• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Kylling- og skinketærte

    Udgivet: jan 8, 2011 · Opdateret: maj 9, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    kylling ogskinket c arte
    ikon piskeris Chestnut

    Kylling- og skinketærte

    4 personer
    Forb. tid 45 min
    Samlet tid 45 min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Dej

    • 150 gram smør
    • 300 gram hvedemel 5 dl
    • 1 æg
    • 4 spsk vand

    Fyld

    • 300 gram stegt kyllingekød
    • 100 gram røget skinke i strimler
    • 1 bundt persille
    • 4 æg
    • 1 dl piskefløde
    • 1 dl mælk
    • 2 dl revet ost
    • Salt og peber

    Sådan gør du
     

    • Smulder det kolde smør i melet. Pisk et æg sammen, gem lidt til pensling og kom resten i dejen. Saml dejen med vandet. Stil den i køleskabet i ca. 30 minutter.
    • Skær kyllingekødet ud i terninger, steg kyllingen. Skyl og hak persillen (det er vigtigt den vaskes grundigt, da der gemmer sig meget jord i det)
    • Pisk de 4 æg, fløden, mælken sammen og tilsæt det reven ost. Krydder med salt og peber.
    • Sæt ovnen på 200 grader.
    • Del dejen i 2 og rul den ene halvdel ud til bund. Beklæd en tærteform (ca. 23 cm i diameter) med den, prik bunden med en gaffel og forbag den i ca. 10 minutter.
    • Læg kylling, skinke og hakket persille i og hæld æggeblandingen over
    • Rul resten af dejen ud til et låg og læg det over fyldet. Skær kanterne til og dekorer med tiloversbleven dej. Skær nogle lufthuller i låget og pensl det med æg. Bag tærten i ca. 45 minutter.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 1060 kcal | Kulhydrater: 61 g | Protein: 46 g | Fedt: 70 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

     

     

     

     

     

     

     

     

    « Lun pastasalat
    Ovnbagt tun med kartoffel »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Louise

      januar 10, 2011 at 7:49 pm

      LaTascha: den var også rigtig god :)

      Kim: Mange tak :-)

      Svar
    2. Louise

      januar 10, 2011 at 7:48 pm

      Rebelsig - ja det smagte rigtig godt! Men jeg tror næste gang bliver det kylling og champignon i stedet for. Så man også får lidt sundt :-)

      Svar
    3. Kim

      januar 09, 2011 at 10:37 pm

      Ja den ser ellers fin ud :-) Den får lige en 4-er

      Svar
    4. LaTascha

      januar 09, 2011 at 10:05 pm

      Uhh, den ser rigtig fin og lækker ud den tærte. Kunne jeg da godt lige spise nu:-)

      Svar
    5. Rebelsig

      januar 09, 2011 at 12:53 pm

      Mums, det ser lækkert ud! Men både skinke OG kylling? Smagte det godt sammen?

      Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetarisk hoensesalat
      Vegetarisk hønsesalat
    • Paaske islagkage
      Påske islagkage
    • Oreo is
      Oreo is
    • Cashew chicken
      Cashew chicken
    • Sproede foraarsruller i airfryer
      Forårsruller i airfryer
    • Kylling i groen karry
      Kylling i grøn karry

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her