Forside » Opskrifter » Bagværk
Hjemmebagte boller er noget af det bedste jeg ved i weekenden. Bare duften som hele huset bliver fyldt af er noget af det bedste!
Jeg er både vild med helt bløde fødselsdagsboller og de grovere boller. Det kommet helt an på anledningen.
Jeg bager rigtig meget selv, og har også ofte hjemmebagte boller i fryseren så man lige kan tage et par stykker op når man ikke lige har tid til at bage.
Langt det meste brød kan sagtens fryses ned uden det har nogen betydning for smagen. Mit bedste tip er at man fryser bollerne ned så snart de er kølet af.
Når du tager dem op af fryseren skal du lige lade dem tø lidt og så skal de have lidt vand over sig inden de kommet i ovnen. Det gør at vandet fordamper før end væsken i bollerne. Derfor beholder bollerne deres saftighed.
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.
For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.
Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.
Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
|