• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Morgenmad & Brunch

    Hjemmelavet müsli

    Udgivet: apr 3, 2011 · Opdateret: jul 3, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    bbf o

    Hjemmelavet müsli smager altså bare meget bedre på yoghurten om morgenen end den købte. Det er bare lige lidt ekstra luksus når man ved det hele er lavet fra bunden og af lækre råvarer. Og samtidig er det altså ret simpelt at lave sin egen müsli, og man kan variere den lige så man selv synes er bedst.

    ikon piskeris Chestnut

    Hjemmelavet müsli

    20 portioner
    Forb. tid 1 t
    Samlet tid 1 t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 1 dl honning
    • 2 spsk rapsolie
    • 2 ½ dl. vand
    • 5 dl havregryn
    • 5 dl rugflager
    • 1 dl hørfrø knuste - brug en kaffekværn
    • 2 dl solsikkekerner
    • 1 dl hasselnødder
    • 1 dl mandler
    • 1 dl valnødder
    • 1 dl græskarkerner
    • 1 dl tørrede abrikoser hakkede
    • 1 dl rosiner

    Sådan gør du
     

    • Bland honning, olie og vand og hæld det udover alle de andre ingredienser undtagen den tørrede frugt. Vend blandingen et par gange.
    • Bland det hele godt sammen og hæld blandingen ud på en bageplade med bagepapir og rist den i cirka 30 minutter i ovnen ved 200 grader.
    • Tag derpå pladen ud igen og lad müslien køle af, inden du blander den tørrede frugt i.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opbevares mørkt i en lufttæt beholder.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 portion | Kalorier: 355 kcal | Kulhydrater: 35 g | Protein: 11 g | Fedt: 22 g
    Bedøm denne opskrift:
    4 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Hjemmelavet müsli
    Hjemmelavet müsli
    Hjemmelavet müsli
    Hjemmelavet müsli
    Hjemmelavet müsli
    Hjemmelavet müsli
    Hjemmelavet müsli
    Følg mig på Instagram
    « Grovboller
    Brownie med hvid og mørk chokolade »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Hanunii

      marts 11, 2012 at 11:31 pm

      Hvor længe kan hjemmelavet mysli holde??

      Svar
      • Louise Dam

        marts 17, 2012 at 2:40 pm

        Mit bedste bud er så længe som det mindst holdbare produkt der er i müslien. Så det er nok noget med lige at kigge hvor lang tid ens produkter kan holde.

        Svar
    2. Louise

      april 03, 2011 at 5:28 pm

      Ja, jeg glæder mig også til at få prøvet det rigtigt på lidt yoghurt :-)

      Svar
    3. ME

      april 03, 2011 at 1:31 pm

      Uh det ser godt ud ! Det skal jeg da vist ogsaa have proevet af!

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her