• Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Guide

Guide: Sådan flækker du en vaniljestang

Louisex
Ændret: dec 20, 2023 · Udgivet: apr 7, 2014 af Louise Dam · 23 Kommentarer

I denne guide vil jeg vise jer hvordan man flækker en vaniljestang og får fat i alle de lækre vaniljekorn, som sidder inde i en (reklamelink)vaniljestang.

Guide Sådan flækker du en vaniljestang ()

Jeg bruger rigtig meget vanilje og især i desserter. Tidligere brugte jeg mest vaniljesukker, eller (reklamelink)vaniljepulver. Jeg syntes nemlig vaniljestænger både var dyre og besværlige. Men hvis man køber de lækre stænger på tilbud så er prisen ikke så gal.

Nu hvor jeg har lært hvordan man flækker en (reklamelink)vaniljestang, så tager det heller ikke så meget længere tid - og igen så er det altså den lille smule ekstra arbejde værd. Når du er færdig med at flække din vaniljestang kan du jo eventuelt lave denne lækre stracciatella is.

piskeris Grullo

Guide: Sådan flækker du en vaniljestang

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 1 vaniljestang
Forb. tid 1 minut min
Tilb. tid 1 minut min
Samlet tid 2 minutter min

Udstyr (reklamelink)

  • urtekniv
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • (reklamelink)vaniljestang
  • sukker

Sådan gør du
 

  • Med en lille urtekniv flækker du vaniljestangen på langs.
  • Del vaniljestangen i to halvdele.
  • Læg de to halvdele på skærebrættet.
  • Nu skraber du så vaniljekornene ud med urtekniven.
  • Læg vaniljekornene på skærebrættet. Hvis du ikke skal bruge vaniljekornene sammen med sukker så kan du stoppe guiden her, ellers fortsæt til næste step.
  • Læg lidt sukker på skærebrættet og fordel vaniljekornene heri. Brug kniven til få fordelt alle kornene ud i sukkeret, så de ikke klumper sig sammen.
  • Husk at gemme den tomme vaniljestang til hjemmelavet vaniljesukker.

Video

Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Guide Sådan flækker du en vaniljestang ()
Skær på langs af vaniljestangen med en lille kniv
Guide Sådan flækker du en vaniljestang ()
Del vaniljestangen i to
Guide Sådan flækker du en vaniljestang ()
Guide Sådan flækker du en vaniljestang ()
Skrab de skønne vaniljekorn ud af vaniljestangen med en lille kniv
Guide Sådan flækker du en vaniljestang ()
Guide Sådan flækker du en vaniljestang ()
Kom vaniljekornene op i lidt sukker og mas dem godt ud så de bliver fordelt i sukkerkrystallerne

💭 Spørgsmål og svar

Hvor meget vaniljesukker svarer til 1 vaniljestang

Hvis du vil bruge vaniljesukker i stedet for en hel vaniljestang skal du regne med at 1 vaniljestang svarer til cirka 2 tsk vaniljesukker eller ½ tsk vaniljepulver. Der kan dog være stor forskel på hvor meget vanilje der er i købt vaniljesukker.

Brug den tomme vaniljestang

Sørg for at gemme den tomme vaniljestang, når du har skrabet vaniljekornene ud. Den er nemlig stadig fyldt med godt smag, og du kan bruge den til at lave en super lækker hjemmelavet vaniljesukker.

Vaniljesukker
5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.