
En god yoghurt med müsli eller granola på toppen er efter min mening en virkelig lækker morgenmad, og næsten det eneste jeg gider at spise om morgenen. Jeg har tidligere lavet en lækker granola med kakao, den smagte skønt! Men nu har jeg lavet en anden skøn müsli. Nemlig denne lækre bananmüsli eller banangranola. Til at søde müslien er der brugt to bananer istedet for en masse sukker. Müslien bliver skønt sprød og er helt perfelt ovenpå yoghurt.
Hvis du kun har bananer liggende i fryseren, så fortvivl ikke. Dem kan du satens bruge i denne opskrift også. Du lader dem bare så en smule og så bruger du en stavblender til at mose dem med.
📖 Opskrift
Bananmüsli
Ingredienser
Sådan gør du
- Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
- Mos bananerne i en anden skål og bland det sammen med kokosolie og den flydende honning.
- Bland de våde og tørre ingredienser sammen.
- Fordel det hele på en bageplade med bagepapir.
- Bag müslien ved 200 grader i 15 minutter. Vend i den undervejs.
- Derefter skrues ned på 175 grader og du lader müslien bage i endnu 15 minutter. Vend i den undervejs.
- Lad müslien køle af og hæld den på et lufttæt glas.
Dine egne noter
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Skrevet af: Louise DamBanan, Kokosmel, Mandler, NødderKategori: Morgenmad & Brunch
Ann
Tror du jeg kan bruge sirup i stedet for honning ? . Har nemlig et barn som ikke tåler honning.
Louise Dam
Hej Ann
Ja, det vil jeg tro du godt kan :-)
Mille
Hej :-)
Hvor mange dage er der til i sådan en portion? Og hvor længe kan det holde sig?
Louise Dam
Det kommer jo helt an på hvor meget man spiser af det. Er ikke helt klar over hvor lang tid det kan holde, men vil da tro det sagtens kan holde i nogle uger.
Julie
Kan man undlade at putte honning i?
Louise Dam
Hej Julie
Jeg har ikke forsøgt, så jeg ved det desværre ikke. Måske kan du godt, så bliver den bare mindre sød. Men er i tvivl om det hænger sammen.