Det er nemt at lave en fyldt svinemørbrad og så smager det bare super godt! En fyldt mørbrad er ret hurtig og lave og den er derfor perfekt til når hverdagsmaden skal være lidt ekstra lækker. Du kan dog også sagtens servere den til dine gæster. Den skal nok imponere selvom den er hurtig at lave :-) Når vi laver fyldt svinemørbrad herhjemme så bliver der næsten altid serveret en lækker salat og et godt brød til.
Fyldt svinemørbrad
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 1 svinemørbrad
- 100 g fløde ost, gerne med pikant smag
- 50 g champignon
- 1 pakke bacon i skiver, 125 g
Sådan gør du
- Start med at afpudse mørbraden ved at fjerne sener og fedt med en skarp kniv.
- Hak champignonerne i mindre stykker og bland dem med flødeosten i en skål.
- Skær en lomme i svinemørbraden.
- Fyld nu fyldet ind i lommen på mørbraden.
- Vikl bacon skiverne rundt om mørbraden så den holder fyldet på plads.
- Brun nu mørbraden af på en varm pande - bare et par minutter på hver side.
- Læg svinemørbraden i et ovnfast fad og stil den i en 200 grader varm ovn i cirka 20 minutter.
- Skær mørbraden i skiver og server den sammen med en lækker salat.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person | Kalorier: 227 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 28 g | Fedt: 12 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise DamKategori: Aftensmad, Hovedret til nytår, Nytår, Svinekød
Michael skriver
Vi har lige fået det her I sommerhus og det blev spist
Super lækkert med bagte kartofler og bagte tomater.
Louise Dam skriver
Dejligt :-)
NC skriver
Det lyder godt nok super lækkert - Vi vil helt sikkert prøve noget ala det samme når vi får vores næste måltidskasse :)