• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Kartofler som tilbehør til aftensmad

Brasede kartofler

Louisex
Ændret: maj 4, 2021 · Udgivet: sep 26, 2014 af Louise Dam · 2 Kommentarer

efe b

Hvis du har en rest kogte kartofler tilovers fra aftensmaden dagen før, så er brasede kartofler det allerbedste at bruge dem til. Det er meget nemt at lave brasede kartofler, og så smager det bare super godt. Meget bedre end de kogte kartofler efter min mening :-) Det er en meget simpel opskrift som kun kræver 3 ingredienser. Mange kalder dem også for brasekartofler, men jeg tror nu det andet er mest korrekt stavet. Jeg laver det altid lidt på slump, men jeg har forsøgt at skrive lidt mål ned til jer.

Jeg laver altid brasede kartofler til wienerschnitzel, da de bare hører sig til. Du kan også prøve råstegte kartofler, der minder lidt om brasede kartofler.

piskeris Grullo

Brasede kartofler

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 2 personer
Forb. tid 30 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • Cirka 12 små/6 større kogte kartofler
  • Cirka 25-30 g smør
  • Salt efter smag

Sådan gør du
 

  • Skær de kolde og kogte kartofler i mindre tern.
  • Varm en god klat smør op på en pande.
  • Fordel dine kartoffeltern på panden og vend godt rundt i dem indimellem. Drys med salt.
  • Når kartoflerne er begyndt at få en fint lysebrun farve og lidt "skorpe" så er de ved at være færdige.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 893 kcal | Kulhydrater: 178 g | Protein: 21 g | Fedt: 13 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Brasede kartofler (1)Brasede kartofler (2)Brasede kartofler (3)

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required