• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Morgenmad & Brunch

    Hjemmelavet Nutella

    Udgivet: jul 10, 2012 · Opdateret: jul 23, 2020 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    Hjemmelavet nutella

    Hjemmelavet nutella er relativt nemt at lave selv, og så smager det bare virkelig godt! Der er dog meget mere chokoladesmag i den hjemmelavede nutella, end der er i den man køber. Hvis man vil længere hen imod den købte version kan man eventuelt bytte den mørke chokolade ud med lys chokolade. Servér på morgen eller brunchbordet, og du gør helt sikkert familien meget glad.

    Eftersom denne hjemmelavede nutella smager meget mere af chokolade, så ville det nok egentlig være mere korrekt at kalde den chokoladepålæg med hasselnødder, for du skal ikke forvente at denne skønne hjemmelavede variant smager som nutella. Men jeg tror faktisk heller ikke der er chokolade i den Nutella man køber. Den består istedet af sukker, palmeolie, hasselnødder, skummetmælkspulver og kakao.

    piskeris Chestnut

    Hjemmelavet nutella

    300 g
    Forb. tid 30 min
    Tilb. tid 15 min
    Samlet tid 45 min

    Ingredienser

    • 100 g mørk chokolade
    • 100 g lys chokolade
    • 75 g hasselnødder
    • 2,5 dl piskefløde
    • 50 g smør
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Læg hasselnødderne i et fad og rist dem i ovnen ved 130 grader i cirka 15 minutter.
    • Hak chokoladen groft imens hasselnødderne er i ovnen.
    • Når nødderne er ristet tager du dem ud af ovnen og skallen fjernes. Det gøres nemmest ved at lægge dem i et viskestykke eller lignende og hasselnødderne gnides mod hinanden.
    • Blend nødderne i en minihakker eller foodprocessor indtil de er ret fint malede. Du kan sagtens fortsætte så lang tid at nødderne bliver til hasselnøddesmør.
    • Bland chokoladen og nødderne i en skål.
    • Varm fløden op i en lille gryde til kogepunktet og hæld fløden over chokolade og nødder i skålen. Rør godt rundt og tilsæt så smørret. Rør rundt indtil blandingen er ensartet.
    • Hæld den lune nutella på rene skoldede glas.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Holdbarheden er cirka 2-3 uger på køl – hvis man kan lade den være så længe :-)
    Opskriften er fundet her, og så har jeg lavet lidt tilrettelser.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1
    g
    | Kalorier: 9 kcal | Kulhydrater: 1 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.77 fra 17 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Hjemmelavet chokoladepålæg aka nutella
    Hjemmelavet chokoladepålæg aka nutella
    Hjemmelavet chokoladepålæg aka nutella
    Hjemmelavet chokoladepålæg aka nutella
    Hjemmelavet chokoladepålæg aka nutella
    Hjemmelavet chokoladepålæg aka nutella
    Hjemmelavet chokoladepålæg aka nutella
    Hjemmelavet chokoladepålæg aka nutella
    Hjemmelavet chokoladepålæg aka nutella
    Hjemmelavet chokoladepålæg aka nutella
    Hjemmelavet chokoladepålæg aka nutella
    Følg mig på Instagram
    « Helstegt kylling med avokadokartofler, bagte tomater og hvidløgsbrød
    Andebryst i rød karry (Kaeng Phed Ped Yang) »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Elana Nielsen

      juli 15, 2012 at 6:19 pm

      blev der begge de glas du har på billederne ud fra en portion? :)

      Svar
      • Louise

        juli 15, 2012 at 8:22 pm

        Ja det gjorde der. Der ene er et pestoglas og det store er et sennepsglas.

        Svar
    2. TWO//MINDS

      juli 12, 2012 at 5:50 pm

      jeg har lige kigget alle dine opskrifter igennem, please kom hjem til mig og lav mad til mig ;-) Det ser simpelthen for godt ud og det er skønt at se en masse billeder.

      TWO//MINDS
      http://www.onetwominds.blogspot.com

      Svar
      • Louise

        juli 15, 2012 at 8:20 pm

        Dejligt at høre :-) Håber du selv får lavet noget af det..

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Hjemmelavet jordbærguf

    Hjemmelavet guf

    Vandmelonsalat

    Vandmelonsalat med feta

    Gulerodskage med floedeosteglasur

    Gulerodskage med ostecreme

    Groen kartoffelsalat med avocadodressing

    Kartoffelsalat med avocadodressing

    Lemonade

    Lemonade

    Spidskaalssalat

    Spidskålssalat

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
    • Hjemmelavet guf
    • Vandmelonsalat med feta
    • Gulerodskage med ostecreme
    • Kartoffelsalat med avocadodressing
    • Lemonade
    • Spidskålssalat
    Mig

    Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    • Helstegt oksemørbrad
    • Bananpandekager
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler
    • Panang karry med kylling (Panang Gai)
    • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her