Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Snacks

Saltede cashewnødder med paprika

Udgivet: 27. mar 2016 · Opdateret: 29. apr 2021

 
fed b

Saltede nødder er altid et hit. Det er altid lækkert med lidt man kan sidde og snacke om aftenen, og her er disse saltede cashewnødder med paprika altså helt perfekt. Du kan eventuelt lave en blanding af forskellige typer nødder, og du kan eventuelt lave nogen både med og uden paprika. Ligesom jeg har lavet disse lækre saltede mandler tidligere.

piskeris Grullo

Saltede cashewnødder med paprika

4.50 fra 10 stemmer
Justér antalJustér antal: 200 gram
Forb. tid 20 minutter min
Tilb. tid 20 minutter min
Samlet tid 43 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 200 g (reklamelink)cashewnødder
  • 4 spsk salt
  • 2 dl kogende vand
  • 2 tsk paprika
  • evt. 1 ekstra tsk paprika

Sådan gør du
 

  • Rør 4 spsk salt ud i det kogende vand og læg cashewnødderne i vandet, tilsæt også 2 tsk paprika.
  • Lad cashewnødderne stå i blød i cirka 20 minutter.
  • Dræn cashewnødderne godt for vand og fordel dem i et lag på en bageplade med bagepapir.
  • Drys evt. med 1 ekstra tsk paprika hvis du har lyst og bag ved 150 grader i 20-22 minutters tid.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 gram | Kalorier: 6 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!


Saltede cashewnødder med paprika
Saltede cashewnødder med paprika
Saltede cashewnødder med paprika
Saltede cashewnødder med paprika
Saltede cashewnødder med paprika
Saltede cashewnødder med paprika
Saltede cashewnødder med paprika
Saltede cashewnødder med paprika
Saltede cashewnødder med paprika
Saltede cashewnødder med paprika

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Gitte skriver

    februar 13, 2022 at 12:24 pm

    5 stars
    Hvis man laver af 500 g nødder, vil du så bruge 10 spsk eller er det rigeligt med mindre?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 14, 2022 at 9:16 pm

      Hej Gitte
      Jeg har faktisk ikke prøvet at lave 500 g på én gang. Men det kan sagtens være du kan bruge f.eks. 6 spsk og det stadig bliver fint saltet i smagen.
      Hilsen Louise

      Svar
  2. Magnus skriver

    juni 24, 2021 at 12:33 pm

    4 stars
    Meget velsmagende, omend ret salt. Jeg brugte 4 spsk salt til 300 gram nødder, og det var mere end rigeligt. Jeg vil helt sikkert bruge opskriften igen, dog med kun halvdelen af saltet.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juni 26, 2021 at 10:15 pm

      Dejligt du kunne bruge opskriften :-)

      Svar
  3. Peter olsen skriver

    marts 25, 2020 at 5:39 pm

    Rør 4 spsk salt ud i det kogende vand . Mener du ikke tsk.
    Vh
    Peter

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 21, 2020 at 12:14 pm

      Hej Peter
      Nej, det er helt korrekt med de 4 spsk. salt der skal i vandet.

      Svar
  4. Solveig Foged skriver

    oktober 22, 2016 at 2:45 pm

    Har lige lavet en lille portion....for lille, for de smager fantastisk. Heldigvis har jeg flere nødder. Tak for opskriften.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 26, 2016 at 7:40 pm

      Dejligt at høre Solveig :-)

      Svar
  5. sandra andersen skriver

    marts 30, 2016 at 2:32 am

    Den er genial som en let og sublim snack den her opskrift!! Er perfekt velegnet til når man læser en hot og lækker ebog som Direktørens sekretærer! Mums!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 31, 2016 at 9:07 am

      Dejligt at høre :-)

      Svar
4.50 from 10 votes (8 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.