Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Tunfrikadeller med stegte gulerødder, rød peber og bønner

Udgivet: 14. jun 2011 · Opdateret: 30. jan 2024

tunfrikadellermedstegtegr c bntsager

Du kan også servere en lækker bønnesalat med mandler og parmesan til.

piskeris Grullo

Tunfrikadeller med stegte gulerødder, rød peber og bønner

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 16 stk.
Forb. tid 30 minutter min
Samlet tid 30 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 5 gulerødder
  • 3 røde peberfrugter
  • 1 spiseske (reklamelink)olivenolie
  • ½ teske salt
  • 1 knivspids peber
  • 150 gram grønne bønner, friske eller frosne
  • 3 dåser tun i vand
  • 2 æg
  • 1 løg
  • 4 spsk. (reklamelink)havregryn
  • 4 spsk. (reklamelink)hvedemel
  • ½ teske salt
  • ½ teske peber
  • 2 fed hvidløg
  • 1 spiseske olie

Sådan gør du
 

  • Tænd ovnen på grillfunktion ved 200 grader.
  • Skræl gulerødderne. Del dem i fire stykker på langs og skær dem i stykker på 10 centimeter.
  • Skyl peberfrugterne og skær dem over fra top til bund. Fjern stilken og frøene i peberfrugterne. Skær dem i stykker. Fordel peberfrugter og gulerødder på en bradepande og pensl med olie og drys med salt og peber. Sæt bradepanden i ovnen i cirka 12 minutter.
  • Vend bønnerne i bradepanden når peberfrugter og gulerødder er stegt færdige.
  • Åbn tundåserne og hæld vandet fra. Hæld tunen i en skål. Slå æggene ud i skålen. Skræl løget og riv det på den grove side af et rivejern, hak det eller blend det. Kom havregryn, mel, salt og peber i skålen. Pil skrællen af hvidløgsfeddene og hak dem fint, eller pres dem i en hvidløgspresser. Rør det godt sammen med farsen. Form farsen med din ene hånd og en spiseske. Læg frikadellerne på panden og steg dem på begge sider til de er lysebrune.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 59 kcal | Kulhydrater: 5 g | Protein: 8 g | Fedt: 1 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
 
 
 
 
 

Kommentarer

  1. Louise skriver

    juni 15, 2011 at 4:34 pm

    Tak til jer begge ;-)

    Svar
  2. Sofie skriver

    juni 15, 2011 at 9:53 am

    Det ser rigtig lækkert ud :)

    Svar
  3. Kim skriver

    juni 14, 2011 at 10:25 pm

    nogle flotte billeder

    Svar
5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.