Iskaffe er noget af det bedste jeg ved om sommeren. Det smager godt, er koldt og ret læskende. Den variant jeg laver en meget nem og hurtig. Man kan lave iskaffe på utallige måder - og nogle er noget mere besværlige end andre. Jeg stemmer på de nemme varianter :-) Min iskaffe laver jeg på min Nespressomaskine - men hvilken som helst kapselmaskine vil jeg tro kan gøre det. Det eneste man skal sørge for at have forberedt er at der skal være isterninger i fryseren - ellers tager det blot 3 minutter og så er iskaffen klar til at blive nydt i solen. Det tror jeg vist ikke bliver meget nemmere end det :-)
Iskaffe
Justér antal1 stk.
Ingredienser
- 2 kapsler kaffe - espresso
- cirka 1, 5 dl sødmælk
- 6-7 isterninger
- cirka 2 tsk sirup, jeg bruger en med hasselnøddesmag
Sådan gør du
- Fyld et stort glas halvt op med isterninger.
- Bryg 2 espressokapsler direkte over isterningerne.
- Hæld sirup i og rør rundt.
- Pisk evt. mælken på mælkeskummeren og fyld glasset op med mælk.
- Rør rundt og smag til om der skal mere sirup i.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 stk. | Kalorier: 250 kcal | Kulhydrater: 24 g | Protein: 17 g | Fedt: 10 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Skrevet af: Louise DamKaffe, MælkKategori: Drikke, Drinks & cocktails, Morgenmad & Brunch, Sommer
Comments
No Comments