• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Højtider og særlige lejligheder » Jul » Konfekt

    Peppermint Patties

    Udgivet: jan 17, 2012 · Opdateret: maj 8, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Peppermint Patties
    ikon piskeris Chestnut

    Peppermint Patties

    50 stk.
    Forb. tid 30 min
    Samlet tid 30 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 1 pasteuriseret æggehvide
    • 500 g flormelis plus lidt ekstra til æltning og til udrulning
    • 110 g glucosesirup
    • 2 tsk. pebermynteessens
    • 400 g. mørk chokolade helst overtrækschokolade

    Sådan gør du
     

    • I en mellemstor skål piskes æggehviden indtil den er skummende men ikke stiv.
    • Tilsæt langsomt flormelisen, mens du pisker ved mellem hastighed med el-piskeren. Bemærk at blandingen bliver meget klæbrig.
    • Tilsæt glucosesirup og pebermynteessens og ælt blandingen med hænderne, indtil dejen er glat. Tilføj mere flormelis, hvis det er nødvendigt.
    • Udrul pebermyntedejen med en kagerulle med lidt flormelis på indtil den er omkring ½ cm tyk.
    • Brug nogle små forme til at trykke dejen ud med. Når du er trykket så meget ud du kan æltes dejen til en ny kugle, som rulles ud på bordet. Gentag dette indtil du har brugt hele dejen. Læg figurerne på noget bagepapir og sæt dem i køleskabet eller fryseren indtil de skal overtrækkes med chokolade. Dette gøres nemmest når de er helt kolde.
    • Smelt chokoladen og overtræk pebermyntefigurerne ved at lægge dem på en gaffel og sænke den ned i den smeltede chokolade. Lad overskydende chokolade dryppe fra.
    • Lad figurerne køle af. Evt. i køleskabet eller fryseren.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fundet hos Erin Cooks.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 87 kcal | Kulhydrater: 16 g | Protein: 1 g | Fedt: 3 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    De smagte virkelig godt! Jeg lavede dem i december måned. De er sådan lidt juleagtige, men jeg synes sagtens de kan laves udenfor juletid. Der er mange der har fået lov til at prøvesmage dem, og alle syntes de var skønne.

    peppermint patties, pebermynte

     

    peppermint patties

    peppermint patties, chokolade

    Peppermint patties, pebermynte

    « Mørbrad med serranoskinke, sennep og mozzarella
    Kerneboller »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her