Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Søde sager

Marengskys med lakrids og hindbær

Udgivet: 29. okt 2013 · Opdateret: 6. sep 2024

bce o

Jeg havde fødselsdag i søndags og har allerede fejret dagen to gange med venner og familie, så det næste stykke tid vil der komme lækkerier fra min fødselsdag på bloggen. Det første I får glæden af, er disse små lækre marengskys. Der er både nogle med hindbærsmag og nogle med lakrids. Jeg er især helt vilde med dem med lakridssmag. De er dejlig sprøde udenpå og lidt seje og bløde indeni. Der passer perfekt til en lækker is. F.eks. min lækre chokoladeis.

piskeris Grullo

Marengskys med lakrids og hindbær

5 fra 3 stemmer
Justér antalJustér antal: 30 stk.
Forb. tid 1 time t 30 minutter min
Samlet tid 1 time t 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 3 stk æggehvide
  • 150 g sukker
  • lidt hvidvinseddike
  • 1 tsk hindbærekstrakt
  • (reklamelink)lakridspulver
  • (reklamelink)frysetørrede hindbær

Sådan gør du
 

  • Pisk æggehviderne helt stive sammen med sukkeret, bland et lille skvat hvidvinseddike i. Del æggehvidemassen i to skåle. I den ene tilsættes lakridspulveret, og i den anden hindbærekstrakten. Hæld massen i en sprøjtepose eller i en frysepose hvor du klipper et lille hul i enden. Sprøjt nu massen ud i små marengskys på en bageplade med bagepapir. Når alle er sprøjtet ud drysses der med lidt lakridspulver på dem med lakridssmag og lidt frysetørrede hindbær på dem med hindbærsmag. Bag i ovnen i cirka 1 time ved 110 grader. De skal være sprøde udenpå, men stadig lidt bløde og klistrede indeni, og de skal slippe bagepapiret, ellers er de ikke færdige og vil falde sammen.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 19 kcal | Kulhydrater: 5 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Små marengskys med lakrids og hindbær

 

Små marengskys med lakrids og hindbær

Små marengskys med lakrids og hindbær
Små marengskys med lakrids og hindbær
Små marengskys med lakrids og hindbær
Små marengskys med lakrids og hindbær

Kommentarer

  1. Susan Henriksen skriver

    april 07, 2024 at 1:24 pm

    5 stars
    Super fine og perfekte til is

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 08, 2024 at 1:48 pm

      Dejligt du kunne bruge opskriften :-)

      Svar
  2. BRIGITTE skriver

    maj 01, 2016 at 5:35 pm

    Hej Louise.
    Hvad gør hvidvinseddiken godt for?
    Vh. Brigitte.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 06, 2016 at 10:54 am

      Det gør marengsen lidt sej i det.

      Svar
  3. Tina Andersen skriver

    januar 10, 2016 at 3:08 pm

    Hej Louise - hvor meget af henholdsvis lakridspulver og frysetørret hindbær tilsætter du?
    Vh
    Tina

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 11, 2016 at 7:12 pm

      Hej Tina
      Et par tsk fulde af begge dele. Men jeg smager til undervejs. Det er lidt forskelligt hvor meget man ønsker det skal smage af. Især dem med lakrids.
      Hilsen Louise

      Svar
  4. Karina skriver

    februar 17, 2015 at 10:43 pm

    Umm hvor lækkert. Vedsø hvor længe de kan holde sig friske og sprøde?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 18, 2015 at 8:57 pm

      Hej Karina
      De skulle sagtens skulle kunne holde sig sprøde i nogle dage i en lufttæt beholder.

      Svar
  5. Louise Dam skriver

    oktober 25, 2014 at 11:33 am

    Hej Daphna

    Jeg tror ikke de kan fryses, men hvis du opbevarer dem i lufttæt dåse eller et patentglas eller lignende tror jeg godt de kan holde sig.

    Svar
  6. Daphna skriver

    oktober 24, 2014 at 8:10 pm

    Hej Louise

    Har du nogensinde prøvet, at fryse marengskyssene ned ( jeg skal bruge mine næste fredag, altså om en uge. Men vil bage dem i morgen)? Og i så tilfælde, hvordan blev resultatet ?

    Med venlig hilsen
    Daphna

    Svar
  7. Julie skriver

    oktober 05, 2014 at 12:58 pm

    Hej. Lækker opskrift, glæder mig til at prøve dem. Men hvor meget lakridspulver skal tilsættes? Og kan man godt bruge det 'billige' fra urtekram der normalt står blandt krydderierne? Eller er det for billigt/for lidt smag? :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 25, 2014 at 11:32 am

      Hej Julie

      Du kan sagtens bruge det billige :-)

      Svar
  8. Mathilde Fjeldgaard skriver

    september 03, 2014 at 10:59 am

    Hej Louise!
    Bager du med varmluft eller almindelig ovn? Og har du prøvet med flere plader i ovnen samtidig?

    Kh, Mathilde

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 04, 2014 at 11:05 pm

      Hej Mathilde
      Jeg bruger alm. ovn. Jeg mener kun jeg har bagt én plade ad gangen.

      Svar
5 from 3 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.