Bacon
Annonce

Æg og bacon er virkelig en af de ting jeg ofte laver i weekenden når der skal forkæles lidt, men jeg ikke gider bruge alverdens tid i køkkenet. Det er perfekt til den helt langsomme søndag, hvor man bliver liggende i sengen lige lidt længere end man måske burde, så man er blevet godt sulten og gerne vil have noget lækker morgenmad lidt hurtigt.

Æg og bacon er muligvis lidt et slang for røræg serveret med lækker sprødstegt bacon - ved ikke om alle kalder det for æg og bacon?

ikon piskeris Chestnut

Røræg og sprød bacon

1 personer
Holdbarhed: 1-2 dage
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 5 min
Tilb. tid 10 min
Samlet tid 15 min

Ingredienser

  • 3 æg
  • 3 spsk mælk
  • Salt og peber
  • 4 skiver bacon

Sådan gør du
 

  • Start med at piske æg, mælk og salt/peber sammen i en skål.
  • Steg baconen på begge side på en pande ved medium varme.
  • Tag baconen af panden når den er færdig og læg den på en tallerken med et stykke køkkenrulle på - så kan køkkenrullen suge noget af fedten.
  • Hæld æggemassen på panden (hvis der er meget baconfedt på panden kan du hælde noget af det fra).
  • Lad æggemassen sætte sig en smule og brug så en paletkniv til at rode rundt i ægget indtil den er færdig.
  • Server eventuelt røræg og sprødstegt bacon sammen med rugbrød og friske grøntsager.

Dine egne noter

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 233 kcal | Kulhydrater: 3 g | Protein: 19 g | Fedt: 16 g
Bedøm denne opskrift:
4 fra 1 stemme
Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Udskriv
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Røræg og Bacon (1)
Røræg og Bacon (2)
Røræg og Bacon (3)
Røræg og Bacon (4)
Røræg og Bacon (9)
Røræg og Bacon (10)
Røræg og Bacon (11)
Røræg og Bacon (5)
Røræg og Bacon (6)
Røræg og Bacon (7)
Røræg og Bacon (8)
Røræg og Bacon (12)
Røræg og Bacon (13)
Røræg og Bacon (14)
Røræg og Bacon (15)
Røræg og Bacon (17)
Røræg og Bacon (19)
Røræg og Bacon (20)
Røræg og Bacon (21)
Røræg og Bacon (22)

Læserinteraktioner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Vurdering af opskriften