• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Brombærsnitter

    Udgivet: nov 11, 2015 · Opdateret: sep 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    cc b

    En hindbærsnitte er nok en bagerfavorit hos rigtig mange. Den er faktisk ret nem at lave selv. Her har jeg blot lavet brombærsnitter istedet for hindbærsnitter. Simpelthen fordi jeg lige havde lavet en masse lækker brombærmarmelade. Hvis du hellere vil have hindbærsnitter så bruger du bare en hindbærmarmelade istedet for.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Brombærsnitter

    12 stk.
    Forb. tid 1 t
    Samlet tid 2 t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Mørdej

    • 300 g hvedemel
    • 200 g smør
    • 100 g flormelis
    • 2 æggeblommer

    Fyld

    • 10 spsk brombærmarmelade

    Glasur

    • 400 g flormelis
    • Vand

    Sådan gør du
     

    • Bland mel og flormelis i en skål sammen med smør i små stykker.
    • Rør rundt indtil smørret er hel findelt.
    • Tilsæt æggeblommerne og rør det hele godt sammen indtil dejen samler sig - det kan godt tage noget tid. Rør det enten i en røremaskine, eller brug hænderne.
    • Del dejen i to dele og pres dem lidt ud på hver deres stykke bagepapir.
    • Sæt dejen på køl i cirka 1 time. Det er vigtigt, at dejen får lov at køle ned.
    • Tag det ene stykke dej frem på køkkenbordet og rul det ud mens det ligger på bagepapiret.
    • Skær dejen til så den er cirka 25 x 30 cm.
    • Mål siderne for ikke at få spild når de to plader skal lægges sammen.
    • Bag den første plade i ovnen ved 175 grader i cirka 12 minutter. Dejen skal blive gylden.
    • Imens ruller du den anden plade ud og den bages så på sammen måde bagefter.
    • Afkøl pladerne på en bagerist.
    • Når begge plader er kølet helt af kan du samle dem.
    • Fordel marmeladen ovenpå den ene plade.
    • Placer den anden plade ovenpå.
    • Lav glasuren og fordel den ovenpå den øverste plade. Drys eventuelt med nogle frysetørrede bær.
    • Skær nu ud i 12 lige store snitter, og server brombærsnitterne.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften på mørdejen er fra Lonelandmand.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 stk. | Kalorier: 429 kcal | Kulhydrater: 72 g | Protein: 3 g | Fedt: 15 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Brombærsnitter
    Brombærsnitter
    Brombærsnitter
    Brombærsnitter
    Brombærsnitter
    Brombærsnitter
    Brombærsnitter
    Brombærsnitter
    Brombærsnitter
    Brombærsnitter

     

    Skrevet af: Louise DamBrombærKategori: Fødselsdag, Kager, Søde sager, Sødt bagværk, Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt

    Følg mig på Instagram
    « Wok med kylling, rød karry og nudler
    Vind gavekort til Coop og lær endnu mere om sunde fedtstoffer »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Mathilde

      november 11, 2015 at 2:37 pm

      De ser SÅ gode ud. Hindbærsnitter er en af mine yndlingskager, så jeg skal da prøve at lave dem med andre slags fyld. God ide :-)

      Svar
      • Louise Dam

        november 11, 2015 at 5:02 pm

        Ja, så må du da endelig prøve denne version også! :-)

        Svar
        • Mathilde

          november 12, 2015 at 12:07 pm

          Ja, men det bliver nok med færdigkøbt marmelade, da det vist ikke er sæson for brombær mere. Men prøves skal de! :-)

          Svar
          • Louise Dam

            november 13, 2015 at 1:34 pm

            Det går nok også :-)

            Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Paaske cookies
      Påske cookies
    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
      #wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-33); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-50); }#wprm-recipe-user-rating-1 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-1-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-1-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
      #wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-33); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-50); }#wprm-recipe-user-rating-2 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-2-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-2-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
      #wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-33); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-50); }#wprm-recipe-user-rating-3 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-3-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-3-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
      #wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-33); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-50); }#wprm-recipe-user-rating-4 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-4-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-4-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
      #wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-33); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-50); }#wprm-recipe-user-rating-5 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-5-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-5-66 stop { stop-color: #343434; }
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
      #wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-full svg * { fill: #343434; }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-33 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-33); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-50 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-50); }#wprm-recipe-user-rating-6 .wprm-rating-star.wprm-rating-star-66 svg * { fill: url(#wprm-recipe-user-rating-6-66); }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-33 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-50 stop { stop-color: #343434; }linearGradient#wprm-recipe-user-rating-6-66 stop { stop-color: #343434; }

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her