Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Halloween

Chokoladeøjne

Udgivet: 29. okt 2024 · Opdateret: 29. okt 2024

Spiselige chokoladeøjne

Chokoladeøjne er meget nemme at lave, og så kan du bruge dem til at pynte på diverse bagværk. De spiselige øjne er oplagte at bruge til halloween og fastelavn, hvor man gerne vil lege lidt med sine kreationer.

Her bruger jeg blot en hvid chokoladeknap og kommer så lidt smeltet chokolade ovenpå så det ligner øjne.

piskeris Grullo

Spiselige chokoladeøjne

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 1 person
Holdbarhed: 1 uge
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 5 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • (reklamelink)hvid chokolade, i knapper
  • (reklamelink)mørk chokolade

Sådan gør du
 

  • Smelt den mørke chokolade.
  • Sæt dutter af smeltet mørk chokolade ovenpå de hvide chokoladeknapper og lad dem tørre.
  • Brug dem til at pynte dit bagværk.

Video

Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Hjemmelavede spiselige øjne

Det kan godt lyde en smule underligt, men det er altså en mening med galskaben. Det er sådan, at børn elsker at være med i køkkenet, hvis de kan være en smule kreative. Og det er her, at chokoladeøjne kan spille en stor rolle.

Man kan gøre det bedste bagværk, kage, småkager og meget mere lidt sjovere ved at sætte et par øjne på. Jeg bruger dem særligt selv, når jeg laver diverse halloween-, jule- eller fastelavnskreationer.

Øjne til pynt på kager

Det er virkelig simpelt at lave, og det kræver kun, at du har en hvid chokolade og en mørk chokolade. Mængden du skal bruge er virkelig ikke meget, og du får en ret stor portion. Hvis I ikke får brugt dem alle sammen til pynt, så kan I altid spise dem uden noget - det er jo bare chokolade.

Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen, når det kommer til, hvad du kan bruge de spiselige chokoladeøjne til.

I stedet for øjne i chokolade, kan du også lave spiselige sukkerøjne.

Tip til opskriften!

De kan sagtens holde sig i nogle dage/uger, hvis du opbevarer dem i en lufttæt bøtte eller pose. De kan både opbevares på køl eller i skabet, hvor der er tørt og køligt.

Chokolade oejne
Her har jeg brugt chokoladeøjne til at pynte mine romkugle mumier

Comments

No Comments

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required