• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×
    Forside » Opskrifter » Aftensmad

    Kyllingefilet med karry og ferskner

    Udgivet: jul 10, 2010 · Opdateret: maj 10, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    dacdef b

    Denne ret er super nem at lave og det derfor den perfekte hverdagsret. Retten bliver lidt eksotisk i smagen, fordi der er ferskner i. Hvis du ikke vil bruge ferskner fra dåse, kan du helt sikkert også bruge friske ferskner.

    📖 Opskrift

    ikon piskeris Chestnut

    Kyllingefilet med karry og ferskner

    Opskrift af Louise Dam
    4 personer
    Forb. tid 25 minutter min
    Samlet tid 45 minutter min
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 500 g kyllingefilet i strimler
    • 1 dåse ferskner
    • 250 g peberfrugt
    • 1 hønsebouillon
    • 1 stort løg, hakket
    • 7 dl vand
    • Karrypulver efter smag
    • Maizena jævner
    • Salt

    Serveres med

    • Kogte ris

    Sådan gør du
     

    • Fersknerne skæres ud i både og ligges i et ildfast fad.
    • Peberfrugterne skæres ud og ligges ligeledes i fadet.
    • Brun karryen af i lidt olie på en pande og læg derefter kyllingen på panden og drys med lidt salt.
    • Når kyllingen er brunet ligges den over i fadet.
    • Nu skal der laves en karrysauce ved at brune lidt mere karry af i olie, og dernæst tilsættes hakkede løg indtil de er klare.
    • Vand og bouillon tilsættes. Lad saucen koge lidt og jævn derefter med maizena.
    • Smages til med salt og karry.
    • Saucen hældes over i fadet, og det stilles i ovnen på 200 grader i cirka 20 minutter.

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person uden ris | Kalorier: 190 kcal | Kulhydrater: 10 g | Protein: 28 g | Fedt: 4 g
    Bedøm denne opskrift:
    ingen anmeldelser endnu
    Tilføj til indkøbsliste Gå til indkøbsliste Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter
    Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Følg mig på Instagram
    « Mexicansk pastaret
    Gode gulerodsboller »

    Læserinteraktioner

    Comments

    No Comments

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Vegetariske boller i karry ()
      Vegetariske boller i karry
    • Pestosnegle ()
      Pestosnegle
    • Nytår
      Nytårsmiddag
    • Dadler med peanutbutter og chokolade
      Dadler med peanutbutter og chokolade
    • Persillesovs
      Persillesovs
    • Halloween mumier af romgkugler
      Halloween mumier

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med floedeosteglasur
      Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
      Syltede rødløg
    • Bananpandekager
      Bananpandekager
    • Dahl opskrift
      Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og groentsager
      Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler opskrift
      Bagekartofler
    Bag for Børnetelefonen

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788