Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Morgenmad & Brunch

Røræg i kop | på under 5 minutter!

Udgivet: 17. apr 2015 · Opdateret: 30. apr 2021

 
cefb b

Nogle gange skal morgenmaden bare gå stærkt. Det kender vi nok allesammen alt for godt. I de situationer kan man godt komme til enten at springe morgenmaden helt over, eller at springe på de lidt usunde varianter af morgenmad. Det skulle være godt at få proteiner om morgenen og derfor har jeg lavet denne vildt hurtige morgenmad som kan laves på kun 4 minutter! Det er røræg i mikroovnen eller røræg i en kop. Det er hurtig morgenmad, som mætter utrolig meget og er fyldt med protein på grund af æggene. Derudover kan den varieres med lige det fyld du bedst kan lide.

piskeris Grullo

Røræg i kop | på under 5 minutter!

4.34 fra 3 stemmer
Justér antalJustér antal: 1 personer
Forb. tid 4 minutter min
Samlet tid 4 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 2 æg
  • 1 spsk mælk/fløde
  • 2-3 spsk skinkestrimler
  • 1-2 spsk revet ost
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Slå to æg ud i en stor kop/krus.
  • Pisk æggene sammen med en gaffel.
  • Tilsæt mælken og pisk igen.
  • Tilsæt skinkestrimler og rør rundt.
  • Tilsæt revet ost og rør rundt.
  • Krydr med lidt salt og peber.
  • Sæt koppen i mikroovnen ved fuld varme.
  • Den skal have cirka 2-2,5 minutter i alt. Cirka hvert 20 sekund tager du koppen ud og rør i den med gaflen. Når den er næsten færdig kan du eventuelt drysse med lidt ekstra revet ost på toppen og så give den det sidste i mikroovnen.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 211 kcal | Kulhydrater: 2 g | Protein: 20 g | Fedt: 13 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opskrift på hjemmelavet røræg i kop i mikroovnen
Opskrift på hjemmelavet røræg i kop i mikroovnen
Opskrift på hjemmelavet røræg i kop i mikroovnen
Opskrift på hjemmelavet røræg i kop i mikroovnen
Opskrift på hjemmelavet røræg i kop i mikroovnen
Opskrift på hjemmelavet røræg i kop i mikroovnen

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Jenny skriver

    august 08, 2015 at 10:55 am

    Genial opskrift.
    Men tiden, jeg brugte kun et æg og det var færdigt på 2x20 sek, næste gang nøjes jeg med 2x15
    Go lørdag

    Svar
    • Louise Dam skriver

      august 08, 2015 at 11:48 am

      Godt du kunne bruge opskriften. Ja, man skal nok lige prøve sig frem med sin egen mikroovn.

      Svar
4.34 from 3 votes (3 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.