Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Søde sager

Brombærsnitter

Udgivet: 11. nov 2015 · Opdateret: 14. dec 2023

cc b

En hindbærsnitte er nok en bagerfavorit hos rigtig mange. Den er faktisk ret nem at lave selv og består af en mørdej og marmelade. Her har jeg blot lavet brombærsnitter istedet for hindbærsnitter. Simpelthen fordi jeg lige havde lavet en masse lækker brombærmarmelade. Hvis du hellere vil have hindbærsnitter, så bruger du bare en hindbærmarmelade istedet for.

piskeris Grullo

Brombærsnitter

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 12 stk.
Forb. tid 1 time t
Samlet tid 2 timer t
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

Mørdej

  • 300 g (reklamelink)hvedemel
  • 200 g smør
  • 100 g flormelis
  • 2 æggeblommer

Fyld

  • 10 spsk brombærmarmelade

Glasur

  • 400 g flormelis
  • Vand

Sådan gør du
 

  • Bland mel og flormelis i en skål sammen med smør i små stykker.
  • Rør rundt indtil smørret er hel findelt.
  • Tilsæt æggeblommerne og rør det hele godt sammen indtil dejen samler sig - det kan godt tage noget tid. Rør det enten i en røremaskine, eller brug hænderne.
  • Del dejen i to dele og pres dem lidt ud på hver deres stykke bagepapir.
  • Sæt dejen på køl i cirka 1 time. Det er vigtigt, at dejen får lov at køle ned.
  • Tag det ene stykke dej frem på køkkenbordet og rul det ud mens det ligger på bagepapiret.
  • Skær dejen til så den er cirka 25 x 30 cm.
  • Mål siderne for ikke at få spild når de to plader skal lægges sammen.
  • Bag den første plade i ovnen ved 175 grader i cirka 12 minutter. Dejen skal blive gylden.
  • Imens ruller du den anden plade ud og den bages så på sammen måde bagefter.
  • Afkøl pladerne på en bagerist.
  • Når begge plader er kølet helt af kan du samle dem.
  • Fordel marmeladen ovenpå den ene plade.
  • Placer den anden plade ovenpå.
  • Lav glasuren og fordel den ovenpå den øverste plade. Drys eventuelt med nogle frysetørrede bær.
  • Skær nu ud i 12 lige store snitter, og server brombærsnitterne.

Noter

Opskriften på mørdejen er fra Lonelandmand.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 429 kcal | Kulhydrater: 72 g | Protein: 3 g | Fedt: 15 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Brombærsnitter
Brombærsnitter
Brombærsnitter
Brombærsnitter
Brombærsnitter
Brombærsnitter
Brombærsnitter
Brombærsnitter
Brombærsnitter
Brombærsnitter

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Mathilde skriver

    november 11, 2015 at 2:37 pm

    De ser SÅ gode ud. Hindbærsnitter er en af mine yndlingskager, så jeg skal da prøve at lave dem med andre slags fyld. God ide :-)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      november 11, 2015 at 5:02 pm

      Ja, så må du da endelig prøve denne version også! :-)

      Svar
      • Mathilde skriver

        november 12, 2015 at 12:07 pm

        Ja, men det bliver nok med færdigkøbt marmelade, da det vist ikke er sæson for brombær mere. Men prøves skal de! :-)

        Svar
        • Louise Dam skriver

          november 13, 2015 at 1:34 pm

          Det går nok også :-)

          Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required