Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Morgenmad & Brunch

Hjemmelavet müsli

Udgivet: 3. apr 2011 · Opdateret: 3. jul 2021

bbf o

Hjemmelavet müsli smager altså bare meget bedre på yoghurten om morgenen end den købte. Det er bare lige lidt ekstra luksus når man ved det hele er lavet fra bunden og af lækre råvarer. Og samtidig er det altså ret simpelt at lave sin egen müsli, og man kan variere den lige så man selv synes er bedst.

piskeris Grullo

Hjemmelavet müsli

4 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 20 portioner
Forb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 dl (reklamelink)honning
  • 2 spsk rapsolie
  • 2 ½ dl. vand
  • 5 dl (reklamelink)havregryn
  • 5 dl rugflager
  • 1 dl (reklamelink)hørfrø, knuste - brug en kaffekværn
  • 2 dl (reklamelink)solsikkekerner
  • 1 dl (reklamelink)hasselnødder
  • 1 dl (reklamelink)mandler
  • 1 dl (reklamelink)valnødder
  • 1 dl (reklamelink)græskarkerner
  • 1 dl tørrede abrikoser, hakkede
  • 1 dl (reklamelink)rosiner

Sådan gør du
 

  • Bland honning, olie og vand og hæld det udover alle de andre ingredienser undtagen den tørrede frugt. Vend blandingen et par gange.
  • Bland det hele godt sammen og hæld blandingen ud på en bageplade med bagepapir og rist den i cirka 30 minutter i ovnen ved 200 grader.
  • Tag derpå pladen ud igen og lad müslien køle af, inden du blander den tørrede frugt i.

Noter

Opbevares mørkt i en lufttæt beholder.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 portion | Kalorier: 355 kcal | Kulhydrater: 35 g | Protein: 11 g | Fedt: 22 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Hjemmelavet müsli
Hjemmelavet müsli
Hjemmelavet müsli
Hjemmelavet müsli
Hjemmelavet müsli
Hjemmelavet müsli
Hjemmelavet müsli

Kommentarer

  1. Hanunii skriver

    marts 11, 2012 at 11:31 pm

    Hvor længe kan hjemmelavet mysli holde??

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 17, 2012 at 2:40 pm

      Mit bedste bud er så længe som det mindst holdbare produkt der er i müslien. Så det er nok noget med lige at kigge hvor lang tid ens produkter kan holde.

      Svar
  2. Louise skriver

    april 03, 2011 at 5:28 pm

    Ja, jeg glæder mig også til at få prøvet det rigtigt på lidt yoghurt :-)

    Svar
  3. ME skriver

    april 03, 2011 at 1:31 pm

    Uh det ser godt ud ! Det skal jeg da vist ogsaa have proevet af!

    Svar
4 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.