Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Pandekager & vafler

Pandekager med havregrød og æble

Udgivet: 23. mar 2013 · Opdateret: 14. dec 2023

ba b

Jeg ville gerne lave noget lækkert og lidt sundt morgenmad til weekenden, og jeg endte op med disse lækre pandekager, som er lavet med havregrød og revet æble. De smager super godt lune med lidt frisk frugt, men de er også rigtig gode kolde. Så tænker at man også kan bruge dem til at have med i madpakken som et lille mellemmåltid.

Du kan sagtens lave dobbelt op på dejen om lørdagen og så vente med at bage resten om søndagen, hvis du helst vil have dem lune og nybagte.
Hvis man ønsker en sundere udgave tror jeg godt det kan lade sig gøre at skære sukker og vaniljesukker helt fra, og måske kan man udskifte alt melet med et æg til. Lad mig gerne vide hvis der er nogen der forsøger sig med det. Prøv også at lav mine andre havregrødspandekager med banan.

piskeris Grullo

Pandekager med havregrød og æble

ingen anmeldelser endnu
Justér antalJustér antal: 10 stk.
Forb. tid 40 minutter min
Samlet tid 40 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 1 dl (reklamelink)havregryn
  • 2 dl vand
  • 2 æbler
  • 2 æg
  • 1 tsk sukker
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk (reklamelink)bagepulver
  • ½ tsk (reklamelink)kanel
  • ½ tsk (reklamelink)vaniljesukker
  • 3 spsk fuldkornsspeltmel eller andet groft mel
  • 1 spsk (reklamelink)hvedemel
  • ½ dl mælk

Sådan gør du
 

  • Bland havregryn og vand i en skål og sæt det i mikrobølgeovnen til det er blevet til havregrød (ca. 2 min), eller kog det til grød i en gryde.
  • Imens skrælles og rives æblerne.
  • Bland nu havregrøden med de resterende ingredienser.
  • Opvarm en pande med lidt fedstof, og læg klatter af dejen på panden. (Jævn dem evt. lidt ud).
  • Når overfladen begynder at boble godt vender du dem og bager dem færdig på den anden side.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 stk. | Kalorier: 78 kcal | Kulhydrater: 13 g | Protein: 3 g | Fedt: 2 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

Pandekager med havregrød og æble (1)

 

Pandekager med havregrød og æble (2)

Pandekager med havregrød og æble (3)

Pandekager med havregrød og æble (5)3


Skrevet af: Louise Dam[show_post_categories show="tag"]Kategori: [show_post_categories show="category"]

Kommentarer

  1. Christina skriver

    september 25, 2016 at 3:10 pm

    Hjælp. Jeg har prøvet 4 gange nu, og det kikser hver gang. De vil ikke steges, jeg har i desperation forsøgt st lave dem om til muffins, det gik ikke.

    Jeg har forsøgt kokosolue, rapsolie, smør og kærgården.

    Er der et hemmeligt trick, jeg ikke har fanget?

    Svar
    • Louise Dam skriver

      oktober 16, 2016 at 10:55 am

      Hej Christina
      Nej, jeg synes ikke jeg har et hemmeligt trick :-) Måske steger du dem ved for høj varme?

      Svar
  2. Michelle skriver

    september 13, 2015 at 3:14 pm

    Super gode:-)

    Svar
    • Louise Dam skriver

      september 14, 2015 at 11:01 am

      Dejligt at høre :-)

      Svar
  3. Mette skriver

    marts 27, 2013 at 2:50 am

    Skønne pandekager.
    Jeg har lige lavet en lignende opskrift efter inspiration fra Anne Au Chocolat: http://www.becauseitmatters.dk/anne-au-chocolat-pandekager-med-blommeaeble-kompot/
    Her bruger jeg også havregrød, men banan i stedet for æble. Jeg kan sagtens forestille mig, at revet æble er mindst lige så godt.
    Tak for inspirationen!

    Svar
    • Louise Dam skriver

      april 02, 2013 at 2:30 pm

      Det lyder også lækkert med kokos i. Det vil jeg prøve en dag :-) Og æble kan anbefales!

      Svar

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required