Hjemmelavet kakaopulver til varm kakao

aaa b

Herhjemme kan vi godt lide at hygge lidt om aftenen, især om vinteren hvor det er koldt og mørkt udenfor. Det bliver tit til en lille kop varm kakao med mælkeskum. Det er jo ret nemt at lave sin egen varme kakao fra bunden, da der kun skal bruges kakaopulver og sukker, som så blandes op med mælk. Men jeg har fundet ud af at det meget nemmere at blande en større portion kakaopulver ad gangen og så opbevare det i et glas. På den måde skal der ikke måles så meget af når man finder ud af man vil have en kop kakao.

ikon piskeris Chestnut

Hjemmelavet kakaopulver til varm kakao

4 liter
Forb. tid 5 min
Samlet tid 5 min

Ingredienser

  • 15 spsk kakaopulver
  • 15 spsk sukker

Sådan gør du
 

  • Bland kakaopulver og sukker sammen i et patentglas eller lufttæt dåse.
  • Servering
  • Kom 1,5-2 spsk kakaopulver i en kop.
  • Hæld cirka 2-3 dl varm mælk over eller varm mælken og kakaopulveret op i en gryde og server med mælkeskum eller flødeskum.

Dine egne noter

Noter

Tip: Hvis du ønsker kakaoen ekstra cremet kan du tilføje lidt mælkepulver til blandingen.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 liter | Kalorier: 217 kcal | Kulhydrater: 56 g | Protein: 4 g | Fedt: 3 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Hjemmelavet kakaopulver til varm kakaoHjemmelavet kakaopulver til varm kakao

 

Skrevet af: Louise DamKakaopulverKategori: Drinks, Efterår, Vinter

Følg mig på Instagram

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften