Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Dessert

Bærdessert med skyr

Udgivet: 25. aug 2012 · Opdateret: 22. jun 2021

Baerdessert med skyr

For en lille uge siden modtog jeg en fin pakke med forskellige produkter fra Thise, så jeg kan afprøve lidt forskelligt. Mange tak for det! :-) Pakken indeholdte følgende: Skyr både med og uden tranebær og skovbær, Smør m/sydesalt, Vesterhavsost, Thyborøn Rav ost og Blå Kornblomst (blåskimmelost). Derudover skulle der også have været en creme fraiche 18%, men den er desværre gået i stykker under transporten.

Jeg har valgt at vise hvad man kan bruge skyr til. Skyr er et Islandsk fedtfattigt syrnet mælkeprodukt med et meget højt proteinindhold. Konsistensen er tyktflydende grænsende til fast og smagen er frisk og syrlig. Proteinindholdet er på hele 11 g pr. 100 g og med en fedtprocent på kun 0,2.

piskeris Grullo

Bærdessert med skyr

4 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 2 personer
Forb. tid 10 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 300 g skyr
  • 200 g frosne hindbær
  • 200 g frosne blandede bær
  • 3 spsk flormelis
  • Korn fra 1 vaniliestang

Sådan gør du
 

  • Tag et par hindbær fra til pynt. Opvarm resten af hindbærrene i en gryde og purer dem med en stavblender. Si kernerne fra. Bland 1,5 spsk. flormelis i og halvdelen af kornene fra vaniliestangen. Gør det samme med de blandede bær. Bland nu skyren med hindbærrene og anret i et glas med coulisen af de blandede bær øverst.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 292 kcal | Kulhydrater: 65 g | Protein: 8 g | Fedt: 2 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Bærdessert med skyr
Bærdessert med skyr

 

 

//Dette indlæg er sponsoreret af Thise Mejeri. Jeg har modtaget ovenstående produkter gratis imod at skrive dette indlæg.

Kommentarer

  1. Jette skriver

    marts 10, 2015 at 9:56 am

    Hej Louise. Denne dessert kan varmt anbefales - den er virkelig lækker og frisk. Selv min ikke-grøntsags-og-bær-spisende mand spiste den med stor velbehag :) Dog var den meget blød - coulisen skulle hældes meget forsigtigt over. Jeg havde den på køl i ca. 3 timer og stadig blød, så jeg mangler en indikation om kølingstid. Men superlækker :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      marts 10, 2015 at 9:16 pm

      Hej Jette
      Det var da dejligt at høre. Jeg tror faktisk ikke jeg havde den stående på køl før vi spiste den. Så den var sådan lidt blød i det. Men jeg kan faktisk ikke helt huske det. Det er snart et par år siden :-)

      Svar
  2. Rikke Jensen skriver

    september 04, 2012 at 12:35 pm

    Wow det ser virkelig lækkert ud! :)

    Jeg har tilføjet dig på min blogroll, men det er Newyorker by.... opskrifter der er linket til. Troede egentlig at det var mig og teknik (vi er ikke venner:)) Men jeg kan se at det også er galt hos Livet i Rebelsig's blogroll. Der står godt nok Louises madblog, men når man klikker på opskriften ryger man på NBH. Har du hørt om det før?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 08, 2012 at 5:35 pm

      Hej Rikke

      Jeg har hørt om det før, men troede det var blevet fixet. Jeg har skrevet til BlogHQ for at se om de kan hjælpe med problemet.

      Svar
4 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.