Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Søde sager

Klatkager af risalamande

Udgivet: 27. dec 2014 · Opdateret: 15. maj 2021

 
ceeea b

Jeg er vild med helt almindelige klatkager, som laves af resterne fra risengrøden. Da jeg så stod med en rest risalamande så tænkte jeg at det da også måtte blive godt som klatkager. Og ganske vidst så smager risalamanden også godt efter en tur på panden :-) Du kan selvfølgelig også bare spise risalamanden helt som man plejer med kirsebærsauce til og jeg har også ladet mig fortælle at man kan fryse risalamanden ned. Det har jeg dog ikke selv afprøvet.

piskeris Grullo

Klatkager af risalamande

4.15 fra 14 stemmer
Justér antalJustér antal: 12 stk.
Forb. tid 1 time t
Samlet tid 1 time t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 500-600 g risalamande
  • 2 æg
  • 1,5 dl (reklamelink)hvedemel
  • 1 tsk salt
  • smør, margarine eller olie til at stege i

Sådan gør du
 

  • Bland risalamande, æg, salt og mel sammen i en skål.
  • Varm en pande op ved middel varme med lidt fedtstof på. (jeg foretrækker smør)
  • Brug cirka 2 spsk dej til en klatkage. Jeg kunne have 3 stk på min pande.
  • Vent med at vende klatkagerne til dejen ovenpå ikke længere er flydende.
  • Vend så klatkagerne og bag dem til er gyldne på begge sider.
  • Server som de er, eller eventuelt med syltetøj eller friske bær til. De kan også spises kolde.
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Klatkager af risalamandeKlatkager af risalamandeKlatkager af risalamandeKlatkager af risalamandeKlatkager af risalamandeKlatkager af risalamandeKlatkager af risalamande

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Anne-Mette skriver

    januar 11, 2020 at 10:39 pm

    Det blev vildt godt! Der var stor forskel på, hvordan kvaliteten blev, alt efter hvilken pande jeg stegte dem på. De blev så gode på den store pande. Tak for opskriften!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      januar 31, 2020 at 11:27 am

      Dejligt at høre - jeg er også ret stor fan af dem!

      Svar
  2. Camilla skriver

    december 26, 2017 at 6:07 pm

    Genial ide, når man har lavet alt for meget risalamande 👏🏻

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 27, 2017 at 11:43 am

      Ja, og det er en totalt luksusudgave af klatkager :-)

      Svar
4.15 from 14 votes (14 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.