• Gå direkte til primær navigation
  • Gå direkte til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar

Louises Madblog

  • Startside
  • Opskrifter
    • Alle opskrifter
    • Videoopskrifter
    • Ingredienser
    • Morgenmad & Brunch
    • Frokost
    • Forretter
    • Hovedretter / Aftensmad
      • Fjerkræ
      • Oksekød
      • Svinekød
      • Fisk
      • Suppe
      • Vegetarisk
      • Pastaretter
      • Simreretter
      • Sunde retter
    • Tilbehør
      • Brød
      • Salat
      • Saucer & dressinger
      • Tærter
    • Desserter, kager og andre søde sager
      • Cookies og Småkager
      • Gærkager, Søde brød, Lagkager og Pandekager
      • Is og andre desserter
      • Skærekager, Brownies og Muffins
      • Søde Tærter
      • Sunde desserter og kager
      • Tørkager, kugler, barer, karameller og konfekt
  • Rejser
    • Marokko
    • Japan
    • Thailand
    • USA
    • Italien
    • London
    • Berlin
    • Helsingborg
    • Malmø
    • Dresden
    • Aarhus
  • Kontakt
    • Kontaktformular
    • Om mig
    • Samarbejde og muligheder
    • Louises Madblog i pressen
  • Støt bloggen
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Bloglovin
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
Hjem » Hovedretter / Aftensmad » Fjerkræ » Kylling med pesto og parmaskinke

Kylling med pesto og parmaskinke

Kategorier: Fjerkræ/ Hovedretter / Aftensmad

Print Friendly, PDF & Email
Kylling med pesto og parmaskinke
3 (60%) 2 votes
Opskrift på hjemmelavet Kylling med pesto og parmaskinke
Herhjemme står den tit på kyllingefileter. Det er både nemt, sundt og så smager det også rigtig godt. Denne opskrift hører til en af de rigtig nemme. Du fylder dine kyllingebryster med lidt rød pesto og vikler parmaskinke omkring kyllingen. Derefter skal den bare i ovnen i 20 minutter. Imens kyllingen er i ovnen kan du lige nå at smække en lækker salat sammen og så er maden ellers klar på ingen tid.

Kylling med pesto og parmaskinke

2 personer
Forberedelsestid: 35 min

Ingredienser
2-3 kyllingefileter
6 tsk rød pesto
6-9 skiver parmaskinke eller lignende


Fremgangsmåde
1. Skær en lomme i kyllingefileterne ved at skære ned langs midten. Skær også lidt ind i siden på kyllingefileten så der bliver godt plads til fyld. Men skær ikke hul igennem kyllingen.
2. Fyld kyllingefilterne med rød pesto.
3. Fold parmaskinke omkring kyllingefileterne så pestoen bliver lukket inde i kyllingen. Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad.
4. Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20-25 minutter.



Opskrift på hjemmelavet Kylling med pesto og parmaskinkeOpskrift på hjemmelavet Kylling med pesto og parmaskinkeOpskrift på hjemmelavet Kylling med pesto og parmaskinkeOpskrift på hjemmelavet Kylling med pesto og parmaskinkeOpskrift på hjemmelavet Kylling med pesto og parmaskinkeOpskrift på hjemmelavet Kylling med pesto og parmaskinke

//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

Tweet
Share
Pin103
Share
+1
103 Shares

af Louise Dam Ingredienser: Kylling/ Nem mad

Previous Post: « Chai shake – Sund milkshake
Next Post: Lakridstrøfler med hvid chokolade »

Læserinteraktioner

Kommentarer

  1. Lisbeth A

    17. juni 2015 ved 18:36

    Hej Louise
    Spændende madblog du har:-)
    Disse lyder som nogle jeg skal servere næste gang jeg får gæster.
    Men vil det ikke blive lidt tørt kun med disse og en salat, eller vil pestoen gøre det ud for en sauce?
    Mvh Lisbeth

    Svar
    • Louise Dam

      17. juni 2015 ved 22:07

      Mange tak Lisbeth. Altså jeg synes ikke det er tørt, men hvis man er vant til at få sauce kan det da godt være man synes der mangler noget :-)

      Svar
  2. Maiken C.

    26. maj 2015 ved 08:26

    Hej Louise … har du prøvet det samme med laks? Det smager super godt :-) Tak for en god opskrift :-) KH Maiken

    Svar
    • Louise Dam

      26. maj 2015 ved 19:49

      Nej, det har jeg ikke. Men det kan jeg sagtens forestille mig ville være godt. Det må jeg se at få prøvet :-)

      Svar

Skriv et svar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Primær Sidebar

Nye opskrifter

Bearnasiesauce sous vide

Hjemmelavet bearnaisesauce (sous vide)

Sous vide

Alt du bør vide om ‘sous vide’

Stuvet hvidkål

Stuvet hvidkål

Buddha Bowl med butternut squash og peanutdressing

Buddha Bowl med butternut squash og peanutdressing

Syltede rødbeder

Syltede rødbeder

Broccolitoast

Broccolitoast

POPULÆRE OPSKRIFTER

    De lækreste fastelavnsboller med creme
    Bananpandekager
    Saltmandler
    Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller
    Chokolademousse
    Spidskålssalat

Gå aldrig glip af en opskrift

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails med opskrifter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

Cookie- og privatlivspolitik

COPYRIGHT © 2010-2018 - Louises Madblog - Louise Dam - CVR 35614788

Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores cookie- og privatlivspolitik.
X
Køb blomster hos Euroflorist med 10 % i rabat! Brug rabatkoden LOUISEMAD10 (reklamelink)
Klik her