Risotto med rester af andestegen

 
acaac b

Jeg synes man skal gøre hvad man kan for ikke at smide for meget mad ud. Der bliver smidt alt for meget mad ud i Danmark, og især omkring jul er der utrolig meget madspild og det vil jeg gerne hjælpe med at rette op på. Derfor kommer der her en opskrift, som kan bruges når man står med en rest af andestegen tilbage. Jeg har lavet en lækker risotto med and i. Den smager super godt, og så er den samtidig ret nem og hurtig at lave. Så prøv den når du står med en rest af juleanden.

ikon piskeris Chestnut

Risotto med rester af andestegen

4 personer
Forb. tid 40 min
Samlet tid 40 min

Ingredienser

  • 1 liter andebouillon
  • 1 løg
  • 200 g and i mindre stykker
  • 200 g ærter
  • 1 spsk smør
  • 50 g parmesan
  • 200 g risottoris
  • salt og peber
  • citronsaft

Sådan gør du
 

  • Hak løgene fint og steg dem i en wok i lidt olie til de er klare.
  • Hæld også risene på panden og steg til de er klare i farven.
  • Tilsæt ¼ del af fonden, og rør i risene indimellem indtil de har absorberet fonden. Så tilsætter du den næste fjerdel af fonden og sådan fortsætter du til alt fonden er absorberet af risene.
  • Tilsæt ærterne og andekødet og lad det blive varmet med.
  • Tag wokken af varmen og bland nu den revne parmesan i retten og slut af med at røre smørret godt ind i retten. Smag til med salt og peber.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 492 kcal | Kulhydrater: 50 g | Protein: 23 g | Fedt: 21 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Risotto med rester af andestegen (1)
Risotto med rester af andestegen (17)
Risotto med rester af andestegen (18)
Risotto med rester af andestegen (19)
Risotto med rester af andestegen (13)
Risotto med rester af andestegen (14)
Risotto med rester af andestegen (16)

 

Skrevet af: Louise DamAndKategori: Aftensmad, Fjerkræ, Jul

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften