• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Små marengskys med lakrids og hindbær

    Udgivet: okt 29, 2013 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    bce o

    Jeg havde fødselsdag i søndags og har allerede fejret dagen to gange med venner og familie, så det næste stykke tid vil der komme lækkerier fra min fødselsdag på bloggen. Det første I får glæden af, er disse små lækre marengskys. Der er både nogle med hindbærsmag og nogle med lakrids. Jeg er især helt vilde med dem med lakridssmag. De er dejlig sprøde udenpå og lidt seje og bløde indeni. Der passer perfekt til en lækker is. F.eks. min lækre chokoladeis.

    piskeris Chestnut

    Små marengskys med lakrids og hindbær

    30 stk.
    Forb. tid 1 t 30 min
    Samlet tid 1 t 30 min

    Ingredienser

    • 3 stk æggehvide
    • 150 g sukker
    • lidt hvidvinseddike
    • 1 tsk hindbærekstrakt
    • lakridspulver
    • frysetørrede hindbær
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Pisk æggehviderne helt stive sammen med sukkeret, bland et lille skvat hvidvinseddike i. Del æggehvidemassen i to skåle. I den ene tilsættes lakridspulveret, og i den anden hindbærekstrakten. Hæld massen i en sprøjtepose eller i en frysepose hvor du klipper et lille hul i enden. Sprøjt nu massen ud i små marengskys på en bageplade med bagepapir. Når alle er sprøjtet ud drysses der med lidt lakridspulver på dem med lakridssmag og lidt frysetørrede hindbær på dem med hindbærsmag. Bag i ovnen i cirka 1 time ved 110 grader. De skal være sprøde udenpå, men stadig lidt bløde og klistrede indeni, og de skal slippe bagepapiret, ellers er de ikke færdige og vil falde sammen.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 19 kcal | Kulhydrater: 5 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Små marengskys med lakrids og hindbær

     

    Små marengskys med lakrids og hindbær

    Små marengskys med lakrids og hindbær

    Små marengskys med lakrids og hindbær

    Små marengskys med lakrids og hindbær

    Små marengskys med lakrids og hindbær

    Små marengskys med lakrids og hindbær

    Små marengskys med lakrids og hindbær

    Små marengskys med lakrids og hindbær

    « Blød og skøn chokoladeis
    Fantastisk cremet hasselnøddeis med chokolade »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. BRIGITTE

      maj 01, 2016 at 5:35 pm

      Hej Louise.
      Hvad gør hvidvinseddiken godt for?
      Vh. Brigitte.

      Svar
      • Louise Dam

        maj 06, 2016 at 10:54 am

        Det gør marengsen lidt sej i det.

        Svar
    2. Tina Andersen

      januar 10, 2016 at 3:08 pm

      Hej Louise - hvor meget af henholdsvis lakridspulver og frysetørret hindbær tilsætter du?
      Vh
      Tina

      Svar
      • Louise Dam

        januar 11, 2016 at 7:12 pm

        Hej Tina
        Et par tsk fulde af begge dele. Men jeg smager til undervejs. Det er lidt forskelligt hvor meget man ønsker det skal smage af. Især dem med lakrids.
        Hilsen Louise

        Svar
    3. Karina

      februar 17, 2015 at 10:43 pm

      Umm hvor lækkert. Vedsø hvor længe de kan holde sig friske og sprøde?

      Svar
      • Louise Dam

        februar 18, 2015 at 8:57 pm

        Hej Karina
        De skulle sagtens skulle kunne holde sig sprøde i nogle dage i en lufttæt beholder.

        Svar
    4. Louise Dam

      oktober 25, 2014 at 11:33 am

      Hej Daphna

      Jeg tror ikke de kan fryses, men hvis du opbevarer dem i lufttæt dåse eller et patentglas eller lignende tror jeg godt de kan holde sig.

      Svar
    5. Daphna

      oktober 24, 2014 at 8:10 pm

      Hej Louise

      Har du nogensinde prøvet, at fryse marengskyssene ned ( jeg skal bruge mine næste fredag, altså om en uge. Men vil bage dem i morgen)? Og i så tilfælde, hvordan blev resultatet ?

      Med venlig hilsen
      Daphna

      Svar
    6. Julie

      oktober 05, 2014 at 12:58 pm

      Hej. Lækker opskrift, glæder mig til at prøve dem. Men hvor meget lakridspulver skal tilsættes? Og kan man godt bruge det 'billige' fra urtekram der normalt står blandt krydderierne? Eller er det for billigt/for lidt smag? :)

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 25, 2014 at 11:32 am

        Hej Julie

        Du kan sagtens bruge det billige :-)

        Svar
    7. Mathilde Fjeldgaard

      september 03, 2014 at 10:59 am

      Hej Louise!
      Bager du med varmluft eller almindelig ovn? Og har du prøvet med flere plader i ovnen samtidig?

      Kh, Mathilde

      Svar
      • Louise Dam

        september 04, 2014 at 11:05 pm

        Hej Mathilde
        Jeg bruger alm. ovn. Jeg mener kun jeg har bagt én plade ad gangen.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Hjemmelavet jordbærguf

    Hjemmelavet guf

    Vandmelonsalat

    Vandmelonsalat med feta

    Gulerodskage med floedeosteglasur

    Gulerodskage med ostecreme

    Groen kartoffelsalat med avocadodressing

    Kartoffelsalat med avocadodressing

    Lemonade

    Lemonade

    Spidskaalssalat

    Spidskålssalat

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
    • Hjemmelavet guf
    • Vandmelonsalat med feta
    • Gulerodskage med ostecreme
    • Kartoffelsalat med avocadodressing
    • Lemonade
    • Spidskålssalat
    Mig

    Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    • Helstegt oksemørbrad
    • Bananpandekager
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler
    • Panang karry med kylling (Panang Gai)
    • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her