Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Risotto med rester af andestegen

Udgivet: 16. dec 2015 · Opdateret: 29. apr 2021

 
acaac b

Jeg synes man skal gøre hvad man kan for ikke at smide for meget mad ud. Der bliver smidt alt for meget mad ud i Danmark, og især omkring jul er der utrolig meget madspild og det vil jeg gerne hjælpe med at rette op på. Derfor kommer der her en opskrift, som kan bruges når man står med en rest af andestegen tilbage. Jeg har lavet en lækker risotto med and i. Den smager super godt, og så er den samtidig ret nem og hurtig at lave. Så prøv den når du står med en rest af juleanden.

piskeris Grullo

Risotto med rester af andestegen

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 40 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 liter andebouillon
  • 1 løg
  • 200 g and, i mindre stykker
  • 200 g ærter
  • 1 spsk smør
  • 50 g parmesan
  • 200 g risottoris
  • salt og peber
  • citronsaft

Sådan gør du
 

  • Hak løgene fint og steg dem i en wok i lidt olie til de er klare.
  • Hæld også risene på panden og steg til de er klare i farven.
  • Tilsæt ¼ del af fonden, og rør i risene indimellem indtil de har absorberet fonden. Så tilsætter du den næste fjerdel af fonden og sådan fortsætter du til alt fonden er absorberet af risene.
  • Tilsæt ærterne og andekødet og lad det blive varmet med.
  • Tag wokken af varmen og bland nu den revne parmesan i retten og slut af med at røre smørret godt ind i retten. Smag til med salt og peber.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 492 kcal | Kulhydrater: 50 g | Protein: 23 g | Fedt: 21 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Risotto med rester af andestegen (1)
Risotto med rester af andestegen (17)
Risotto med rester af andestegen (18)
Risotto med rester af andestegen (19)
Risotto med rester af andestegen (13)
Risotto med rester af andestegen (14)
Risotto med rester af andestegen (16)

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required