Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Kylling- og skinketærte

Udgivet: 8. jan 2011 · Opdateret: 9. maj 2021

kylling ogskinket c arte
piskeris Grullo

Kylling- og skinketærte

5 fra 1 stemme
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 45 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

Dej

  • 150 gram smør
  • 300 gram (reklamelink)hvedemel, 5 dl
  • 1 æg
  • 4 spsk vand

Fyld

  • 300 gram stegt kyllingekød
  • 100 gram røget skinke i strimler
  • 1 bundt persille
  • 4 æg
  • 1 dl piskefløde
  • 1 dl mælk
  • 2 dl revet ost
  • Salt og peber

Sådan gør du
 

  • Smulder det kolde smør i melet. Pisk et æg sammen, gem lidt til pensling og kom resten i dejen. Saml dejen med vandet. Stil den i køleskabet i ca. 30 minutter.
  • Skær kyllingekødet ud i terninger, steg kyllingen. Skyl og hak persillen (det er vigtigt den vaskes grundigt, da der gemmer sig meget jord i det)
  • Pisk de 4 æg, fløden, mælken sammen og tilsæt det reven ost. Krydder med salt og peber.
  • Sæt ovnen på 200 grader.
  • Del dejen i 2 og rul den ene halvdel ud til bund. Beklæd en tærteform (ca. 23 cm i diameter) med den, prik bunden med en gaffel og forbag den i ca. 10 minutter.
  • Læg kylling, skinke og hakket persille i og hæld æggeblandingen over
  • Rul resten af dejen ud til et låg og læg det over fyldet. Skær kanterne til og dekorer med tiloversbleven dej. Skær nogle lufthuller i låget og pensl det med æg. Bag tærten i ca. 45 minutter.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 1060 kcal | Kulhydrater: 61 g | Protein: 46 g | Fedt: 70 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

  1. Louise skriver

    januar 10, 2011 at 7:49 pm

    LaTascha: den var også rigtig god :)

    Kim: Mange tak :-)

    Svar
  2. Louise skriver

    januar 10, 2011 at 7:48 pm

    Rebelsig - ja det smagte rigtig godt! Men jeg tror næste gang bliver det kylling og champignon i stedet for. Så man også får lidt sundt :-)

    Svar
  3. Kim skriver

    januar 09, 2011 at 10:37 pm

    Ja den ser ellers fin ud :-) Den får lige en 4-er

    Svar
  4. LaTascha skriver

    januar 09, 2011 at 10:05 pm

    Uhh, den ser rigtig fin og lækker ud den tærte. Kunne jeg da godt lige spise nu:-)

    Svar
  5. Rebelsig skriver

    januar 09, 2011 at 12:53 pm

    Mums, det ser lækkert ud! Men både skinke OG kylling? Smagte det godt sammen?

    Svar
5 fra 1 stemme (1 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.