
Saltede nødder er altid et hit. Det er altid lækkert med lidt man kan sidde og snacke om aftenen, og her er disse saltede cashewnødder med paprika altså helt perfekt. Du kan eventuelt lave en blanding af forskellige typer nødder, og du kan eventuelt lave nogen både med og uden paprika. Ligesom jeg har lavet disse lækre saltede mandler tidligere.
📖 Opskrift
Saltede cashewnødder med paprika
Ingredienser
- 200 g cashewnødder
- 4 spsk salt
- 2 dl kogende vand
- 2 tsk paprika
- evt. 1 ekstra tsk paprika
Sådan gør du
- Rør 4 spsk salt ud i det kogende vand og læg cashewnødderne i vandet, tilsæt også 2 tsk paprika.
- Lad cashewnødderne stå i blød i cirka 20 minutter.
- Dræn cashewnødderne godt for vand og fordel dem i et lag på en bageplade med bagepapir.
- Drys evt. med 1 ekstra tsk paprika hvis du har lyst og bag ved 150 grader i 20-22 minutters tid.
Dine egne noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Skrevet af: Louise DamCashewnødder, PaprikaKategori: Nytår, Snacks, Snacks til nytårstalen, Videoopskrift
Gitte
Hvis man laver af 500 g nødder, vil du så bruge 10 spsk eller er det rigeligt med mindre?
Louise Dam
Hej Gitte
Jeg har faktisk ikke prøvet at lave 500 g på én gang. Men det kan sagtens være du kan bruge f.eks. 6 spsk og det stadig bliver fint saltet i smagen.
Hilsen Louise
Magnus
Meget velsmagende, omend ret salt. Jeg brugte 4 spsk salt til 300 gram nødder, og det var mere end rigeligt. Jeg vil helt sikkert bruge opskriften igen, dog med kun halvdelen af saltet.
Louise Dam
Dejligt du kunne bruge opskriften :-)
Peter olsen
Rør 4 spsk salt ud i det kogende vand . Mener du ikke tsk.
Vh
Peter
Louise Dam
Hej Peter
Nej, det er helt korrekt med de 4 spsk. salt der skal i vandet.
Solveig Foged
Har lige lavet en lille portion....for lille, for de smager fantastisk. Heldigvis har jeg flere nødder. Tak for opskriften.
Louise Dam
Dejligt at høre Solveig :-)
sandra andersen
Den er genial som en let og sublim snack den her opskrift!! Er perfekt velegnet til når man læser en hot og lækker ebog som Direktørens sekretærer! Mums!
Louise Dam
Dejligt at høre :-)