• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Morgenmad & Brunch

    Koldhævede durumboller

    Udgivet: aug 18, 2010 · Opdateret: aug 26, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    eac o

    Hvem elsker ikke lune nybagte boller i weekenden? Jeg ved i hvert fald at jeg gør. Men da jeg altså tit står lidt sent op i weekenden og derfor er sulten med det samme, så skal det helst gå stærkt. Derfor er jeg stor fan af koldhævede boller. Her får du en nem og lækker opskrift på koldhævede durumboller. De er helt perfekte til søndagsmorgenbordet.

    piskeris Chestnut

    Koldhævede durumboller

    12 stk.
    Forb. tid 1 t
    Samlet tid 1 t

    Ingredienser

    • 4 dl. koldt vand
    • 15 gram gær
    • 2 tsk salt
    • 1 spsk sukker
    • 25 g smør eller margarine
    • 200 gram durummel
    • 300 gram hvedemel
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Gæren røres ud i vandet. Bland sukker, salt og olie/margarine i. Rør de to slags mel i. Dejen skal være klistret.
    • Dæk skålen til med film og stil den i køleskabet, hvor dejen hæver i ca. 8 timer eller natten over.
    • Rør ikke ikke i den færdighævede dej! Med to spiseskeer formes bollerne og stilles på en bagelade.
    • Bages ved 200 grader i ca. 15 minutter eller til bollerne er gyldne og sprøde.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 169 kcal | Kulhydrater: 33 g | Protein: 5 g | Fedt: 2 g
    Bedøm denne opskrift:
    4 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

     Koldhævede durumboller

     

     Koldhævede durumboller

     Koldhævede durumboller

     

    Af Louise Dam

    Skrevet af: Louise DamKategori: Boller, Brød, Morgenmad & Brunch

    « Perfekte hjemmebagte burgerboller
    Tunsteak med hjemmelavet pasta og grøntsager »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Sara

      april 12, 2020 at 11:52 am

      Tak for opskriften jeg skiftede dog 100 g hvedemel ud med 75 g grahamsmel og tilføjede 5 g smør mere, og rørte det på maskine til den slap kanterne....

      Svar
      • Louise Dam

        april 21, 2020 at 12:08 pm

        Dejligt du kunne bruge opskriften - det lyder også lækkert med grahamsmel i!

        Svar
    2. Jeanette Lillegaard Larsen

      november 13, 2016 at 9:52 am

      Hvor længe kan dejen holde sig i køleskabet?

      Tusind tak for en dejlig opskrift, min familie er vilde med bollerne.

      Svar
      • Louise Dam

        november 13, 2016 at 5:16 pm

        Jeg vil tro den kan stå et par dage i køleskabet.

        Svar
    3. Jeanette Lillegaard Larsen

      august 29, 2016 at 11:39 am

      Super nem opskrift, havde ikke noget durummel og hvedemel. Men brugte 500 g manitoba hvedemel i stedet for, de blev så lækre og luftige. Det egner sig godt til langtidshævede brød

      Svar
      • Louise Dam

        september 03, 2016 at 12:56 pm

        Dejligt du kunne bruge opskriften. Og Manitoba mel er også super godt.

        Svar
        • Jeanette Lillegaard Larsen

          september 11, 2016 at 5:58 pm

          Har desuden fundet ud af at Manitoba mel suger lidt mere væske, jeg bruger 5 dl vand i stedet for.

          Tak for en dejlig opskrift 😄

          Svar
    4. Anonymous

      august 19, 2010 at 12:35 pm

      De er rigtig gode

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Hjemmelavet jordbærguf

    Hjemmelavet guf

    Vandmelonsalat

    Vandmelonsalat med feta

    Gulerodskage med floedeosteglasur

    Gulerodskage med ostecreme

    Groen kartoffelsalat med avocadodressing

    Kartoffelsalat med avocadodressing

    Lemonade

    Lemonade

    Spidskaalssalat

    Spidskålssalat

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
    • Hjemmelavet guf
    • Vandmelonsalat med feta
    • Gulerodskage med ostecreme
    • Kartoffelsalat med avocadodressing
    • Lemonade
    • Spidskålssalat
    Mig

    Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    • Helstegt oksemørbrad
    • Bananpandekager
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler
    • Panang karry med kylling (Panang Gai)
    • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her