Miami Beach


I sommeren 2014 var jeg på roadtrip rundt i Florida. Hele turen tog 15 dage og vi var afsted i maj/juni måned. Vi fløj til og fra Fort Lauderdale lufthavn med Norwegian. Vi gav 6.300 kr. for vores flybilletter retur for 2 personer.

Ruten

Du kan se vores rute i store træk herunder. Vi startede og sluttede i Fort Lauderdale, og vi kørte cirka 1.500 km på de 15 dage vi var i Florida.

Budgettet

På vores 15 dages roadtrip brugte vi knap 20.000 kr. alt inklusiv og altså 10.000 kr. pr. person. Det er både med flybilletter, billeje, overnatning og mad. Du kan se en udspecificering af hvor meget vi brugte på de enkelte poster herunder.

Budget Florida

Vores bil

Vi lejede det man kalder en midsize SUV, og vi fik den skønneste Ford Escape at cruise rundt i. Vi lejede vores bil igennem rentalcars.com, og det kan anbefales. Det var her vi kunne finde de billigste priser, og så er der alle de nødvendige forsikringer med i prisen. De har også 24 timer åben kundeservice, og de er super flinke og vil meget gerne hjælpe dig undervejs, hvis du har spørgsmål.

Vores bil - Ford Escape
GPS i bilen

Overnatning

Vores overnatninger var lidt blandede. Vi havde egentlig aftalt at sove på en luftmadras bag i bilen - det har vi nemlig gjort før. Så ville vi bare overnatte på forskellige campingpladser. Men efter den første nat fandt vi ud af at det var alt alt for varmt at sove i bilen i Florida. Vi ville så blot åbne vinduerne i bilen for at få lidt luft ind i bilen, men vi fik meget hurtigt besøg af virkelig mange bittesmå sorte fluer som bed! Jeg har undersøgt fænomenet lidt nærmere, og vi var åbenbart virkelig uheldige, for de små bæster har kun plaget Florida i årene 1998, 2004, 2005 og selvfølgelig i 2014, hvor vi var afsted. Derfor er det meget muligt de ikke vil være et problem for andre.

Nå men efter at vi ikke kunne sove bag i bilen besluttede vi at købe et lille telt - for her kunne fluerne da ikke kommer ind. Men det kunne de så godt alligevel :-( Vi gjorde hvad vi kunne for at skynde os ind i teltet og lukke døren, men der kom altid nogle fluer med ind - og de var faktisk også så små så de kom ind igennem nettet.

Så vi valgte at tage både overnatninger i teltet, men også overnatninger på forskellige hoteller. Vi bookede overnatninger på campingpladser og hoteller løbende som vi fik brug for det. Hotellerne bookede vi på hotels.com, vi holdte bare ind et sted i løbet af dagen hvor der var wifi. Det er der f.eks. på næsten alle McDonalds restauranterne. Så kan man altid lige få noget at drikke imens man bestiller sit hotel. Det fungerede helt fint for os.

Camp site

Mad

De dage hvor vi overnattede på campingpladser lavede vi selv aftensmad på et lille gasblus. Blusset havde vi købt hjemmefra, og så købte vi en billig pande, skærebræt og kniv derovre. For det meste købte vi noget kød, som vi stegte på panden og så lavede vi en lækker salat til. På den måde får man faktisk sund mad og samtidig utrolig billig mad.

Mad på gasblus

Men selvfølgelig købte vi også mad. Man skal jo afprøve alle lækkerierne :-)

Her er et udsnit af hvad vi spiste:

Chipotle

Chipotle er en fastfoodkæde, som serverer burritos og tacos. Her kan du få et hurtigt og billigt måltid, som faktisk også er rimelig sundt.
Chipotle

Five Guys

Her får du lækre snaskede burgere og virkelig gode pommes frites, som er stegt i peanut olie. Imens du venter på din burger kan du spise alle de peanuts du vil.
FiveGuys

Køletaske med is

Vi købte en køletaske med en plastikindsats. Så fyldte vi den op med en stor 'sæk' af isterninger - det holder mad og drikkevarer kolde i op til 2 døgn, hvis man ikke åbner køletasken alt for tit.
Køletaske is

Snacks til køreturen

Man må aldrig gå ned på snacks når man kører i flere timer om dagen :-) Sørg for at smutte forbi Wallmart og prøv alle deres forskellige slags slik og chokolade. Meget af det fås i små pakker nede ved kasserne, på den måde kan du smage flere forskellige slags.

Snacks

Ben & Jerrys

Fantastisk is, som er en hel del billigere i USA end den er i Danmark. Jeg mener man kan få den til 20-25 kr.

Ben & Jerrys

Burger Fi

Rigtig lækre burgere, som vi desværre kun stødte på én enkelt gang. Men de lavede nogle rigtig lækre snaskede burgere og gode pommes frites.
BurgerFi

Mojo Donuts

I USA skal man have Donuts mindst én gang. Man kan jo bare spise de helt klassiske donuts, men man kan få så mange andre lækre donuts. Vi var på Mojo Donuts og fik to meget lækre donuts. Ekspedienterne synes dog man er lidt mærkelig når man ikke skal have en hel æske - med 12 stk.! Læs de gode anmeldelser af Mojo Donuts på Tripadvisor.com.
Mojo Donuts

Cheesecake Factory

Navnet kunne godt hentyde til at man kun kan købe Cheesecake her, men det er ikke tilfældet. Du kan sagtens købe mange forskellige slags cheesecakes, men det er samtidig en restaurant hvor man kan spise. Og her vil jeg anbefale at man prøver deres Avocado Egg Rolls - de er SÅ gode! Faktisk er de så gode at jeg valgte at efterligne deres opskrift på rullerne. Opskriften på mine avocado egg rolls finder du her.
Cheesecake Factory, Avocado Egg Rolls

Robert is Here

Robert is Here er faktisk en frugt og grønthandler. Men en lidt speciel en af slagsen. I weekenderne er der f.eks. live musik :-) Og så har de de bedste milkshakes med frisk frugt. De er fabelagtige! Robert is Here ligger i Homestead, som ligger på vej mod Key West hvis du kommer fra Miami. Vi smuttede forbi den både på vej til Key West og tilbage fra Kwy West - så vi fik deres lækre milkshakes hele to gange :-)
Robert Is Here

Og så får I lige lidt flere billeder fra vores tur:

Palm Beach
Fort Lauderdale2
Fort Lauderdale
Fort Lauderdale3
Anne Kolb Nature CenterIMG_0959
IMG_0976
IMG_0978
Miami Beach2
Miami Beach
Miami Beach5

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.