Tomatsalat med avokado og feta

 
aeebffe b

Denne her tomatsalat opstod lidt ved et tilfælde. Jeg skulle lave lidt salat en dag og brugte bare lige hvad jeg havde liggende i køleskabet. Det kom der så en virkelig lækker tomatsalat med avokado ud af, og den er siden blevet lavet rigtig mange gange. Herhjemme er vi vilde med avokado og kan spise de lækre grønne frugter hver evig eneste dag. Derfor er denne salat også blevet en af vores yndlingssalater herhjemme - den er nemlig springfyldt med avokado.

ikon piskeris Chestnut

Tomatsalat med avokado og feta

3 personer
Samlet tid 15 min

Ingredienser

  • 3 tomater
  • 2 avokadoer
  • 1 rødløg
  • 50 g feta
  • olivenolie
  • citronsaft

Sådan gør du
 

  • Fremgangsmåde
  • Skær tomaterne i skiver og fordel dem i bunden af et fad eller på en stor tallerken i et lag.
  • Fjern skrællen fra avokadoerne og skær avokadoerne i tern. Fordel dem ovenpå tomatskiverne.
  • Skræl rødløget og hak det i fine tern. Fordel rødløget ovenpå tomat og avokado.
  • Fordel lidt olivenolie og citronsaft over hele salaten.
  • Smuldr til sidst fetaen over salaten og server den med det samme.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 295 kcal | Kulhydrater: 20 g | Protein: 7 g | Fedt: 23 g
Bedøm denne opskrift:
5 fra 1 stemme
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Tomatsalat med avokado og feta
Tomatsalat med avokado og feta
Tomatsalat med avokado og feta
Tomatsalat med avokado og feta (4)
Tomatsalat med avokado og feta (5)
Tomatsalat med avokado og feta (3)
Tomatsalat med avokado og feta (6)

 

Af Louise Dam

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften