Sea World
I 2014 var min kæreste og jeg på Road Trip i Florida i 14 dage. Du kan læse mere om hele turen her.

Vi havde inden vi tog afsted allerede talt lidt om hvilke forlystelsesparker vi gerne ville opleve. Vi valgte at vælge Disney World fra, egentlig mest pga. prisen. Det kunne da nok have været meget sjovt, men vi besluttede at vælge to forlystelsesparker vi gerne ville se. Den ene fik jeg lov til at vælge, og den anden valgte min kæreste. Jeg valgte at jeg gerne ville i Sea World når vi kom til Orlando. Så det gjorde vi.

Indgangen til Sea World koster 80 dollar, altså lige omkring 500 kr. afhængig af dollarkursen. Jeg synes det er mange penge, men alt taget i betragtning - så synes jeg pengene er givet godt ud. Man bruger nemlig meget nemt en hel dag i Sea World, uden nogle problemer faktisk.

Hvad kan man opleve?

Sea World er en slags 3-delt oplevelse. Man kan gå rundt i parken og se på de mange forskellige dyr der er, så kan man prøve de forskellige forlystelser f.eks. rutschebaner, og sidst men ikke mindst så kan man se de utrolig flotte shows. Der er 4 forskellige shows, og jeg vil absolut opfordre til at man ser dem allesammen når nu man er der. Jeg synes dog at det bedste af de fire shows var det de kalder for Blue Horizon. Her er det delfiner der er i spotlightet, men deres optræden er efterfulgt af papegøjer der flyver over publikum og dygtige akrobater der svinger sig i reb i luften over vandet. Det var et meget imponerende show.

Når man er i Sea World kan man selvfølgelig også køber en masse ekstra. Bl.a. kan man betale for at få lov til at fodre delfinerne og dermed komme helt tæt på dem og 'klappe' dem. Det valgte vi så ikke at gøre, men så i stedet blot på.

Jeg ved, at der har været en stor diskussion omkring hvordan dyrene og især spækhuggerne har det i Sea World, og om det er dyreplageri at have dem til at optræde i fangenskab. Jeg har slet ikke nok viden på område til at indgå i den diskussion, men jeg kunne ikke se at de direkte skulle have det dårligt da vi var der. Men som sagt ved jeg ikke nok om det. Men det er selvfølgelig helt op til én selv om man har lyst til at støtte Sea World.

Her finder du Sea World


Billeder

Sea World
Sea World
Sea World
Sea World
Sea World
Sea World

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.