• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Opskrifter » Søde sager

    Nøddehorn

    Udgivet: jan 17, 2015 · Opdateret: sep 30, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
     
    c b

    Opskriften på disse lækre nøddehorn kommer fra min mormor, jeg har ændret en smule i opskriften - men det er nok mest fordi jeg ikke kan holde mig til en opskrift :-) Man kan også kalde nøddehornene for smørhorn med nøddefyld. Det kan jeg se lignende horn hedder rundt omkring på nettet. Hornene er helt perfekte at servere, hvis der kommer gæster til en kop kaffe. Du kan sagtens fryse hornene ned og så tø dem op og lune dem i ovnen. Så bliver de som nybagte igen.

    ikon piskeris Chestnut

    Nøddehorn

    16 stk.
    Forb. tid 2 t
    Samlet tid 2 t
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    Dej

    • 1,25 dl mælk
    • 25 g gær
    • 100 g smør
    • ½ tsk salt
    • 1 spsk sukker
    • 1 æg
    • 350 g hvedemel

    Nøddefyld

    • 100 g smør
    • 100 g sukker
    • 100 g hasselnødder hakkede

    Pynt

    • 1 æg til pensling
    • Finthakkede hasselnødder

    Sådan gør du
     

    • Smelt smørret og lad det stå og afkøle let.
    • Lun mælken enten i mikrobølgeovn eller en lille gryde. Hæld mælken i en skål.
    • Rør gæren ud i mælken og tilsæt dernæst sukker og salt.
    • Hæld det afkølede smeltede smør i skålen.
    • Tilsæt ægget til dejen og rør rundt.
    • Tilsæt melet og ælt dejen til den er ensartet.
    • Sæt dejen til hævning et lunt sted i cirka 30 minutter.
    • Imens blander du smør, sukker og hakkede hasselnødder sammen i en skål. Brug eventuelt hænderne så smørret hurtigere bliver blødgjort.
    • Del dejen i to og rul hver del ud til en cirkel med en kagerulle. Skær hver cirkel ud i 8.
    • Fordel fyldet på de 16 stykker dej og rul hvert dejstykke sammen til et horn.
    • Placer hornene på en bageplade beklædt med bagepapir.
    • Pensl hornene med et sammenpisket æg og pynt med finthakkede hasselnødder.
    • Lad hornene stå og hæve et lunt sted i cirka 30 minutter.
    • Bages i ovnen ved 225 grader i cirka 8 minutter eller til de er blevet gyldne udenpå og virker gennembagte.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 Stk. | Kalorier: 250 kcal | Kulhydrater: 25 g | Protein: 4 g | Fedt: 15 g
    Bedøm denne opskrift:
    4.8 fra 4 stemmer
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Opskrift på hjemmebagte nøddehornNøddehorn (3)Nøddehorn (5)Nøddehorn (1)Nøddehorn (6)Nøddehorn (8)Nøddehorn (9)
    Nøddehorn (11)Nøddehorn (12)Nøddehorn (13)

     

    Skrevet af: Louise DamNødderKategori: Fødselsdag, Kager, Søde sager, Sødt bagværk

    Følg mig på Instagram

    « Fudge med vanilje og havsalt
    Nemme hjemmelavede chips i mikroovn »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Hårdkogte æg
    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her