Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Morgenmad & Brunch

Bananmüsli

Udgivet: 8. maj 2015 · Opdateret: 30. apr 2021

 
eae b

En god yoghurt med müsli eller granola på toppen er efter min mening en virkelig lækker morgenmad, og næsten det eneste jeg gider at spise om morgenen. Jeg har tidligere lavet en lækker granola med kakao, den smagte skønt! Men nu har jeg lavet en anden skøn müsli. Nemlig denne lækre bananmüsli eller banangranola. Til at søde müslien er der brugt to bananer istedet for en masse sukker. Müslien bliver skønt sprød og er helt perfelt ovenpå yoghurt.

Hvis du kun har bananer liggende i fryseren, så fortvivl ikke. Dem kan du satens bruge i denne opskrift også. Du lader dem bare så en smule og så bruger du en stavblender til at mose dem med.

piskeris Grullo

Bananmüsli

5 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 1 portion
Forb. tid 45 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 200 g (reklamelink)havregryn
  • 40 g (reklamelink)græskarkerner
  • 50 g (reklamelink)kokosmel
  • 50 g (reklamelink)mandler
  • 50 g valnøddder
  • 2 modne bananer
  • 2 spsk (reklamelink)kokosolie
  • 2 spsk flydende honning

Sådan gør du
 

  • Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
  • Mos bananerne i en anden skål og bland det sammen med kokosolie og den flydende honning.
  • Bland de våde og tørre ingredienser sammen.
  • Fordel det hele på en bageplade med bagepapir.
  • Bag müslien ved 200 grader i 15 minutter. Vend i den undervejs.
  • Derefter skrues ned på 175 grader og du lader müslien bage i endnu 15 minutter. Vend i den undervejs.
  • Lad müslien køle af og hæld den på et lufttæt glas.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 portion | Kalorier: 2387 kcal | Kulhydrater: 274 g | Protein: 66 g | Fedt: 126 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

banangranola (1)
banangranola (2)
banangranola (3)
banangranola (4)
banangranola (5)
banangranola (6)
banangranola (7)
banangranola (8)
banangranola (9)
banangranola (10)
banangranola (11)
banangranola (12)
banangranola (13)
banangranola (14)
banangranola (16)
banangranola (17)
Bananmüsli - banangranola (18)
Bananmüsli - banangranola (19)
Bananmüsli - banangranola (20)
Bananmüsli - banangranola (21)

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Ann skriver

    marts 08, 2019 at 10:21 am

    Tror du jeg kan bruge sirup i stedet for honning ? . Har nemlig et barn som ikke tåler honning.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 08, 2019 at 3:50 pm

      Hej Ann
      Ja, det vil jeg tro du godt kan :-)

      Svar
  2. Mille skriver

    december 04, 2017 at 9:41 pm

    Hej :-)
    Hvor mange dage er der til i sådan en portion? Og hvor længe kan det holde sig?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      december 23, 2017 at 11:14 pm

      Det kommer jo helt an på hvor meget man spiser af det. Er ikke helt klar over hvor lang tid det kan holde, men vil da tro det sagtens kan holde i nogle uger.

      Svar
  3. Julie skriver

    marts 06, 2016 at 4:53 am

    Kan man undlade at putte honning i?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 12, 2016 at 3:18 pm

      Hej Julie
      Jeg har ikke forsøgt, så jeg ved det desværre ikke. Måske kan du godt, så bliver den bare mindre sød. Men er i tvivl om det hænger sammen.

      Svar
5 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.