• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Videoopskrift

    Saltede cashewnødder med paprika

    Udgivet: mar 27, 2016 · Opdateret: apr 29, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    fed b

    Saltede nødder er altid et hit. Det er altid lækkert med lidt man kan sidde og snacke om aftenen, og her er disse saltede cashewnødder med paprika altså helt perfekt. Du kan eventuelt lave en blanding af forskellige typer nødder, og du kan eventuelt lave nogen både med og uden paprika. Ligesom jeg har lavet disse lækre saltede mandler tidligere.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Saltede cashewnødder med paprika

    200 gram
    Forb. tid 20 min
    Tilb. tid 20 min
    Samlet tid 43 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 200 g cashewnødder
    • 4 spsk salt
    • 2 dl kogende vand
    • 2 tsk paprika
    • evt. 1 ekstra tsk paprika

    Sådan gør du
     

    • Rør 4 spsk salt ud i det kogende vand og læg cashewnødderne i vandet, tilsæt også 2 tsk paprika.
    • Lad cashewnødderne stå i blød i cirka 20 minutter.
    • Dræn cashewnødderne godt for vand og fordel dem i et lag på en bageplade med bagepapir.
    • Drys evt. med 1 ekstra tsk paprika hvis du har lyst og bag ved 150 grader i 20-22 minutters tid.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 gram | Kalorier: 6 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.5 fra 8 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!


    Saltede cashewnødder med paprika
    Saltede cashewnødder med paprika
    Saltede cashewnødder med paprika
    Saltede cashewnødder med paprika
    Saltede cashewnødder med paprika
    Saltede cashewnødder med paprika
    Saltede cashewnødder med paprika
    Saltede cashewnødder med paprika
    Saltede cashewnødder med paprika
    Saltede cashewnødder med paprika

     

    Skrevet af: Louise DamCashewnødder, PaprikaKategori: Nytår, Snacks, Snacks til nytårstalen, Videoopskrift

    Følg mig på Instagram
    « Påskeæg med skovbærmarcipan
    Kålsalat med kylling og peanuts »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Gitte

      februar 13, 2022 at 12:24 pm

      5 stars
      Hvis man laver af 500 g nødder, vil du så bruge 10 spsk eller er det rigeligt med mindre?

      Svar
      • Louise Dam

        februar 14, 2022 at 9:16 pm

        Hej Gitte
        Jeg har faktisk ikke prøvet at lave 500 g på én gang. Men det kan sagtens være du kan bruge f.eks. 6 spsk og det stadig bliver fint saltet i smagen.
        Hilsen Louise

        Svar
    2. Magnus

      juni 24, 2021 at 12:33 pm

      4 stars
      Meget velsmagende, omend ret salt. Jeg brugte 4 spsk salt til 300 gram nødder, og det var mere end rigeligt. Jeg vil helt sikkert bruge opskriften igen, dog med kun halvdelen af saltet.

      Svar
      • Louise Dam

        juni 26, 2021 at 10:15 pm

        Dejligt du kunne bruge opskriften :-)

        Svar
    3. Peter olsen

      marts 25, 2020 at 5:39 pm

      Rør 4 spsk salt ud i det kogende vand . Mener du ikke tsk.
      Vh
      Peter

      Svar
      • Louise Dam

        april 21, 2020 at 12:14 pm

        Hej Peter
        Nej, det er helt korrekt med de 4 spsk. salt der skal i vandet.

        Svar
    4. Solveig Foged

      oktober 22, 2016 at 2:45 pm

      Har lige lavet en lille portion....for lille, for de smager fantastisk. Heldigvis har jeg flere nødder. Tak for opskriften.

      Svar
      • Louise Dam

        oktober 26, 2016 at 7:40 pm

        Dejligt at høre Solveig :-)

        Svar
    5. sandra andersen

      marts 30, 2016 at 2:32 am

      Den er genial som en let og sublim snack den her opskrift!! Er perfekt velegnet til når man læser en hot og lækker ebog som Direktørens sekretærer! Mums!

      Svar
      • Louise Dam

        marts 31, 2016 at 9:07 am

        Dejligt at høre :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Paaske cookies
      Påske cookies
    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
      #wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
      #wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
      #wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-33); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-50); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
      #wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-33); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-50); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      #wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-33); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-50); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
      #wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-33); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-50); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-66 stop { stop-color: #343434; }

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her