Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Ovnbagt tun med kartoffel

Udgivet: 14. jan 2011 · Opdateret: 10. jan 2024

ovnbagttunmedkartoffel

Hvis du er vild med tun, vil du helt sikkert også kunne lide tunsteak med hjemmelavet pasta.

piskeris Grullo

Ovnbagt tun med kartoffel

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 3 personer
Forb. tid 30 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 600 g. kartoffel
  • 2 dåser tun i vand
  • 3 æg
  • 250 g. hytteost
  • salt og peber
  • dild, persille el.lign.
  • lidt smør

Sådan gør du
 

  • Kog kartoflerne og skær dem i skiver. Hæld tunen til afdrypning. Rør æg med hytteost, salt, peber, krydderurter og tun. Læg lagvis kartofler og tunblandingen i et ovnfast fad. Drys evt. med lidt flere krydderurter og fordel en anelse smørklatter på toppen. Bag retten ved 200 grader i 25 min.
  • Serveres med en grøn salat og evt. brød.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 374 kcal | Kulhydrater: 41 g | Protein: 40 g | Fedt: 6 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Kommentarer

  1. Øjvind Møller Nielsen skriver

    februar 12, 2018 at 5:44 pm

    Vi kom et hakket løg + en lille dåse søde majs i retten og på toppen lidt revet ost, det kom bare til at smage SÅ godt :)

    Svar
  2. Louise skriver

    januar 15, 2011 at 1:23 pm

    Ja det synes jeg du skulle :-)

    Svar
  3. Kim skriver

    januar 15, 2011 at 11:17 am

    Det ser ikke dårligt ud, det må jeg prøve en dag :-)

    Svar
  4. Louise skriver

    januar 14, 2011 at 10:44 pm

    Ja, jeg syntes også den lød lidt mærkelig. Men tænkte, at det skulle prøves. Og den smagte faktisk rigtig godt. Og det er jo en fin hverdagsret.

    Svar
  5. Newyorkerbyheart skriver

    januar 14, 2011 at 9:37 pm

    Hm, interessant ret, den må vist prøves engang :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required