• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Bagværk » Brød

    Hjemmebagte knækbrød

    Udgivet: mar 9, 2012 · Opdateret: maj 15, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    Hjemmebagte knaekbroed

    Hjemmebagte knækbrød smager bare sindsygt godt. De er fyldt med en masse sunde og lækre nødder og kerner. Det er noget helt andet end sådan et stykke købt tørt knækbrød. Derudover er de virkelig nemme at lave. Spis eventuelt det lækre knækbrød sammen med en lækker hjemmelavet marmelade. Knækbrødene er også helt perfekt til et godt ostebord, sammen med kiks, ost og vindruer. De har en virkelig skøn smag og så er de så lækre sprøde. De er helt sikkert værd at springe ud i at lave!

    Hjemmebagte knaekbroed

    Hjemmebagte knækbrød

    4.67 fra 3 stemmer
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    25 stk.
    Forb. tid 40 min
    Samlet tid 40 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 200 g hvedemel
    • Ca. 2 dl vand
    • 1 ¼ dl olie
    • 50 g havregryn
    • 50 g hørfrø
    • 50 g sesamfrø
    • 50 g solsikkefrø
    • 50 g græskarkerner
    • 1 tsk bagepulver
    • 1 ½ tsk salt
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Bland alle ingredienserne sammen i en skål og ælt dem sammen til en fast dej. (hold eventuelt lidt af vandet tilbage og se om der er brug for det hele)
    • Del dejen i to lige store dele og rul dejen så tyndt ud som muligt mellem to stykker bagepapir. Fjern det øverste stykke bagepapir.
    • Skær dejen ud i firkanter med en skarp kniv eller et pizzahjul.
    • Læg bagepapiret direkte over på bagepladen.
    • Pensl med vand og pynt med f.eks. birkes, sesamfrø, solsikkefrø eller hørfrø.
    • Bages i cirka 20-25 minutter i en forvarmet ovn ved 200 grader. Når de er gyldne er de færdige.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fra Amo´s Store Bagebog 3.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk.
    | Kalorier: 126 kcal | Kulhydrater: 9 g | Protein: 3 g | Fedt: 9 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

     

    Opskrift på hjemmebagte knækbrød

     

     

     

    Opskrift på hjemmebagte knækbrød

     

     

    Opskrift på hjemmebagte knækbrød

     

     

    Opskrift på hjemmebagte knækbrød

     

     

    Opskrift på hjemmebagte knækbrød

     

     

    Opskrift på hjemmebagte knækbrød

     

     

    Opskrift på hjemmebagte knækbrød

     

     

    Opskrift på hjemmebagte knækbrød

     

     

    Opskrift på hjemmebagte knækbrød

    Skrevet af: Louise DamGræskarkerner, Havregryn, Hørfrø, Hvedemel, Olie, Sesamfrø, SolsikkefrøKategori: Brød, Videoopskrift
    Følg mig på Instagram
    « Gulerodsbrud
    Citronfromage med rugbrødstuille, valnøddecrocant, drænet yoghurt og citronmelissesukker »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Rabarberkompot

    Rabarberkompot

    Mango Lassi

    Mango lassi

    Chicken Tikka Masala

    Chicken tikka masala

    Varme hveder hvedeknopper

    Varme hveder

    Bananboller med chokolade

    Bananboller med chokolade

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her