bbba b

Brombær er så skønne, og i perioden august til oktober er de i sæson og kan plukkes vildt mange steder i Danmark. Brombær er rige på E-vitamin, C-vitamin, K-vitamin og har desuden et højt indhold af kostfibre. Hvis man ikke når at spise alle de friske bær man har plukket, kan de snildt fryses ned så de kan nydes hele året. Denne opskrift kan laves med både friske og frosne brombær, og sikkert også med andre bær, hvis du ingen brombær har. Det tager max. 5 minutter at gøre de små tærter klar og så skal de bare i ovnen i 20 minutter. Nemmere bliver det næsten ikke.

ikon piskeris Chestnut

Brombærcrumble

2 personer
Forb. tid 5 min
Samlet tid 25 min

Ingredienser

  • Cirka 50 g brombær må gerne være frosne
  • 5 spsk hvedemel
  • 3 spsk sukker
  • 1 spsk vaniljesukker
  • 3 spsk smør

Sådan gør du
 

  • Fordel brombærrene i to ramekiner - du kan sagtens tage brombærrene direkte fra fryseren.
  • Bland resten af ingredienserne sammen med fingrene til en smuldredej/crumble.
  • Fordel dejen ovenpå bærrene.
  • Sæt de to ramekiner i ovnen ved 200 grader i cirka 20 minutter.
  • Spis de små tærter som de er, eller server dem med creme fraiche, flødeskum eller vaniljeis.

Dine egne noter

Noter

Jeg har fundet inspiration til tærterne hos Madiblokken.blogspot.dk.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 324 kcal | Kulhydrater: 41 g | Protein: 2 g | Fedt: 17 g
Bedøm denne opskrift:
5 fra 1 stemme
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Brombærcrumble
Brombærcrumble
Brombærcrumble
Brombærcrumble
Brombærcrumble
Brombærcrumble
Brombærcrumble

 

Skrevet af: Louise DamBrombærKategori: Is og desserter, Søde sager, Søde Tærter

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften