• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Tunsteak med hjemmelavet pasta og grøntsager

Louisex
Ændret: jan 31, 2024 · Udgivet: aug 20, 2010 af Louise Dam · Skriv kommentar

dsc

Prøv også gerne min anden opskrift på tunfrikadeller med stegte gulerødder eller ovnbagt tun med kartoffel.

piskeris Grullo

Tunsteak med hjemmelavet pasta og grøntsager

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 2 personer
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

Tunsteaks

  • 2 tunsteaks á ca. 150 g.

Hjemmelavet pasta

  • 200 g. (reklamelink)hvedemel
  • 2 spsk. (reklamelink)olivenolie
  • 2 æg
  • 1 knsp salt

Grøntsager på panden

  • Tomat
  • Squash
  • porrer
  • Gulerødder
  • Vand
  • Salt

Sådan gør du
 

Hjemmelavet pasta

  • Hæld melet ud på bordet i en bunke og lav en fordybning deri.
  • Kom æg, olie og salt i denne fordybning og arbejd forsigtigt dejen sammen, indtil dejen slipper bordet. Sæt dejen på køl i mindst 1 time. (jeg pakkede den ind i husholdningsfilm) Rul derefter pasta dejen tyndt ud i en lang plade og fold derefter dejen sammen ved at folden enderne i mod midten.
  • Rul dejen tynd igen og fold igen. Gentag denne proces mindst 4-5 gange.
  • Se evt. denne video
  • Note: det smagte dejligt, men næste gang skal dejen nok lige rulles lidt tyndere ud. Det blev lidt for tykt. Men det skal prøves igen ;-)

Tunsteaks

  • Kommes på en grillpande i ca. 2 min på hver side.

Grøntsager på panden

  • Alle grøntsagerne skæres ud og kommes på panden. Der tilsættes lidt vand efterhånden. Krydres med salt.
  • Note: Det smagte faktisk rigtig godt. Og man kan jo bruge de grøntsager man lige har ved hånden. Men tomat skal der nok i, for at det for sådan en lidt "sovset"-konsistens.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 personer | Kalorier: 681 kcal | Kulhydrater: 77 g | Protein: 56 g | Fedt: 14 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Pastadejen
Rulles ud
 
Klar til at blive rullet igen
 
Skæres i den størrelse man ønsker
 
Tunsteak
 
Grøntsagerne skæres ud

Comments

No Comments

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required