
Hvis du kun har bananer liggende i fryseren, så fortvivl ikke. Dem kan du satens bruge i denne opskrift også. Du lader dem bare så en smule og så bruger du en stavblender til at mose dem med.
Bananmüsli
1 portion
Forberedelsestid: 45 min
Ingredienser
200 g havregryn
40 g græskarkerner
50 g kokosmel
50 g mandler
50 g valnøddder
2 modne bananer
2 spsk kokosolie
2 spsk flydende honning
Fremgangsmåde
1. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
2. Mos bananerne i en anden skål og bland det sammen med kokosolie og den flydende honning.
3. Bland de våde og tørre ingredienser sammen.
4. Fordel det hele på en bageplade med bagepapir.
5. Bag müslien ved 200 grader i 15 minutter. Vend i den undervejs.
6. Derefter skrues ned på 175 grader og du lader müslien bage i endnu 15 minutter. Vend i den undervejs.
7. Lad müslien køle af og hæld den på et lufttæt glas.




















Skrevet af: Louise DamBanan, Kokosmel, Mandler, NødderKategori: Morgenmad & Brunch
Tror du jeg kan bruge sirup i stedet for honning ? . Har nemlig et barn som ikke tåler honning.
Hej Ann
Ja, det vil jeg tro du godt kan :-)
Hej :-)
Hvor mange dage er der til i sådan en portion? Og hvor længe kan det holde sig?
Det kommer jo helt an på hvor meget man spiser af det. Er ikke helt klar over hvor lang tid det kan holde, men vil da tro det sagtens kan holde i nogle uger.
Kan man undlade at putte honning i?
Hej Julie
Jeg har ikke forsøgt, så jeg ved det desværre ikke. Måske kan du godt, så bliver den bare mindre sød. Men er i tvivl om det hænger sammen.