Kylling med pesto og parmaskinke

 
bdec b

Herhjemme står den tit på kyllingefileter. Det er både nemt, sundt og så smager det også rigtig godt. Denne opskrift hører til en af de rigtig nemme. Du fylder dine kyllingebryster med lidt rød pesto og vikler parmaskinke omkring kyllingen. Derefter skal den bare i ovnen i 20 minutter. Imens kyllingen er i ovnen kan du lige nå at smække en lækker salat sammen og så er maden ellers klar på ingen tid.

ikon piskeris Chestnut

Kylling med pesto og parmaskinke

2 personer
Forb. tid 35 min
Samlet tid 35 min

Ingredienser

  • 2-3 kyllingefileter
  • 6 tsk rød pesto
  • 6-9 skiver parmaskinke eller lignende

Sådan gør du
 

  • Skær en lomme i kyllingefileterne ved at skære ned langs midten. Skær også lidt ind i siden på kyllingefileten så der bliver godt plads til fyld. Men skær ikke hul igennem kyllingen.
  • Fyld kyllingefilterne med rød pesto.
  • Fold parmaskinke omkring kyllingefileterne så pestoen bliver lukket inde i kyllingen. Læg kyllingefileterne i et ovnfast fad.
  • Sæt fadet i en forvarmet ovn ved 200 grader i 20-25 minutter.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 382 kcal | Kulhydrater: 2 g | Protein: 51 g | Fedt: 17 g
Bedøm denne opskrift:
ingen anmeldelser endnu
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Opskrift på hjemmelavet Kylling med pesto og parmaskinkeOpskrift på hjemmelavet Kylling med pesto og parmaskinkeOpskrift på hjemmelavet Kylling med pesto og parmaskinkeOpskrift på hjemmelavet Kylling med pesto og parmaskinkeOpskrift på hjemmelavet Kylling med pesto og parmaskinkeOpskrift på hjemmelavet Kylling med pesto og parmaskinke

 

//Indlægget kan indeholde affiliatelinks, hvis du klikker på linket gemmes der en lille cookie på din pc. Hvis du kommer igen inden for et vist antal dage, og køber noget på siden vil jeg modtage et lille beløb.//

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften