• Gå direkte til primær navigation
  • Skip to main content
  • Gå direkte til primær sidebar

Louises Madblog

  • Startside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Videoopskrifter
    • Ingredienser
    • Morgenmad & Brunch
    • Frokost
    • Forretter
    • Hovedretter-Aftensmad
      • Fjerkræ
      • Oksekød
      • Svinekød
      • Fisk
      • Suppe
      • Vegetarisk
      • Pastaretter
      • Simreretter
      • Sunde retter
    • Tilbehør
      • Brød
      • Salat
      • Saucer & dressinger
      • Tærter
    • Desserter, kager og andre søde sager
      • Cookies og Småkager
      • Gærkager, Søde brød, Lagkager og Pandekager
      • Is og andre desserter
      • Skærekager, Brownies og Muffins
      • Søde Tærter
      • Sunde desserter og kager
      • Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
  • Rejser
    • Marokko
    • Japan
    • Thailand
    • Mauritius
    • Italien
    • USA
    • London
    • Berlin
    • Helsingborg
    • Malmø
    • Dresden
    • Aarhus
  • Kontakt
    • Kontaktformular
    • Om mig
    • Samarbejde og muligheder
    • Louises Madblog i pressen
  • Støt bloggen
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
Forside » Opskrifter » Hovedretter-Aftensmad » Fisk » Laks i ovn med honning og mandler

Laks i ovn med honning og mandler

Print Friendly, PDF & Email
3.4 / 5 ( 5 votes )
Opskrift på hjemmelavet laks i ovn med honning og mandler
Laks i ovn er en super nem og vildt lækker ret! Det der med at få spist fisk et par gange om ugen er nogle gange sværere end det lige lyder til. Ikke fordi jeg ikke kan lide fisk – for det kan jeg i allerhøjeste grad – men simpelthen fordi jeg mangler lidt kreativitet på området. Men lige netop derfor er det så dejligt at have en opskrift på fisk, som smager fantastisk, er nem og hurtig at lave og jeg kan opskriften i hovedet altid! Det er denne her lækre laks i ovn med honning og mandler, som er den perfekte hverdags fiskeret. Jeg vil foreslå at man serverer laksen sammen med en lækker salat. Find opskrifter på alle mine salater her. Selvom retten er hurtig at lave, og derfor er helt perfekt til aftensmad i hverdagen, så passer denne laks i ovnen sig altså også rigtig godt til gæstemad. Den er nemlig super lækker, og man kan jo pifte den mere eller mindre op med lækkert tilbehør.

Kig også gerne lidt på mine andre opskrifter med fisk og bliv inspireret.


Laks med honning og mandler

3 personer
Forberedelsestid: 30 min

Ingredienser
1/2 lakseside (cirka 700-800 g.)
70 g mandler
2 spsk honning
Salt


Fremgangsmåde
1. Læg laksesiden i et ovnfast fad.
2. Hak mandlerne groft.
3. Fordel honning ovenpå lakseside.
4. Krydr med lidt salt ovenpå honning og fordel til sidst de hakkede mandler ovenpå.
5. Bag laksen i ovnen ved 200 grader i cirka 15-20 minutter. Laksen er færdig når kødet er blevet mere lyserødt end pink og det let falder fra hinanden i flager når du rører ved det.



Opskrift på hjemmelavet laks i ovn med honning og mandlerOpskrift på hjemmelavet laks i ovn med honning og mandlerOpskrift på hjemmelavet laks i ovn med honning og mandlerOpskrift på hjemmelavet laks i ovn med honning og mandlerOpskrift på hjemmelavet laks i ovn med honning og mandler

Skrevet af: Louise DamLaks, Nødder, sund mad, SundtKategori: Fisk, Hovedretter-Aftensmad

Følg mig på Instagram

af Louise Dam Ingredienser: Laks, Nødder, sund mad, Sundt Kategorier: Fisk, Hovedretter-Aftensmad Opskrift udgivet: 1. marts 2015 Opskrift opdateret: 6. december 2019

Previous Post: « Guide – Sådan sliber du en kniv
Next Post: Røde linser i tomat-kokossauce »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Malene

    17. april 2017 kl. 19:03

    Fantastisk lækker laks, ik sidste gang den skal laves

    Svar
  2. Stephanie (HjemmehosFeen køkkenhaveblog)

    2. marts 2015 kl. 14:14

    Hej Louise,

    Super lækker opskrift! Vi tilbereder altid kød og fisk på grillen (Weber gasgrill med låg). Tror du man kan lave denne opskrift i grillen også? :-)

    Svar
    • Louise Dam

      2. marts 2015 kl. 14:20

      Hej Stephanie
      Jeg har tilberedt den på vores Weber gasgrill og der blev den helt perfekt. Så det kan I sagtens! :-)
      Hilsen Louise

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Nye opskrifter

Senneps-flødesauce - Senneps fløde sauce med rosmarin

Senneps-flødesauce med hvidvin og rosmarin

Baileys Reindeer

Baileys Treatmas Bar i Tivoli

Sprøde boller med masser af lufthuller

Sprøde boller med masser af lufthuller

Copenhagen Foods pakkekalender

Copenhagen Foods pakkekalender 2019

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

Rødbedesalat med grønkål og granatæble

Varm chokolade med whisky - Talisker whisky

Varm chokolade med whisky og skumfiduser

Gå aldrig glip af en opskrift

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med opskrifter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Cookie- og privatlivspolitik

Jeg hedder Louise, jeg er 31 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

Læs mere…

Copyright

Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun inden for de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst.

COPYRIGHT © 2010-2019 - Louises Madblog - Louise Dam - CVR 35614788

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.
X
Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat! Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
Køb her