Saltede cashewnødder med paprika

 
fed b

Saltede nødder er altid et hit. Det er altid lækkert med lidt man kan sidde og snacke om aftenen, og her er disse saltede cashewnødder med paprika altså helt perfekt. Du kan eventuelt lave en blanding af forskellige typer nødder, og du kan eventuelt lave nogen både med og uden paprika. Ligesom jeg har lavet disse lækre saltede mandler tidligere.

ikon piskeris Chestnut

Saltede cashewnødder med paprika

200 gram
Forb. tid 20 min
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 43 min

Ingredienser

  • 200 g cashewnødder
  • 4 spsk salt
  • 2 dl kogende vand
  • 2 tsk paprika
  • evt. 1 ekstra tsk paprika

Sådan gør du
 

  • Rør 4 spsk salt ud i det kogende vand og læg cashewnødderne i vandet, tilsæt også 2 tsk paprika.
  • Lad cashewnødderne stå i blød i cirka 20 minutter.
  • Dræn cashewnødderne godt for vand og fordel dem i et lag på en bageplade med bagepapir.
  • Drys evt. med 1 ekstra tsk paprika hvis du har lyst og bag ved 150 grader i 20-22 minutters tid.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 gram | Kalorier: 6 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
Bedøm denne opskrift:
4.6 fra 7 stemmer
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!


Saltede cashewnødder med paprika
Saltede cashewnødder med paprika
Saltede cashewnødder med paprika
Saltede cashewnødder med paprika
Saltede cashewnødder med paprika
Saltede cashewnødder med paprika
Saltede cashewnødder med paprika
Saltede cashewnødder med paprika
Saltede cashewnødder med paprika
Saltede cashewnødder med paprika

 

Skrevet af: Louise DamCashewnødder, PaprikaKategori: Nytår, Snacks, Snacks til nytårstalen, Videoopskrift

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften