• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Klatkager af risalamande

    Udgivet: dec 27, 2014 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    ceeea b

    Jeg er vild med helt almindelige klatkager, som laves af resterne fra risengrøden. Da jeg så stod med en rest risalamande så tænkte jeg at det da også måtte blive godt som klatkager. Og ganske vidst så smager risalamanden også godt efter en tur på panden :-) Du kan selvfølgelig også bare spise risalamanden helt som man plejer med kirsebærsauce til og jeg har også ladet mig fortælle at man kan fryse risalamanden ned. Det har jeg dog ikke selv afprøvet.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Klatkager af risalamande

    Opskrift af Louise Dam
    12 stk.
    Forb. tid 1 time t
    Samlet tid 1 time t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 500-600 g risalamande
    • 2 æg
    • 1,5 dl hvedemel
    • 1 tsk salt
    • smør, margarine eller olie til at stege i

    Sådan gør du
     

    • Bland risalamande, æg, salt og mel sammen i en skål.
    • Varm en pande op ved middel varme med lidt fedtstof på. (jeg foretrækker smør)
    • Brug cirka 2 spsk dej til en klatkage. Jeg kunne have 3 stk på min pande.
    • Vent med at vende klatkagerne til dejen ovenpå ikke længere er flydende.
    • Vend så klatkagerne og bag dem til er gyldne på begge sider.
    • Server som de er, eller eventuelt med syltetøj eller friske bær til. De kan også spises kolde.
    Bedøm denne opskrift:
    4.3 fra 10 stemmer
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Klatkager af risalamandeKlatkager af risalamandeKlatkager af risalamandeKlatkager af risalamandeKlatkager af risalamandeKlatkager af risalamandeKlatkager af risalamande

     

    Skrevet af: Louise DamKategori: Jul, Pandekager & vafler, Søde sager, Sødt bagværk

    Følg mig på Instagram
    « Nytårsaften 2014
    Året der gik 2014 »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Anne-Mette

      januar 11, 2020 at 10:39 pm

      Det blev vildt godt! Der var stor forskel på, hvordan kvaliteten blev, alt efter hvilken pande jeg stegte dem på. De blev så gode på den store pande. Tak for opskriften!

      Svar
      • Louise Dam

        januar 31, 2020 at 11:27 am

        Dejligt at høre - jeg er også ret stor fan af dem!

        Svar
    2. Camilla

      december 26, 2017 at 6:07 pm

      Genial ide, når man har lavet alt for meget risalamande 👏🏻

      Svar
      • Louise Dam

        december 27, 2017 at 11:43 am

        Ja, og det er en totalt luksusudgave af klatkager :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetariske boller i karry ()
      Vegetariske boller i karry
    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788