
Kig også gerne lidt på mine andre opskrifter med fisk og bliv inspireret.
Laks med honning og mandler
3 personer
Forberedelsestid: 30 min
Ingredienser
1/2 lakseside (cirka 700-800 g.)
70 g mandler
2 spsk honning
Salt
Fremgangsmåde
1. Læg laksesiden i et ovnfast fad.
2. Hak mandlerne groft.
3. Fordel honning ovenpå lakseside.
4. Krydr med lidt salt ovenpå honning og fordel til sidst de hakkede mandler ovenpå.
5. Bag laksen i ovnen ved 200 grader i cirka 15-20 minutter. Laksen er færdig når kødet er blevet mere lyserødt end pink og det let falder fra hinanden i flager når du rører ved det.





Skrevet af: Louise DamLaks, Nødder, sund mad, SundtKategori: Fisk, Hovedretter-Aftensmad
Fantastisk lækker laks, ik sidste gang den skal laves
Hej Louise,
Super lækker opskrift! Vi tilbereder altid kød og fisk på grillen (Weber gasgrill med låg). Tror du man kan lave denne opskrift i grillen også? :-)
Hej Stephanie
Jeg har tilberedt den på vores Weber gasgrill og der blev den helt perfekt. Så det kan I sagtens! :-)
Hilsen Louise