmål: når jeg laver lidt mindre marengs med samme opskrift, skal jeg så tage lidt tid af den time og 10 min? Så det passer mere med 30-40 min?

      Svar
      • Louise Dam

        november 29, 2021 at 9:35 am

        Hej Kristina
        Hvor er det bare dejligt at høre mine opskrifter kan hjælpe dig til mere overskud ❤
        Umiddelbart burde det være cirka samme bagetid, selvom du laver lidt mindre marengs.
        Hilsen Louise

        Svar
        • Pernille

          maj 26, 2022 at 8:05 pm

          Hej, kan man lave marengsspøgelserne dagen før? 🤞😊

          Svar
          • Louise Dam

            august 11, 2022 at 2:57 pm

            Ja, det kan man sagtens. Opbevar dem i en tætlukket beholder.

            Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Paaske cookies
      Påske cookies
    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
      #wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
      #wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
      #wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-33); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-50); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
      #wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-33); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-50); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      #wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-33); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-50); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
      #wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-33); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-50); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-66 stop { stop-color: #343434; }

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her