
I opskriften kan du se hvad jeg bruger, men hvis du f.eks. ingen græskarkerner har, så kan du blot bruge lidt flere solsikkekerne og sesamfrø. Hvis du gerne vil have valnødder i - så tilsætter du bare det. På den måde får man den lige som man selv bedst kan lide den - og det er også nemt at komme af med små rester af nødder og kerner, der gemmer sig i skuffen. Jeg har også en opskrift på granola med kakao og en sprød bananmüsli.
Opskrift på hurtig hjemmelavet granola på panden |
1 mellem glas
Køkken: Amerikansk
Ingredienser
2 spsk honnning
1 dl mandler
3 dl havregryn
1 dl sesamfrø
1 dl græskarkerner
1 dl solsikkekerner
2 spsk chiafrø
1. | Hak mandlerne groft. |
2. | Smelt honningen på en pande. |
3. | Tilsæt alle ingredienserne til den smeltede honning på panden. |
4. | Rør godt rundt i blandingen hele tiden. |
5. | Fortsæt indtil blandingen begynder at blive lysebrun. |
6. | Fordel på en bageplade med bagepapir og lad granolaen køle af. |
7. | Hæld på et lufttæt glas/beholder. |


Skrevet af: Louise DamChiafrø, Græskarkerner, Havregryn, Honning, Mandler, Sesamfrø, SolsikkekernerKategori: Morgenmad & Brunch
Virkelig en lækker og simpel granola - har lavet den flere gange :-)
Hvor skønt at høre!
Det ser vel nok godt ud!
- A
Mange tak :-)