• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Laks med sesam og avokado-mangosalsa

Louisex
Ændret: jan 30, 2024 · Udgivet: okt 30, 2015 af Louise Dam · Skriv kommentar

e b

Becel prøver i øjeblikket at sætte lidt ekstra fokus på at man skal sørge for at få noget mere umættet fedt istedet for mættet fedt. Du kan læse mere om de forskellige typer fedt i dette indlæg. Her forsøger jeg så at komme med et bud på en opskrift, hvor jeg har sat ekstra fokus på de sunde fedtstoffer.

I denne opskrift kommer det gode umættede fedt specielt fra laks, avokado, olivenolie og sesamfrø. Laksen bliver bagt i ovnen med lidt honning og sesamfrø. Dernæst serveres der en rigtig lækker salsa lavet af avokado, mango, rødløg og chili. En meget let og velsmagende ret, som kan være færdig på kun 30 minutter. Hvis du er vild med fisk, kan du måske også godt lide min nøddepaneret slethvar med ovnbagte rodfrugter.

piskeris Grullo

Laks med sesam og avokado-mangosalsa

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 2 personer
Forb. tid 30 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 2-3 (reklamelink)laksestykker
  • 1 spsk (reklamelink)honning
  • Salt
  • (reklamelink)Sesamfrø
  • 1 mango
  • 2 avokadoer
  • 1 rød chili
  • ½ rødløg
  • 2 spsk (reklamelink)olivenolie
  • 1 spsk (reklamelink)hvidvinseddike

Sådan gør du
 

  • Start med at lave salsaen, eller lav den imens laksen er i ovnen.
  • Skær avokado og mango i tern.
  • Hak chili og rødløg fint.
  • Bland mango, avokado, rødløg og chili med oliven olie og hvidvinseddike. Stil på køl indtil laksen er klar.
  • Læg laksestykkerne i et ovnfast fad med skindet nedad.
  • Fordel honningen over stykkerne.
  • Drys med salt og sesamfrø.
  • Sæt fadet med laksen i ovnen ved 180 grader i cirka 15 minutter.
  • Server den færdige laks sammen med den lækre avokado-mangosalsa.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 802 kcal | Kulhydrater: 46 g | Protein: 39 g | Fedt: 55 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Laks med sesam og avokado-mangosalsa (1)
Laks med sesam og avokado-mangosalsa (2)
Laks med sesam og avokado/mangosalsa (3)
Laks med sesam og avokado/mangosalsa (4)
Laks med sesam og avokado-mangosalsa (6)
Laks med sesam og avokado-mangosalsa (7)
Laks med sesam og avokado-mangosalsa (8)
Laks med sesam og avokado-mangosalsa (9)
Laks med sesam og avokado-mangosalsa (10)
Laks med sesam og avokado-mangosalsa (11)
Laks med sesam og avokado-mangosalsa (12)

Comments

No Comments

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required