Denne ret er super nem at lave og det derfor den perfekte hverdagsret. Retten bliver lidt eksotisk i smagen, fordi der er ferskner i. Hvis du ikke vil bruge ferskner fra dåse, kan du helt sikkert også bruge friske ferskner. Du kan også prøve min opskrift på indonesisk suppe med ferskner.
Kyllingefilet med karry og ferskner
Justér antal4 personer
Ingredienser
- 500 g kyllingefilet i strimler
- 1 dåse ferskner
- 250 g peberfrugt
- 1 (reklamelink)hønsebouillon
- 1 stort løg, hakket
- 7 dl vand
- Karrypulver efter smag
- Maizena jævner
- Salt
Serveres med
- Kogte ris
Sådan gør du
- Fersknerne skæres ud i både og ligges i et ildfast fad.
- Peberfrugterne skæres ud og ligges ligeledes i fadet.
- Brun karryen af i lidt olie på en pande og læg derefter kyllingen på panden og drys med lidt salt.
- Når kyllingen er brunet ligges den over i fadet.
- Nu skal der laves en karrysauce ved at brune lidt mere karry af i olie, og dernæst tilsættes hakkede løg indtil de er klare.
- Vand og bouillon tilsættes. Lad saucen koge lidt og jævn derefter med maizena.
- Smages til med salt og karry.
- Saucen hældes over i fadet, og det stilles i ovnen på 200 grader i cirka 20 minutter.
Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)
Servering: 1 person uden ris | Kalorier: 190 kcal | Kulhydrater: 10 g | Protein: 28 g | Fedt: 4 g
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Comments
No Comments