• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Laks med sesam og avokado-mangosalsa

    Udgivet: okt 30, 2015 · Opdateret: apr 29, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    e b

    Becel prøver i øjeblikket at sætte lidt ekstra fokus på at man skal sørge for at få noget mere umættet fedt istedet for mættet fedt. Du kan læse mere om de forskellige typer fedt i dette indlæg. Her forsøger jeg så at komme med et bud på en opskrift, hvor jeg har sat ekstra fokus på de sunde fedtstoffer.

    I denne opskrift kommer det gode umættede fedt specielt fra laks, avokado, olivenolie og sesamfrø. Laksen bliver bagt i ovnen med lidt honning og sesamfrø. Dernæst serveres der en rigtig lækker salsa lavet af avokado, mango, rødløg og chili. En meget let og velsmagende ret, som kan være færdig på kun 30 minutter.

    ikon piskeris Chestnut

    Laks med sesam og avokado-mangosalsa

    2 personer
    Forb. tid 30 min
    Samlet tid 30 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 2-3 laksestykker
    • 1 spsk honning
    • Salt
    • Sesamfrø
    • 1 mango
    • 2 avokadoer
    • 1 rød chili
    • ½ rødløg
    • 2 spsk olivenolie
    • 1 spsk hvidvinseddike

    Sådan gør du
     

    • Start med at lave salsaen, eller lav den imens laksen er i ovnen.
    • Skær avokado og mango i tern.
    • Hak chili og rødløg fint.
    • Bland mango, avokado, rødløg og chili med oliven olie og hvidvinseddike. Stil på køl indtil laksen er klar.
    • Læg laksestykkerne i et ovnfast fad med skindet nedad.
    • Fordel honningen over stykkerne.
    • Drys med salt og sesamfrø.
    • Sæt fadet med laksen i ovnen ved 180 grader i cirka 15 minutter.
    • Server den færdige laks sammen med den lækre avokado-mangosalsa.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 802 kcal | Kulhydrater: 46 g | Protein: 39 g | Fedt: 55 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Laks med sesam og avokado-mangosalsa (1)
    Laks med sesam og avokado-mangosalsa (2)
    Laks med sesam og avokado/mangosalsa (3)
    Laks med sesam og avokado/mangosalsa (4)
    Laks med sesam og avokado-mangosalsa (6)
    Laks med sesam og avokado-mangosalsa (7)
    Laks med sesam og avokado-mangosalsa (8)
    Laks med sesam og avokado-mangosalsa (9)
    Laks med sesam og avokado-mangosalsa (10)
    Laks med sesam og avokado-mangosalsa (11)
    Laks med sesam og avokado-mangosalsa (12)
    « Pastasalat med karrydressing
    Hjemmelavet kakaopulver til varm kakao »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her