Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Fjerkræ

Peanutkylling

Udgivet: 1. mar 2011 · Opdateret: 9. maj 2021

 
eb b

Vi spiser en del kylling herhjemme. Det er fedtfattigt kød og så er der samtidig rigtig mange muligheder for at variere retterne med kylling. Peanutkylling er kylling i peanutsauce og det smager super godt. Retten er cremet og lækker og har et mild smag af peanutbutter. Retten serveres sammen med kogte ris og eventuelt en lækker salat.

piskeris Grullo

Peanutkylling

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 2 personer
Forb. tid 45 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 løg
  • 3 fed hvidløg
  • 1 rød chili
  • Lidt friskrevet ingefær
  • 1-2 kyllingefileter
  • 2-3 spsk crunchy peanutbutter
  • 1 (reklamelink)dåse hakkede tomater
  • Paprika
  • Salt og peber
  • 125 g. (reklamelink)ris
  • 3 dl vand

Sådan gør du
 

  • Start med at sætte ris over. Følg anvisningen på pakken
  • Løget finthakkes og svitses sammen med hvidløg, chili skrællet, friskrevet ingefær.
  • Tilsæt derefter kyllingebryst skåret i mindre stykker og brun dem godt.
  • Dernæst tilsættes peanutbutteren sammen med de hakkede tomater. (som jeg blender så der ikke er nogle klumper) 5. Vær omhyggelig med at røre peanutbutteren godt ud i tomaterne.
  • Smag til med paprika samt salt og peber.
  • Server med de kogte ris.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 550 kcal | Kulhydrater: 76 g | Protein: 37 g | Fedt: 12 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Peanutkylling (2)Peanutkylling (3)

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Louise skriver

    marts 02, 2011 at 9:45 am

    Hej Birthe

    Jeg kan absolut heller ikke lide det bart. Men i denne ret får det bare sådan en cremet peanutsmag, og den er ikke så markant. Så det tror jeg nu godt du ville kunne lide. Man kan jo også prøve sig forsigt frem med mængden.

    Hilsen Louise

    Svar
  2. Newyorkerbyheart skriver

    marts 01, 2011 at 8:57 pm

    Det ser vel nok lækkert ud, jeg har det bare meget svært med peanutbutter, men måske jeg skal prøve igen ;-)

    Mange hilsner
    Birthe

    Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required