Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Søde sager

Brombærcrumble

Udgivet: 28. sep 2015 · Opdateret: 29. apr 2021

 
bbba b

Brombær er så skønne, og i perioden august til oktober er de i sæson og kan plukkes vildt mange steder i Danmark. Brombær er rige på E-vitamin, C-vitamin, K-vitamin og har desuden et højt indhold af kostfibre. Hvis man ikke når at spise alle de friske bær man har plukket, kan de snildt fryses ned så de kan nydes hele året. Denne opskrift kan laves med både friske og frosne brombær, og sikkert også med andre bær, hvis du ingen brombær har. Det tager max. 5 minutter at gøre de små tærter klar og så skal de bare i ovnen i 20 minutter. Nemmere bliver det næsten ikke.

piskeris Grullo

Brombærcrumble

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 2 personer
Forb. tid 5 minutter min
Samlet tid 25 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • Cirka 50 g brombær, må gerne være frosne
  • 5 spsk (reklamelink)hvedemel
  • 3 spsk sukker
  • 1 spsk (reklamelink)vaniljesukker
  • 3 spsk smør

Sådan gør du
 

  • Fordel brombærrene i to ramekiner - du kan sagtens tage brombærrene direkte fra fryseren.
  • Bland resten af ingredienserne sammen med fingrene til en smuldredej/crumble.
  • Fordel dejen ovenpå bærrene.
  • Sæt de to ramekiner i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter.
  • Spis de små tærter som de er, eller server dem med creme fraiche, flødeskum eller vaniljeis.

Noter

Jeg har fundet inspiration til tærterne hos Madiblokken.blogspot.dk.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 324 kcal | Kulhydrater: 41 g | Protein: 2 g | Fedt: 17 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Brombærcrumble
Brombærcrumble
Brombærcrumble
Brombærcrumble
Brombærcrumble
Brombærcrumble
Brombærcrumble

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Celina skriver

    oktober 07, 2015 at 3:03 pm

    Hej, hvor høje er dine ramekiner? 4,5 cm?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 13, 2015 at 6:49 pm

      Hej Celina
      De er 4 cm høje og 9 cm i bredden.

      Svar
  2. Nadia Kaplan skriver

    september 28, 2015 at 7:31 pm

    Ej bliver helt lækker sulten. ´Det ser så lækkert ud :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 01, 2015 at 9:58 pm

      Dejligt at høre :-)

      Svar
5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.