Chokoladetrøfler er nok en af de nemmeste og hurtigste måder at lave hjemmelavet chokolade, som kan imponere dine gæster. Disse chokoladetrøfler med Baileys er silkebløde i konsistensen og så er der den lækre smag af mælkechokolade og med et hint af Baileys. De er altså virkelig gode! Det bedste ved det hele er at du kun skal arbejde i cirka 15 minutter for at få dem færdige. Desværre er der altså lige et par timers ventetid, hvor chokoladen skal størkne.
Disse chokoladetrøfler med Baileys kan sagtens holde sig i mange dage på køl, så de kan nemt laves klar i god tid inden du får gæster - medmindre de da bare er til dig selv. I don't judge you! :o) De lækre chokoladetrøfler er også helt perfekte som en lille værtindegave. Jeg er helt sikker på at en lille portion af disse vil vække mindst ligeså stor glæde, som en buket blomster.
Chokoladetrøfler med Baileys
Udstyr (reklamelink)
- (reklamelink)Lille gryde
Ingredienser
- 100 g mælkechokolade
- ½ dl piskefløde
- 1,5 spsk Baileys
- ½ spsk smør
Pynt
- (reklamelink)Kakaopulver
Sådan gør du
- Hak chokoladen.
- Varm piskefløde og Baileys op i en lille gryde.
- Tilsæt den hakkede chokolade og rør rundt indtil chokoladen er helt smeltet og du har en ensartet konsistens. Rør smørret i til sidst.
- Hæld chokolademassen over i en bøtte og sæt låg på. Sæt i køleskabet et par timer indtil det er helt koldt og massen er stivnet.
- Med en ske tager du små stykker af chokoladen op og former dem hurtigt til kugler med hænderne. De må gerne være lidt rustikke.
- Tril chokoladetrøflerne i kakaopulver og stil dem på køl indtil de skal serveres.
Skriv en kommentar