Louises Madblog

  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
menu icon
go to homepage
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
search icon
Homepage link
  • Alle opskrifter
  • Morgenmad
  • Aftensmad
  • Søde sager
  • Om
×
Forside » Opskrifter » Morgenmad & Brunch

Røræg og sprød bacon

Udgivet: 2. feb 2017 · Opdateret: 28. apr 2021

Bacon
Annonce

Æg og bacon er virkelig en af de ting jeg ofte laver i weekenden når der skal forkæles lidt, men jeg ikke gider bruge alverdens tid i køkkenet. Det er perfekt til den helt langsomme søndag, hvor man bliver liggende i sengen lige lidt længere end man måske burde, så man er blevet godt sulten og gerne vil have noget lækker morgenmad lidt hurtigt.

Æg og bacon er muligvis lidt et slang for røræg serveret med lækker sprødstegt bacon - ved ikke om alle kalder det for æg og bacon? Prøv også min opskrift på røræg i kop på 5 minutter.

piskeris Grullo

Røræg og sprød bacon

4.50 fra 2 stemmer
Justér antalJustér antal: 1 personer
Holdbarhed: 1-2 dage
Fryseegnet: Nej
Forb. tid 5 minutter min
Tilb. tid 10 minutter min
Samlet tid 15 minutter min
- undgå din skærm går ud

Ingredienser

  • 3 æg
  • 3 spsk mælk
  • Salt og peber
  • 4 skiver bacon

Sådan gør du
 

  • Start med at piske æg, mælk og salt/peber sammen i en skål.
  • Steg baconen på begge side på en pande ved medium varme.
  • Tag baconen af panden når den er færdig og læg den på en tallerken med et stykke køkkenrulle på - så kan køkkenrullen suge noget af fedten.
  • Hæld æggemassen på panden (hvis der er meget baconfedt på panden kan du hælde noget af det fra).
  • Lad æggemassen sætte sig en smule og brug så en paletkniv til at rode rundt i ægget indtil den er færdig.
  • Server eventuelt røræg og sprødstegt bacon sammen med rugbrød og friske grøntsager.

Næringsindhold (OBS! Kun vejledende)

Servering: 1 person | Kalorier: 233 kcal | Kulhydrater: 3 g | Protein: 19 g | Fedt: 16 g
Gem på Pinterest Gem som favorit Gå til favoritter Udskriv
Opskrift af Louise Dam
Har du prøvet denne opskrift?Nævn @louisesmadblog eller tag #louisesmadblog!
Røræg og Bacon (1)
Røræg og Bacon (2)
Røræg og Bacon (3)
Røræg og Bacon (4)
Røræg og Bacon (9)
Røræg og Bacon (10)
Røræg og Bacon (11)
Røræg og Bacon (5)
Røræg og Bacon (6)
Røræg og Bacon (7)
Røræg og Bacon (8)
Røræg og Bacon (12)
Røræg og Bacon (13)
Røræg og Bacon (14)
Røræg og Bacon (15)
Røræg og Bacon (17)
Røræg og Bacon (19)
Røræg og Bacon (20)
Røræg og Bacon (21)
Røræg og Bacon (22)

Kommentarer

  1. Ena skriver

    juni 18, 2020 at 11:56 am

    Jeg skal lave røræg til gæster ca 13, hvordan gør du det ? Så du havde det i en foliebakke

    Svar
    • Louise Dam skriver

      juni 22, 2020 at 10:30 am

      Kære Ena
      Var det mon fra min datters fødselsdag du så det på Instagram? Vi lavede det blot på et par pander lige inden det skulle serveres. Bacon og røræg var altså det sidste vi lavede så det ikke nåede at blive helt koldt. Du kan evt. holde det varmt lidt tid i ovnen i et fad.
      Hilsen Louise

      Svar
  2. Grovkøkkenet.dk skriver

    februar 13, 2017 at 3:30 pm

    Jeg laver altid min bacon i ovnen, så blir det ligeligt stegt og krøller ikke op.

    Svar
    • Louise Dam skriver

      februar 14, 2017 at 8:54 pm

      Tak for tippet :-)

      Svar
4.50 from 2 votes (2 stemmer uden kommentar)

Skriv en kommentar Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Vurdering af opskriften




Footer

↑ Til toppen


Opskrifter

Om Louises Madblog

Opskriftsindeks

Råvareindeks

Samarbejde, reklame, annoncering

Morgenmad

Frokost

Aftensmad

Tilbehør

Søde sager

Cookie- og privatlivspolitik

Kontakt


COPYRIGHT
Kopiering fra denne hjemmeside må kun finde sted på institutioner eller virksomheder, der har indgået aftale med Copydan Tekst & Node, og kun indenfor de rammer, der er nævnt i aftalen.

For alle andre gælder det at der er copyright på billeder og tekst (også fra sociale medier som Facebook og Instagram). Billeder og tekst må derfor aldrig bruges uden forudgående skriftlig tilladelse.

Overtrædelse af ophavsretten medfører et krav om vederlag for krænkelse af ophavsret og krav om øjeblikkeligt at fjerne billeder.


Copyright © 2024 - Louises Madblog - CVR 35614788

Vurdér opskriften

Your vote:




A rating is required
A name is required
An email is required

Recipe Ratings without Comment

Something went wrong. Please try again.