Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Tips

Hjemmelavet vaniljesukker

Udgivet: 3. jan 2015 · Opdateret: 18. sep 2023

Vaniljesukker

Vaniljesukker skal næsten bruges i alle kager. Men det vaniljesukker man køber i de almindelige dagligvarebutikker har ikke set meget vanilje. Det her er måske ikke rigtig en opskrift men mere et tip til hvordan du kan bruge dine brugte vaniljestænger i stedet for at smide dem ud. Når du har skrabet kornene ud af vaniljestangen er der nemlig stadig masser af vaniljekorn tilbage. Det er da et tip i bedste stop spild af mad stil.

piskeris Grullo

Hjemmelavet vaniljesukker

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 1 glas
Holdbarhed: 2 måneder
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 10 minutter min
Samlet tid 10 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 10-15 tomme vaniljestænger
  • 300 g sukker

Sådan gør du
 

  • Hver gang du har tomme vaniljestænger tilbage lade du dem lige ligge og tørre på køkkenbordet 1 dag og så ned i et lukket glas.
  • Når du har samlet en del sammen blendes de sammen med sukker.
  • Jeg blender det først sammen i en minihakker og bagefter får det også en tur i min kaffekværn for at det bliver helt pulveriseret.
  • Hæld på et krydderiglas eller lignende og brug det som almindeligt vaniljesukker, bare med meget mere smag!

Noter

18/9-23: opskriften er opdateret til hvordan jeg laver vaniljesukker nu.
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Glassene jeg opbevarer mit vaniljesukker i er mine krydderiglas, som jeg har skrevet meget mere om i mit blogindlæg "Få orden i krydderiskuffen".

Vaniljesukker ()
Vaniljesukker ()

Comments

No Comments

5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.