eae b

En god yoghurt med müsli eller granola på toppen er efter min mening en virkelig lækker morgenmad, og næsten det eneste jeg gider at spise om morgenen. Jeg har tidligere lavet en lækker granola med kakao, den smagte skønt! Men nu har jeg lavet en anden skøn müsli. Nemlig denne lækre bananmüsli eller banangranola. Til at søde müslien er der brugt to bananer istedet for en masse sukker. Müslien bliver skønt sprød og er helt perfelt ovenpå yoghurt.

Hvis du kun har bananer liggende i fryseren, så fortvivl ikke. Dem kan du satens bruge i denne opskrift også. Du lader dem bare så en smule og så bruger du en stavblender til at mose dem med.

ikon piskeris Chestnut

Bananmüsli

1 portion
Forb. tid 45 min
Samlet tid 45 min

Ingredienser

  • 200 g havregryn
  • 40 g græskarkerner
  • 50 g kokosmel
  • 50 g mandler
  • 50 g valnøddder
  • 2 modne bananer
  • 2 spsk kokosolie
  • 2 spsk flydende honning

Sådan gør du
 

  • Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
  • Mos bananerne i en anden skål og bland det sammen med kokosolie og den flydende honning.
  • Bland de våde og tørre ingredienser sammen.
  • Fordel det hele på en bageplade med bagepapir.
  • Bag müslien ved 200 grader i 15 minutter. Vend i den undervejs.
  • Derefter skrues ned på 175 grader og du lader müslien bage i endnu 15 minutter. Vend i den undervejs.
  • Lad müslien køle af og hæld den på et lufttæt glas.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 portion | Kalorier: 2387 kcal | Kulhydrater: 274 g | Protein: 66 g | Fedt: 126 g
Bedøm denne opskrift:
5 fra 2 stemmer
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

banangranola (1)
banangranola (2)
banangranola (3)
banangranola (4)
banangranola (5)
banangranola (6)
banangranola (7)
banangranola (8)
banangranola (9)
banangranola (10)
banangranola (11)
banangranola (12)
banangranola (13)
banangranola (14)
banangranola (16)
banangranola (17)
Bananmüsli - banangranola (18)
Bananmüsli - banangranola (19)
Bananmüsli - banangranola (20)
Bananmüsli - banangranola (21)

 

Skrevet af: Louise DamBanan, Kokosmel, Mandler, NødderKategori: Morgenmad & Brunch

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften