Fyldt

Det er nemt at lave en fyldt svinemørbrad og så smager det bare super godt! En fyldt mørbrad er ret hurtig og lave og den er derfor perfekt til når hverdagsmaden skal være lidt ekstra lækker. Du kan dog også sagtens servere den til dine gæster. Den skal nok imponere selvom den er hurtig at lave :-) Når vi laver fyldt svinemørbrad herhjemme så bliver der næsten altid serveret en lækker salat og et godt brød til.

ikon piskeris Chestnut

Fyldt svinemørbrad

4 personer
Samlet tid 40 min

Ingredienser

  • 1 svinemørbrad
  • 100 g fløde ost gerne med pikant smag
  • 50 g champignon
  • 1 pakke bacon i skiver 125 g

Sådan gør du
 

  • Start med at afpudse mørbraden ved at fjerne sener og fedt med en skarp kniv.
  • Hak champignonerne i mindre stykker og bland dem med flødeosten i en skål.
  • Skær en lomme i svinemørbraden.
  • Fyld nu fyldet ind i lommen på mørbraden.
  • Vikl bacon skiverne rundt om mørbraden så den holder fyldet på plads.
  • Brun nu mørbraden af på en varm pande - bare et par minutter på hver side.
  • Læg svinemørbraden i et ovnfast fad og stil den i en 200 grader varm ovn i cirka 20 minutter.
  • Skær mørbraden i skiver og server den sammen med en lækker salat.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 227 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 28 g | Fedt: 12 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Fyldt svinemørbrad (3)Fyldt svinemørbrad (4)Fyldt svinemørbrad (5)Fyldt svinemørbrad (1)Fyldt svinemørbrad (2)Fyldt svinemørbrad (6)Fyldt svinemørbrad (7)Fyldt svinemørbrad (8)Fyldt svinemørbrad (9)Fyldt svinemørbrad (10)Fyldt svinemørbrad (12)

 

Skrevet af: Louise DamKategori: Aftensmad, Hovedret til nytår, Nytår, Svinekød

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften