Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Tilbehør til aftensmaden

Vindruesalsa

Udgivet: 13. apr 2015 · Opdateret: 30. apr 2021

 
fae b

Vindruesalsa kan serveres til alle former for kød - og egner sig specielt godt til grilleretter. Vinduesalsaen har en skøn sur/sød smag som er fint afbalanceret. Man kan eventuelt vælge at blande både røde og grønne druer, det vil også give et flot udseende på tallerkenen. Den er frisk og lækker i smagen og er helt perfekt på en sommeraften.

piskeris Grullo

Vindruesalsa

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 2 personer
Forb. tid 10 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 300 g vindruer
  • ½ rødløg
  • 1 tsk rød balsamico
  • En håndfuld persille
  • ½ tsk (reklamelink)olivenolie

Sådan gør du
 

  • Vindruerne skylles og skæres i halve.
  • Rødløget hakkes meget fint.
  • Persille hakkes fint.
  • Bland vindruer, rødløg og persille sammen med olivenolie og balsamico i en skål.
  • Sæt vindruesalsaen på køl indtil den skal serveres.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 123 kcal | Kulhydrater: 30 g | Protein: 1 g | Fedt: 1 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
cde b
5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.