• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad » Fjerkræ

    Peanutkylling

    Udgivet: mar 1, 2011 · Opdateret: maj 9, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    eb b

    Vi spiser en del kylling herhjemme. Det er fedtfattigt kød og så er der samtidig rigtig mange muligheder for at variere retterne med kylling. Peanutkylling er kylling i peanutsauce og det smager super godt. Retten er cremet og lækker og har et mild smag af peanutbutter. Retten serveres sammen med kogte ris og eventuelt en lækker salat.

    ikon piskeris Chestnut

    Peanutkylling

    2 personer
    Forb. tid 45 min
    Samlet tid 45 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 1 løg
    • 3 fed hvidløg
    • 1 rød chili
    • Lidt friskrevet ingefær
    • 1-2 kyllingefileter
    • 2-3 spsk crunchy peanutbutter
    • 1 dåse hakkede tomater
    • Paprika
    • Salt og peber
    • 125 g. ris
    • 3 dl vand

    Sådan gør du
     

    • Start med at sætte ris over. Følg anvisningen på pakken
    • Løget finthakkes og svitses sammen med hvidløg, chili skrællet, friskrevet ingefær.
    • Tilsæt derefter kyllingebryst skåret i mindre stykker og brun dem godt.
    • Dernæst tilsættes peanutbutteren sammen med de hakkede tomater. (som jeg blender så der ikke er nogle klumper) 5. Vær omhyggelig med at røre peanutbutteren godt ud i tomaterne.
    • Smag til med paprika samt salt og peber.
    • Server med de kogte ris.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 550 kcal | Kulhydrater: 76 g | Protein: 37 g | Fedt: 12 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Peanutkylling (2)Peanutkylling (3)

     

    Skrevet af: Louise DamKyllingKategori: Aftensmad, Fjerkræ

    Følg mig på Instagram
    « Jambalaya - skøn risret
    Kyllingespyd med peanutsauce og karry-pastasalat »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Louise

      marts 02, 2011 at 9:45 am

      Hej Birthe

      Jeg kan absolut heller ikke lide det bart. Men i denne ret får det bare sådan en cremet peanutsmag, og den er ikke så markant. Så det tror jeg nu godt du ville kunne lide. Man kan jo også prøve sig forsigt frem med mængden.

      Hilsen Louise

      Svar
    2. Newyorkerbyheart

      marts 01, 2011 at 8:57 pm

      Det ser vel nok lækkert ud, jeg har det bare meget svært med peanutbutter, men måske jeg skal prøve igen ;-)

      Mange hilsner
      Birthe

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her