• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Havregrynskager med chokolade

    Udgivet: dec 28, 2017 · Opdateret: apr 28, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    ddc b

    De her havregrynskager smager altså ualmindelig godt! I ved sådan nogle der er ret farlige og have stående på bordet fordi man bare ikke kan stoppe med at spise dem. De er utrolig nemme at lave, og så minder de rigtig meget om de kager der hedder Chokoflager fra Karen Volf -Så hvis du er vild med dem, vil du elske disse :-)

    De bliver helt sprøde og lækre og når man så ligger dem sammen med smeltet chokolade så får de sådan en blanding af at være sprøde og chewy på samme tid.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Havregrynskager med chokolade

    15 personer
    Forb. tid 45 min
    Samlet tid 45 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 100 g havregryn
    • 100 g smør
    • 100 g sukker
    • 1 æg
    • 1 tsk bagepulver
    • 3 spsk hvedemel
    • 100-150 g mørk chokolade

    Sådan gør du
     

    • Smelt smørret - enten i mikroovnen eller i en gryde.
    • Bland havregryn sammen med smeltet smør.
    • Pisk æg og sukker lyst og luftigt og bland sammen med havregryn/smør.
    • Tilsæt bagepulver og mel.
    • Sæt 30 små klatter af dej (cirka 1 tsk i størrelse) fordelt på 2 bageplader med bagepapir (med god plads imellem, da de flyder ud)
    • Bag 1 plade i ovnen ad gangen ved 190 grader (alm ovn) i 8 minutter eller indtil de bliver gyldne i kanten.
    • Lad kagerne afkøle på en rist.
    • Når kagerne er helt kolde smeltes chokoladen og cirka 1 tsk. smøres på en bunden af en kage og en anden lægges ovenpå (bund mod bund).
    • Tip: Man kan også blande skallen af en økologisk appelsin i dejen - så bliver de med orangesmag og minder mere om orangeflager fra Karen Volf.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 144 kcal | Kulhydrater: 16 g | Protein: 2 g | Fedt: 9 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.3 fra 3 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Havregrynskager med chokolade
    Havregrynskager med chokolade
    Havregrynskager med chokolade
    Havregrynskager med chokolade
    Havregrynskager med chokolade
    Havregrynskager med chokolade
    Havregrynskager med chokolade
    Havregrynskager med chokolade
    Havregrynskager med chokolade
    Havregrynskager med chokolade
    Havregrynskager med chokolade
    Havregrynskager med chokolade
    Havregrynskager med chokolade
    Havregrynskager med chokolade
    Havregrynskager med chokolade
    Havregrynskager med chokolade
    Havregrynskager med chokolade

    Skrevet af: Louise DamÆg, Bagepulver, Chokolade, Havregryn, Hvedemel, Smør, SukkerKategori: Cookies og Småkager, Jul, Søde sager

    Følg mig på Instagram

    « Lidl - 'Kvalitet behøver ikke koste kassen'
    Gordons Premium Pink Gin i Danmark - Konkurrence! [AFSLUTTET] »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Annemette

      maj 30, 2021 at 10:46 am

      Har lavet dem efter din opskrift flere gange og de bliver super. Har i dag lavet dem laktosefri og glutenfri og de bliver stadig gode. Har erstattet mel med alm. glutenfri mel fra Schär.

      Svar
      • Annemette

        maj 30, 2021 at 10:52 am

        Og med glutenfri havregryn selvfølgelig :)

        Svar
      • Louise Dam

        juni 14, 2021 at 12:58 pm

        Ej hvor dejligt det også kan lade sig gøre. Tak for tippet :-)

        Svar
    2. Lisbeth Jensen

      november 12, 2020 at 4:51 pm

      Kan sagtens lave glutenfri udgave af disse. Netop bagt til veninde, som har cøliaki.
      Brugte glutenfri økologiske havregryn og mandelmel i stedet for hvedemel.

      Svar
      • Louise Dam

        november 16, 2020 at 11:03 am

        Mange tak for tippet Lisbeth!

        Svar
    3. Pernille

      januar 06, 2020 at 10:28 am

      Hej Louise.
      Bruger du fin- eller grovvalsede havregryn? Eller kan begge bruges? 🙂
      Mvh Pernille

      Svar
      • Louise Dam

        januar 06, 2020 at 11:28 pm

        Jeg bruger finvalsede havregryn. Det vil jeg tro er bedst til dem.

        Svar
    4. R.T

      marts 02, 2018 at 1:49 am

      Fantastiske kager. Da jeg ikke havde hvedemel i huset da jeg bagte dem igen, erstattede jeg det med mandelmel, det blev de endnu bedre af :-)

      Svar
      • Louise Dam

        marts 05, 2018 at 2:13 pm

        Det lyder nu heller ikke dårligt :-)

        Svar
    5. Line

      februar 22, 2018 at 5:00 pm

      Hej. Du skriver foroven at der bliver 30 stk i alt, men under fremgangsmåden skriver du, at man skal sætte 30 små klatter på 2 bageplader. Og da man skal bruge 2 stk. til at lave 1 er jeg lidt i tvivl om der kommer 15 eller 30 stk i alt ud af denne opskrift? ☺️😅

      Svar
      • Louise Dam

        april 27, 2018 at 4:58 pm

        Undskyld. Der bliver selvfølgelig kun 15 stk :-)

        Svar
    6. Gitte

      februar 06, 2018 at 3:55 pm

      Hvor lang tid skal de have når man bruger varmluftovn?
      Og hvor længe kan de holde sig i en beholder, hvis man nu laver en stor portion?

      Svar
      • Louise Dam

        februar 09, 2018 at 4:52 pm

        Jeg vil tro du bare skal sætte graderne lidt ned - men jeg bruger sjældent varmluft. Vil tro de kan holde sig ret længe. Minimum 2 uger vil jeg tro.

        Svar
    7. Amanda

      februar 05, 2018 at 3:03 pm

      Hvor længe kan de holde sig sprøde? Og hvilken indpakning fungerer bedst dertil? :-)

      Svar
      • Louise Dam

        februar 09, 2018 at 4:47 pm

        Mine nåede ikke at bløde. Jeg opbevarede dem i en kagedåse med lidt bagepapir i bunden.

        Svar
    8. Benedicte

      januar 04, 2018 at 11:49 am

      Uhmmmm.... ser lækre ud. Har ikke prøve at lave dem med chokolade. Det må jeg prøves :o)

      Svar
      • Louise Dam

        januar 04, 2018 at 4:22 pm

        Ja gør endelig det, det er så lækkert!

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Paaske cookies
      Påske cookies
    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
      #wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
      #wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
      #wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-33); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-50); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
      #wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-33); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-50); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      #wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-33); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-50); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
      #wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-33); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-50); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-66 stop { stop-color: #343434; }

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her