• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Fyldt svinemørbrad

Louisex
Ændret: apr 29, 2021 · Udgivet: nov 1, 2016 af Louise Dam · 3 Kommentarer

 
Fyldt

Det er nemt at lave en fyldt svinemørbrad og så smager det bare super godt! En fyldt mørbrad er ret hurtig og lave og den er derfor perfekt til når hverdagsmaden skal være lidt ekstra lækker. Du kan dog også sagtens servere den til dine gæster. Den skal nok imponere selvom den er hurtig at lave :-) Når vi laver fyldt svinemørbrad herhjemme så bliver der næsten altid serveret en lækker salat og et godt brød til.

piskeris Grullo

Fyldt svinemørbrad

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 4 personer
Samlet tid 40 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • 100 g fløde ost, gerne med pikant smag
  • 50 g champignon
  • 1 pakke bacon i skiver, 125 g

Sådan gør du
 

  • Start med at afpudse mørbraden ved at fjerne sener og fedt med en skarp kniv.
  • Hak champignonerne i mindre stykker og bland dem med flødeosten i en skål.
  • Skær en lomme i svinemørbraden.
  • Fyld nu fyldet ind i lommen på mørbraden.
  • Vikl bacon skiverne rundt om mørbraden så den holder fyldet på plads.
  • Brun nu mørbraden af på en varm pande - bare et par minutter på hver side.
  • Læg svinemørbraden i et ovnfast fad og stil den i en 200 grader varm ovn i cirka 20 minutter.
  • Skær mørbraden i skiver og server den sammen med en lækker salat.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 227 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 28 g | Fedt: 12 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Fyldt svinemørbrad (3)Fyldt svinemørbrad (4)Fyldt svinemørbrad (5)Fyldt svinemørbrad (1)Fyldt svinemørbrad (2)Fyldt svinemørbrad (6)Fyldt svinemørbrad (7)Fyldt svinemørbrad (8)Fyldt svinemørbrad (9)Fyldt svinemørbrad (10)Fyldt svinemørbrad (12)

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Michael skriver

    marts 26, 2018 at 7:21 pm

    Vi har lige fået det her I sommerhus og det blev spist
    Super lækkert med bagte kartofler og bagte tomater.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 30, 2018 at 11:25 am

      Dejligt :-)

      Svar
  2. NC skriver

    november 10, 2016 at 11:25 pm

    Det lyder godt nok super lækkert - Vi vil helt sikkert prøve noget ala det samme når vi får vores næste måltidskasse :)

    Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required