
Denne ret er super nem at lave og det derfor den perfekte hverdagsret. Retten bliver lidt eksotisk i smagen, fordi der er ferskner i. Hvis du ikke vil bruge ferskner fra dåse, kan du helt sikkert også bruge friske ferskner.
📖 Opskrift
Kyllingefilet med karry og ferskner
Ingredienser
- 500 g kyllingefilet i strimler
- 1 dåse ferskner
- 250 g peberfrugt
- 1 hønsebouillon
- 1 stort løg, hakket
- 7 dl vand
- Karrypulver efter smag
- Maizena jævner
- Salt
Serveres med
- Kogte ris
Sådan gør du
- Fersknerne skæres ud i både og ligges i et ildfast fad.
- Peberfrugterne skæres ud og ligges ligeledes i fadet.
- Brun karryen af i lidt olie på en pande og læg derefter kyllingen på panden og drys med lidt salt.
- Når kyllingen er brunet ligges den over i fadet.
- Nu skal der laves en karrysauce ved at brune lidt mere karry af i olie, og dernæst tilsættes hakkede løg indtil de er klare.
- Vand og bouillon tilsættes. Lad saucen koge lidt og jævn derefter med maizena.
- Smages til med salt og karry.
- Saucen hældes over i fadet, og det stilles i ovnen på 200 grader i cirka 20 minutter.
Comments
No Comments