• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
  • Gå direkte til footer
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Reklame/Sponsoreret indlæg/samarbejde med firma

    PeTanqueray - Petanque på Boulebar med Tanqueray

    Udgivet: jun 18, 2021 · Opdateret: jun 18, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    PeTanqueray - Petanque på Boulebar med Tanqueray
    Annonce

    Om en uge skal min kæreste og jeg på date! Efter vi har fået Amalie og oveni pandemi, så har vi virkelig brug for at lave noget bare os to. Det er der ikke blevet så meget af. Så det bliver SÅ dejligt! Jeg har teamet op med den britiske ginproducent Tanqueray og Boulebar i København. Mellem den 11. juni og 11. juli kører der nemlig et koncept de kalder for PeTanqueray. Her kan man komme ind på Boulebar i Nørregade og spille boule eller petanque, som spillet også er kendt som. Samtidig kan du nyde lidt snacks og kolde G&Ts serveret med et sydfransk twist.

    Hvad er Boule?

    Har du prøvet at spille Boule eller petanque? Det er et spil hvor man dyster om at få sit sæt af stålkugler tættest på en mindre trækugle - også kaldet "grisen". Boule kommer fra Frankrig, hvor ordet boule betyder kloden. Selvom boule er en konkurrence, handler spillet lige så meget om at have det sjovt med sine venner eller familie. Og gerne over en bid mad eller et godt glas, som man kender det fra de skyggefulde grusbaner på de sydfranske torve. For mig har petanque tidligere været noget jeg koblede med især det ældre publikum. Men det er blevet meget populært i blandt den yngre generation, og jeg glæder mig til at prøve det af på boulebar. Jeg kommer i øvrigt til at dele mere om oplevelsen på Instagram. Så der kan du jo hoppe ind og se mere i næste uge :-)

    Læs også: Mojito | Pasta alla Gin med grillet citron | Sådan laver du sukkerkant på glas til drinks & cocktails

    Tanqueray er kendt for sin legendariske og velsmagende destillerede gin. Det nyeste medlem af Tanqueray-familien hedder Tanqueray Blackcurrant Royale, og er en unik og moderne gin med noter af vanilje. Den er inspireret af Charles Tanquerays rejser i 1840'erne til Frankrig, som bekendt er boulens' hjemland.

    “Tanqueray er et af vores mest populære produkter og en favorit blandt ginelskere over hele verden. Det seneste år har været en udfordring for de fleste af os - ikke mindst i forhold til vores sociale liv. Derfor er vi også overbeviste om, at folk længes efter afslappet samvær med andre mennesker over en god og velsmagende kvalitetscocktail. Med PeTanqueray har vi forsøgt at skabe de perfekte rammer for et sjovt og socialt arrangement, hvor man samtidig har mulighed for at holde lidt afstand til hinanden,” siger Sophia Torabbeigi fra Diageo.

    Hvad, hvornår og hvor meget?

    Fra fredag til søndag mellem 11. juni og 11. juli er der mulighed for at opleve PeTanqueray by Tanqueray på Boulebar i Nørregade i København. Alle kan booke PeTanqueray-oplevelsen, som består af 90 minutters boules, en valgfri Tanqueray Blackcurrant Royale-cocktail og udvalgte snacks. Prisen er på 210 kr. pr. person.

    For mere information og reservation, besøg: https://www.boulebar.dk/petanque/petanqueray/

    Har du lyst til selv at prøve at lave en coktail med den nye Tanqueray Blackcurrant Royale, så får du her en super nem opskrift på Tanqueray Blackcurrant Royale French 75, hvor ginen bliver blandet med prosecco i stedet for med tonic.

    ikon piskeris Chestnut

    Tanqueray Blackcurrant Royale French 75

    1 drink
    Forb. tid 5 min
    Samlet tid 5 min

    Udstyr (reklamelink)

    • Coupéglas
    • Shaker
    - undgå din skærm går ud

    Ingredienser

    • 50 ml Tanqueray Blackcurrant Royale
    • 30 ml citronsaft
    • 15 ml sirup
    • 50 ml prosecco
    • Citronskal

    Sådan gør du
     

    • Kom din Tanqueray Blackcurrant Royale i en shaker sammen med is, citronsaft og sirup. Ryst hård i 5 til 10 sekunder.
    • Si nu cocktailen over i et coupéglas uden is, inden du topper den med prosecco.
    • Pynt til sidst med citronskal.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Noter

    Opskriften er fra Diageo.
    Bedøm denne opskrift:
    5 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!

    Om Tanqueray Blackcurrant Royale

    En storslået, fed og velsmagende destilleret gin, hvor stilen er både dramatisk og mystisk. Ginnen er inspireret af den franske kultur, og Charles Tanquerays rejser til i landet. Tanqueray Blackcurrant Royale emmer af frimodighed og fransk dekadance. Den er lavet på en base af Tanqueray London Dry med saftige franske solbær, et strejf af vanilje og en twist af sort orkidé. Den nydes perfekt i et coupéglas fuld af is, premium tonic og friske solbær. Eller i et coupéglas med prosecco, hvis man vil have en udsøgt Royale-oplevelse.

    Du kan købe Tanqueray Blackcurrant Royale i velassorterede spiritusforhandlere. Prisen er 249 DKK.

    Petanqueray_Tanqueray Blackcurrant Royale
    Følg mig på Instagram

    « Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    Indisk dahl »

    Læserinteraktioner

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise

    Jeg hedder Louise, jeg er 35 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    NYE OPSKRIFTER

    • Cookies i airfryer
    • Øllebrødsboller
    • Rosenkål i airfryer
    • Pistacieis
    • Øllebrød
    • Saltmandler i airfryer

    POPULÆRE OPSKRIFTER

    • Gulerodskage med ostecreme
    • Syltede rødløg
    • Bananpandekager
    • Indisk dahl
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.

    Footer

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Køb en airfryer fra Cosori med 15 % rabat med koden Dam15
    Køb airfryer her