Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Efterår

Hjemmelavet kakaopulver til varm kakao

Udgivet: 2. nov 2015 · Opdateret: 29. apr 2021

aaa b

Herhjemme kan vi godt lide at hygge lidt om aftenen, især om vinteren hvor det er koldt og mørkt udenfor. Det bliver tit til en lille kop varm kakao med mælkeskum. Det er jo ret nemt at lave sin egen varme kakao fra bunden, da der kun skal bruges kakaopulver og sukker, som så blandes op med mælk. Men jeg har fundet ud af at det meget nemmere at blande en større portion kakaopulver ad gangen og så opbevare det i et glas. På den måde skal der ikke måles så meget af når man finder ud af man vil have en kop kakao.

piskeris Grullo

Hjemmelavet kakaopulver til varm kakao

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 4 liter
Forb. tid 5 minutter min
Samlet tid 5 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 15 spsk (reklamelink)kakaopulver
  • 15 spsk sukker

Sådan gør du
 

  • Bland kakaopulver og sukker sammen i et patentglas eller lufttæt dåse.
  • Servering
  • Kom 1,5-2 spsk kakaopulver i en kop.
  • Hæld cirka 2-3 dl varm mælk over eller varm mælken og kakaopulveret op i en gryde og server med mælkeskum eller flødeskum.

Noter

Tip: Hvis du ønsker kakaoen ekstra cremet kan du tilføje lidt mælkepulver til blandingen.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 liter | Kalorier: 217 kcal | Kulhydrater: 56 g | Protein: 4 g | Fedt: 3 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Hjemmelavet kakaopulver til varm kakaoHjemmelavet kakaopulver til varm kakao

 

Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Amalie skriver

    november 25, 2015 at 8:01 pm

    Hej Louise!

    Ved du hvor man kan få fingrene i mælkepulver? :)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      november 26, 2015 at 10:50 am

      Hej Amalie

      Jeg mener at have set det i Kvickly. Så jeg vil tro de lidt større supermarkeder har det.

      Svar
  2. Linda skriver

    april 02, 2015 at 1:29 pm

    Hvilken slags kakaopulver bruges i denne opskrift
    God påske

    Venlig hilsen
    Linda

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 02, 2015 at 1:45 pm

      Hej Linda
      Jeg bruger bare en usødet kakaopulver fra Netto.

      Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required