• Gå direkte til primær navigation
  • Skip til indhold
  • Gå direkte til primær sidebar
Louises Madblog
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
  • Navigation Menu: Social Icons

    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
menu icon
go to homepage
  • OPSKRIFTER
  • REJSER
  • SAMARBEJDE
  • OM
  • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • subscribe
    search icon
    Homepage link
    • OPSKRIFTER
    • REJSER
    • SAMARBEJDE
    • OM
    • KONTAKT
    • Facebook
    • Instagram
    • Pinterest
    • YouTube
  • ×

    Forside » Reklame/Sponsoreret indlæg/samarbejde med firma

    Røræg og sprød bacon

    Udgivet: feb 2, 2017 · Opdateret: apr 28, 2021 af Louise Dam

    Gå til opskrift Udskriv
    Bacon
    Annonce

    Æg og bacon er virkelig en af de ting jeg ofte laver i weekenden når der skal forkæles lidt, men jeg ikke gider bruge alverdens tid i køkkenet. Det er perfekt til den helt langsomme søndag, hvor man bliver liggende i sengen lige lidt længere end man måske burde, så man er blevet godt sulten og gerne vil have noget lækker morgenmad lidt hurtigt.

    Æg og bacon er muligvis lidt et slang for røræg serveret med lækker sprødstegt bacon - ved ikke om alle kalder det for æg og bacon?

    piskeris Chestnut

    Røræg og sprød bacon

    1 personer
    Holdbarhed: 1-2 dage
    Fryseegnet: Nej
    Forb. tid 5 min
    Tilb. tid 10 min
    Samlet tid 15 min

    Ingredienser

    • 3 æg
    • 3 spsk mælk
    • Salt og peber
    • 4 skiver bacon
    - undgå din skærm går ud

    Sådan gør du
     

    • Start med at piske æg, mælk og salt/peber sammen i en skål.
    • Steg baconen på begge side på en pande ved medium varme.
    • Tag baconen af panden når den er færdig og læg den på en tallerken med et stykke køkkenrulle på - så kan køkkenrullen suge noget af fedten.
    • Hæld æggemassen på panden (hvis der er meget baconfedt på panden kan du hælde noget af det fra).
    • Lad æggemassen sætte sig en smule og brug så en paletkniv til at rode rundt i ægget indtil den er færdig.
    • Server eventuelt røræg og sprødstegt bacon sammen med rugbrød og friske grøntsager.

    Dine egne noter

    Klik her for at tilføje dine egne noter

    Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

    Servering: 1 person | Kalorier: 233 kcal | Kulhydrater: 3 g | Protein: 19 g | Fedt: 16 g
    Bedøm denne opskrift:
    4 fra 1 stemme
    Gem på Pinterest Gem som favorit / på madplan Gå til favoritter Udskriv
    Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
    Røræg og Bacon (1)
    Røræg og Bacon (2)
    Røræg og Bacon (3)
    Røræg og Bacon (4)
    Røræg og Bacon (9)
    Røræg og Bacon (10)
    Røræg og Bacon (11)
    Røræg og Bacon (5)
    Røræg og Bacon (6)
    Røræg og Bacon (7)
    Røræg og Bacon (8)
    Røræg og Bacon (12)
    Røræg og Bacon (13)
    Røræg og Bacon (14)
    Røræg og Bacon (15)
    Røræg og Bacon (17)
    Røræg og Bacon (19)
    Røræg og Bacon (20)
    Røræg og Bacon (21)
    Røræg og Bacon (22)
    « Vegetar curry med kokosmælk og kikærter
    Råstegte kartofler »

    Læserinteraktioner

    Kommentarer

    1. Ena

      juni 18, 2020 at 11:56 am

      Jeg skal lave røræg til gæster ca 13, hvordan gør du det ? Så du havde det i en foliebakke

      Svar
      • Louise Dam

        juni 22, 2020 at 10:30 am

        Kære Ena
        Var det mon fra min datters fødselsdag du så det på Instagram? Vi lavede det blot på et par pander lige inden det skulle serveres. Bacon og røræg var altså det sidste vi lavede så det ikke nåede at blive helt koldt. Du kan evt. holde det varmt lidt tid i ovnen i et fad.
        Hilsen Louise

        Svar
    2. Grovkøkkenet.dk

      februar 13, 2017 at 3:30 pm

      Jeg laver altid min bacon i ovnen, så blir det ligeligt stegt og krøller ikke op.

      Svar
      • Louise Dam

        februar 14, 2017 at 8:54 pm

        Tak for tippet :-)

        Svar

    Skriv et svar Annuller svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Vurdering af opskriften




    Primær Sidebar

    Louise Dam, Louisesmadblog.dk

    Jeg hedder Louise, jeg er 34 år og bor i København sammen med min kæreste Martin og min datter Amalie. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter, ofte med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de over 800 opskrifter på siden.
    Læs mere om mig!

    Nye opskrifter

    Hjemmelavet jordbærguf

    Hjemmelavet guf

    Vandmelonsalat

    Vandmelonsalat med feta

    Gulerodskage med floedeosteglasur

    Gulerodskage med ostecreme

    Groen kartoffelsalat med avocadodressing

    Kartoffelsalat med avocadodressing

    Lemonade

    Lemonade

    Spidskaalssalat

    Spidskålssalat

    Copyright

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Tilmelding til mit nyhedsbrev

    Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, accepterer du, at jeg må sende dig mails når jeg udgiver en ny opskrift. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen.
    • Hjemmelavet guf
    • Vandmelonsalat med feta
    • Gulerodskage med ostecreme
    • Kartoffelsalat med avocadodressing
    • Lemonade
    • Spidskålssalat
    Mig

    Jeg hedder Louise! Jeg er 33 år og bor i København sammen med min kæreste og datter. Jeg elsker at stå i mit køkken og lave lækre opskrifter til jer. Her på min blog finder du nemme og lækre retter med billeder af fremgangsmåden. Her kan alle være med! Jeg håber du finder en opskrift du kan bruge i blandt de omkring 800 opskrifter på siden.

    Mere om mig →

    • Helstegt oksemørbrad
    • Bananpandekager
    • Pastasalat med cremet karrydressing og grøntsager
    • Bagekartofler
    • Panang karry med kylling (Panang Gai)
    • Vietnamesiske forårsruller / rispapirruller

    Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

    For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

    Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.

    Footer

    ↑ Til toppen


    Om

    Råvareindeks

    Kontakt

    Privatlivspolitik


    Copyright © 2021 - Louises Madblog - CVR 35614788

    X
    Giv blomster med 10 % i rabat hos Euroflorist med koden LOUISEMAD10 (reklamelink)
    Køb her