Baileys Reindeer

Reklame - udarbejdet i samarbejde med Baileys

Baileys har lanceret en pop up-bar. Den hedder Baileys Treatmas Bar, og her bliver serveret variationer af Baileys. I forbindelse med lanceringen af Baileys Treatmas Bar, har Baileys også lanceret et chokoladerensdyr, der fungerer som et krus, man kan drikke sin Baileys af.

Baileys Chocolate Reindeer

Baileys vil gerne starte en ny tradition, som skal markere starten på højtiden. Samtidig med at dørene bliver åbnet til pop-up baren, Baileys Treatmas Bar, lancerers nemlig også chokoladen Baileys Chocolate Reindeer. Konceptet er at man kan få et udvalg af Baileys varianter serveret i Chocolate Reindeer-kruset, som er lavet på kvalitetsmælkechokolade. Det er perfekt til en drink med for eksempel Original Irish Cream, fordi chokoladen fra kruset blander sig med likøren og skaber en fantastisk smag.

Baileys Treatmas Bar Baileys Reindeer event

Chokolade og Baileys er bare en fantastisk kombination. Det beviser f.eks. denne opskrift på Baileys trøfler. Det er derfor slet ikke en dum idé Baileys har fået - omend det ser både sjovt og skørt ud når man brækker geviret at rensdyret for at fylde det med Baileys og pynte det med flødeskum og hvad man ellers kan finde på.

Baileys Chocolate Reindeer blev lanceret på det engelske marked sidste år og var kæmpe succes, så vi glæder os til at se, om det er noget, danskerne også finder sjovt og interessant. Jeg håber, at folk vil finde julestemingen frem og komme og besøge vores Baileys Treatmas Bar på Gemyse, så vi kan tyvstarte højtiden sammen. siger Malin Midhed, der er nordisk PRmanager hos Diageo.

Jeg var selv forbi Gemyse og Baileys Treatmas Bar i torsdags i forbindelse med et event. Her blev der pyntet masser af fine chokoladerensdyr. Og der blev også grint en del undervejs - for det var vist de færreste der havde prøvet noget lignende før :-)

Hvor finder jeg Baileys Treatmas Bar?

Baileys Treatmas Bar finder sted på Gemyse i Tivoli, Vesterbrogade 3, 1620 København fra 30. november til 29. december og er åben mellem kl. 11 og 23 fra mandag til søndag. Prisen for et Baileys Chocolate Reindeer-sæt er 75 kr.

Treatmas Bar
I Gemyses fine drivhus
Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.