Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Brød

Hjemmebagte knækbrød

Udgivet: 9. mar 2012 · Opdateret: 15. maj 2021

 
Hjemmebagte knaekbroed

Hjemmebagte knækbrød smager bare sindsygt godt. De er fyldt med en masse sunde og lækre nødder og kerner. Det er noget helt andet end sådan et stykke købt tørt knækbrød. Derudover er de virkelig nemme at lave. Spis eventuelt det lækre knækbrød sammen med en lækker hjemmelavet marmelade. Knækbrødene er også helt perfekt til et godt ostebord, sammen med kiks, ost og vindruer. De har en virkelig skøn smag og så er de så lækre sprøde. De er helt sikkert værd at springe ud i at lave!

piskeris Grullo

Hjemmebagte knækbrød

4.50 fra 4 stemmer
Justér antalJustér antal: 25 stk.
Forb. tid 40 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 200 g (reklamelink)hvedemel
  • Ca. 2 dl vand
  • 1 ¼ dl olie
  • 50 g (reklamelink)havregryn
  • 50 g (reklamelink)hørfrø
  • 50 g (reklamelink)sesamfrø
  • 50 g (reklamelink)solsikkekerner
  • 50 g (reklamelink)græskarkerner
  • 1 tsk (reklamelink)bagepulver
  • 1 ½ tsk salt

Sådan gør du
 

  • Bland alle ingredienserne sammen i en skål og ælt dem sammen til en fast dej. (hold eventuelt lidt af vandet tilbage og se om der er brug for det hele)
  • Del dejen i to lige store dele og rul dejen så tyndt ud som muligt mellem to stykker bagepapir. Fjern det øverste stykke bagepapir.
  • Skær dejen ud i firkanter med en skarp kniv eller et pizzahjul.
  • Læg bagepapiret direkte over på bagepladen.
  • Pensl med vand og pynt med f.eks. birkes, sesamfrø, solsikkefrø eller hørfrø.
  • Bages i cirka 20-25 minutter i en forvarmet ovn ved 200 grader. Når de er gyldne er de færdige.

Noter

Opskriften er fra Amo´s Store Bagebog 3.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 126 kcal | Kulhydrater: 9 g | Protein: 3 g | Fedt: 9 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

 

Opskrift på hjemmebagte knækbrød

 

 

 

Opskrift på hjemmebagte knækbrød

 

 

Opskrift på hjemmebagte knækbrød

 

 

Opskrift på hjemmebagte knækbrød

 

 

Opskrift på hjemmebagte knækbrød

 

 

Opskrift på hjemmebagte knækbrød

 

 

Opskrift på hjemmebagte knækbrød

 

 

Opskrift på hjemmebagte knækbrød

 

 

Opskrift på hjemmebagte knækbrød

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Comments

No Comments

4.50 from 4 votes (4 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.