• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Risotto med rester af andestegen

    Udgivet: dec 16, 2015 · Opdateret: apr 29, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    acaac b

    Jeg synes man skal gøre hvad man kan for ikke at smide for meget mad ud. Der bliver smidt alt for meget mad ud i Danmark, og især omkring jul er der utrolig meget madspild og det vil jeg gerne hjælpe med at rette op på. Derfor kommer der her en opskrift, som kan bruges når man står med en rest af andestegen tilbage. Jeg har lavet en lækker risotto med and i. Den smager super godt, og så er den samtidig ret nem og hurtig at lave. Så prøv den når du står med en rest af juleanden.

    acaac b

    Risotto med rester af andestegen

    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest
    Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter
    4 personer
    Forb. tid 40 min
    Samlet tid 40 min
    Udskriv

    Ingredienser

    • 1 liter andebouillon
    • 1 løg
    • 200 g and i mindre stykker
    • 200 g ærter
    • 1 spsk smør
    • 50 g parmesan
    • 200 g risottoris
    • salt og peber
    • citronsaft
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Hak løgene fint og steg dem i en wok i lidt olie til de er klare.
    • Hæld også risene på panden og steg til de er klare i farven.
    • Tilsæt ¼ del af fonden, og rør i risene indimellem indtil de har absorberet fonden. Så tilsætter du den næste fjerdel af fonden og sådan fortsætter du til alt fonden er absorberet af risene.
    • Tilsæt ærterne og andekødet og lad det blive varmet med.
    • Tag wokken af varmen og bland nu den revne parmesan i retten og slut af med at røre smørret godt ind i retten. Smag til med salt og peber.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 492 kcal | Kulhydrater: 50 g | Protein: 23 g | Fedt: 21 g
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Risotto med rester af andestegen (1)
    Risotto med rester af andestegen (17)
    Risotto med rester af andestegen (18)
    Risotto med rester af andestegen (19)
    Risotto med rester af andestegen (13)
    Risotto med rester af andestegen (14)
    Risotto med rester af andestegen (16)

     

    Skrevet af: Louise DamAndKategori: Aftensmad, Fjerkræ, Jul

    Følg mig på Instagram
    « Bananbrød
    Salater du kan servere juleaften »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Rabarbersaft

    Rabarbersaft

    Rabarberkompot

    Rabarberkompot

    Mango Lassi

    Mango lassi

    Chicken Tikka Masala

    Chicken tikka masala

    Varme hveder hvedeknopper

    Varme hveder

    Bananboller med chokolade

    Bananboller med chokolade

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her