• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Morgenmad & Brunch

    Røræg i kop | på under 5 minutter!

    Udgivet: apr 17, 2015 · Opdateret: apr 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    cefb b

    Nogle gange skal morgenmaden bare gå stærkt. Det kender vi nok allesammen alt for godt. I de situationer kan man godt komme til enten at springe morgenmaden helt over, eller at springe på de lidt usunde varianter af morgenmad. Det skulle være godt at få proteiner om morgenen og derfor har jeg lavet denne vildt hurtige morgenmad som kan laves på kun 4 minutter! Det er røræg i mikroovnen eller røræg i en kop. Det er hurtig morgenmad, som mætter utrolig meget og er fyldt med protein på grund af æggene. Derudover kan den varieres med lige det fyld du bedst kan lide.

    ikon piskeris Chestnut

    Røræg i kop | på under 5 minutter!

    1 personer
    Forb. tid 4 min
    Samlet tid 4 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 2 æg
    • 1 spsk mælk/fløde
    • 2-3 spsk skinkestrimler
    • 1-2 spsk revet ost
    • Salt og peber

    Sådan gør du
     

    • Slå to æg ud i en stor kop/krus.
    • Pisk æggene sammen med en gaffel.
    • Tilsæt mælken og pisk igen.
    • Tilsæt skinkestrimler og rør rundt.
    • Tilsæt revet ost og rør rundt.
    • Krydr med lidt salt og peber.
    • Sæt koppen i mikroovnen ved fuld varme.
    • Den skal have cirka 2-2,5 minutter i alt. Cirka hvert 20 sekund tager du koppen ud og rør i den med gaflen. Når den er næsten færdig kan du eventuelt drysse med lidt ekstra revet ost på toppen og så give den det sidste i mikroovnen.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 211 kcal | Kulhydrater: 2 g | Protein: 20 g | Fedt: 13 g
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Opskrift på hjemmelavet røræg i kop i mikroovnen
    Opskrift på hjemmelavet røræg i kop i mikroovnen
    Opskrift på hjemmelavet røræg i kop i mikroovnen
    Opskrift på hjemmelavet røræg i kop i mikroovnen
    Opskrift på hjemmelavet røræg i kop i mikroovnen
    Opskrift på hjemmelavet røræg i kop i mikroovnen

     

    Skrevet af: Louise DamKategori: Mikroovn, Morgenmad & Brunch, Protein opskrifter

    Følg mig på Instagram

    « Stegt flæsk med persillesovs
    Jordbæris »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Jenny

      august 08, 2015 at 10:55 am

      Genial opskrift.
      Men tiden, jeg brugte kun et æg og det var færdigt på 2x20 sek, næste gang nøjes jeg med 2x15
      Go lørdag

      Svar
      • Louise Dam

        august 08, 2015 at 11:48 am

        Godt du kunne bruge opskriften. Ja, man skal nok lige prøve sig frem med sin egen mikroovn.

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød
    • Saltmandler i airfryer
    • Oksemørbrad sous vide

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her