Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Aftensmad

Kyllingefilet med karry og ferskner

Udgivet: 10. jul 2010 · Opdateret: 10. maj 2021

dacdef b

Denne ret er super nem at lave og det derfor den perfekte hverdagsret. Retten bliver lidt eksotisk i smagen, fordi der er ferskner i. Hvis du ikke vil bruge ferskner fra dåse, kan du helt sikkert også bruge friske ferskner. Du kan også prøve min opskrift på indonesisk suppe med ferskner.

piskeris Grullo

Kyllingefilet med karry og ferskner

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 4 personer
Forb. tid 25 minutter min
Samlet tid 45 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 500 g kyllingefilet i strimler
  • 1 dåse ferskner
  • 250 g peberfrugt
  • 1 (reklamelink)hønsebouillon
  • 1 stort løg, hakket
  • 7 dl vand
  • Karrypulver efter smag
  • Maizena jævner
  • Salt

Serveres med

  • Kogte ris

Sådan gør du
 

  • Fersknerne skæres ud i både og ligges i et ildfast fad.
  • Peberfrugterne skæres ud og ligges ligeledes i fadet.
  • Brun karryen af i lidt olie på en pande og læg derefter kyllingen på panden og drys med lidt salt.
  • Når kyllingen er brunet ligges den over i fadet.
  • Nu skal der laves en karrysauce ved at brune lidt mere karry af i olie, og dernæst tilsættes hakkede løg indtil de er klare.
  • Vand og bouillon tilsættes. Lad saucen koge lidt og jævn derefter med maizena.
  • Smages til med salt og karry.
  • Saucen hældes over i fadet, og det stilles i ovnen på 200 grader i cirka 20 minutter.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person uden ris | Kalorier: 190 kcal | Kulhydrater: 10 g | Protein: 28 g | Fedt: 4 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Comments

No Comments

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required