• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Baby- og børnevenlige opskrifter

Havregrødspandekager med banan

Louisex
Ændret: dec 15, 2022 · Udgivet: dec 15, 2022 af Louise Dam · 2 Kommentarer

Her kan du finde en dejlig og simpel opskrift på havregrødspandekager med banan. Det er oplagt at lave havregrødspandekager til baby, som de kan spise, når de er 6 måneder gamle. Det er en form for klatkager af havregrød, hvor der kommer lidt smag af banan i.

Havregrødspandekager med banan

Havregrødspandekager til baby

Havregrødspandekager er noget der bliver lavet ofte herhjemme. Når min datter eller jeg selv har spist havregrød til morgenmad, så elsker vi at trylle resterne om til disse pandekager. Ja ofte laver jeg faktisk lidt ekstra havregrød med vilje så jeg ved der er nok til pandekager.

Havregrødpandekager er perfekte som en lille eftermiddagssnack til små børn, og pga. den bløde konsistens kan de også gives til små babyer fra cirka 6 måneder.

Prøv også disse opskrifter:
Bananpandekager | Klatkager af risalamande | Klatkager

Klatkager af havregrød

Pandekagerne er jo egentlig en form for klatkager lavet af havregrød. Jeg plejer blot at blende min dej, så den bliver helt glat. Men hvis det skal være mere som klatkager, kan man undlade at blende dejen. Så får du den lidt grovere konsistens, som man kender fra de typiske klatkager.

Det er virkelig smart, at man kan lave sine triste havregrødsrester om til de her dejlige klatkager af havregrød. Jeg tilsætter lidt banan, da det giver en dejlig sødme til pandekagerne. Du kan også godt undlade det, hvis du ikke er til det.

piskeris Grullo

Havregrødspandekager med banan

5 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 20 stk
Holdbarhed: 4 dage
Fryseegnet: Ja
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 dl havregrød, brug en rest
  • 2 æg
  • 1 banan
  • 2 spsk (reklamelink)hvedemel
  • ½ tsk (reklamelink)bagepulver
  • ½ tsk kardemomme

Sådan gør du
 

  • Kom alle ingredienserne op i en blender eller (reklamelink)food processor. Du kan også komme det i en skål og bruge en stavblender, eller blot røre det sammen med en ske. Dejen bliver helt glat hvis du blender den.
  • Blend alle ingredienserne sammen.
  • Opvarm en pande med lidt smør eller olie.
  • Hæld lidt dej på panden og steg pandekagerne på begge sider til de er gyldne.

Noter

Jeg laver for det meste disse pandekager på slump. Bruger hvad jeg lige har og supplerer op med andet. 

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 pandekage | Kalorier: 18 kcal | Kulhydrater: 3 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

💭 Spørgsmål og svar til opskriften

Kan de fryses?

Ja, du kan sagtens fryse pandekagerne ned, hvis du ikke får dem alle sammen spist. Det kan også være, at du med vilje laver en stor portion - netop så dine havregrødspandekager med banan kan fryses ned og spises på et andet tidspunkt.

Kan jeg komme andre krydderier i?

Ja, du kan godt tilføje andre krydderier end bare kardemomme, som jeg har skrevet i ingredienslisten. Hvis du godt kan lide kanel, kan du eksempelvis også komme en smule af det i. Brug gerne ægte kanel, især hvis de skal serveres for børn. Det er også lækkert med lidt vanilje i pandekagerne.

Havregrødspandekager med banan _ klatkager af havregrød

Kommentarer

  1. Maria skriver

    april 26, 2024 at 1:36 pm

    5 stars
    De absolut bedste bananpandekager! Min baby eeeeelsker dem!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      maj 08, 2024 at 1:38 pm

      Ej, hvor er det bare skønt at høre!

      Svar
5 from 2 votes (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.